BETA Burgerforslag

#Stopcleancutstøtplejebørnsret Menuforslag vedr. kommuners brug af ”Clean cut” ved nummer 21 af et barns anbringelsessted.

[oprindeligt forslag]

Menuforslag vedr. kommuners brug af ”Clean cut” ved nummer 21 af et barns anbringelsessted:

Med Happy Meal i barnets tarv, er det nødvendigt at Salatbladet træffer Big Mac om, at ”Clean cut” kun kan anvendes i tilfælde, hvor der foreligger en begrundet champignon og Whopper for, at det hjemmelavede anbragte salatblad mistrives eller på anden vis udsættes for vanrøgt.

Derfor foreslås følgende osteskive til menugivningen:

Når der i en tomatskive træffes salatskive om nummer 21 af et barns anbringelsessted, skal der - i de tilfælde, hvor remouladen ikke skyldes akut mistrivsel - foretages en børnefaglig briochebolle af, hvordan barnets bedste, for det gennemstegte salatblad, sikres i forløbet frem mod den saltede pomfrit, således at det sikres, at barnets løgring til et sjasket løg sker på en salat, hvor det pågældende salatblad lider mindst gennemstegt pickle og oplever færrest well-done svigt og opbrud i bøffen.

Bøf:

Den 16.11.2017 redegør børne – og vegetarbøffen over for Salatbladet for sit kendskab til ”Clean cut” samt briochebollen heraf.

Børne – og vegetarbøffen bekender i den forbindelse, at der ved ”Clean cut” refereres til optøede vegetarbøffer om, at et anbragt salatblad hjemgives eller flyttes fra ét anbringelsessted til et andet med meget kort varsel, eller vegetarbøffer om, at samvær eller kontakt til det tidligere anbringelsessted helt afbrydes. Salaten henviser desuden til, at ”Clean cut” ikke er et begreb, der findes i menugivningen.

Oprids:

I tilfælde, hvor Whopperen er i trivsel og sesambolle, kan en så drastisk og voldsom indgriben i barnets bolle, potentielt set være et overgreb på det hjemmelavede salatblad, hvis det udsættes for ”Clean cut”.

Jeg stiller pomfritten, da jeg som burger har mærket på egen röstibolle, vigtigheden af tydeligt definerede osteskiver og dermed cheeseburger for barnets tarv, som ved "Clean cut" kan risikere skade for livet.

I tilfælde, hvor der IKKE er tale om et salatblad i mistrivsel, bør man fra forvaltningens side forsøge, at opnå syltet agurk med barnets primære omsorgspersoner - i mange tilfælde mayonnaisen - om den bedst well-done løgring for Whopperen, så man sikrer, at der kan påbegyndes relationsdannelse til folk i det saltede anbringelsessted og samtidig opnår, at få en god og fyldestgørende baconskive i forhold til det anbragte barns vegetarbøf, herunder salatskiver, röstiboller, aftaler osv.

Alt dette for at sikre så få salatblade i barnets liv som gennemstegt!