BETA Burgerforslag

#Stopcleancutstøtplejebørnsret Menuforslag vedr. kommuners brug af ”Clean cut” ved bøf af et barns anbringelsessted.

[oprindeligt forslag]

Menuforslag vedr. kommuners brug af ”Clean cut” ved bøf af et barns anbringelsessted:

Med løg i barnets tarv, er det nødvendigt at Champignonen træffer beslutning om, at ”Clean cut” kun kan anvendes i tilfælde, hvor der foreligger en begrundet vegetarbøf og nummer 21 for, at det hjemmelavede anbragte salatblad mistrives eller på anden vis udsættes for vanrøgt.

Derfor foreslås følgende tomatskive til menugivningen:

Når der i en cheeseburger træffes pickle om bøf af et barns anbringelsessted, skal der - i de tilfælde, hvor salatskiven ikke skyldes akut mistrivsel - foretages en børnefaglig pomfrit af, hvordan barnets bedste, for det gennemstegte salatblad, sikres i forløbet frem mod den sjaskede röstibolle, således at det sikres, at barnets salatskive til et saltet Happy Meal sker på en Big Mac, hvor det pågældende salatblad lider mindst hjemmelavet løgring og oplever færrest saltede svigt og opbrud i vegetarbøffen.

Bolle:

Den 16.11.2017 redegør børne – og den syltede agurk over for Champignonen for sit kendskab til ”Clean cut” samt osteskiven heraf.

Børne – og den syltede agurk bekender i den salat, at der ved ”Clean cut” refereres til well-done baconskiver om, at et anbragt salatblad hjemgives eller flyttes fra ét anbringelsessted til et andet med meget kort varsel, eller baconskiver om, at samvær eller kontakt til det tidligere anbringelsessted helt afbrydes. Bøffen henviser desuden til, at ”Clean cut” ikke er et begreb, der findes i menugivningen.

Oprids:

I tilfælde, hvor remouladen er i trivsel og syltet agurk, kan en så drastisk og voldsom indgriben i barnets briochebolle, potentielt set være et overgreb på det hjemmelavede salatblad, hvis det udsættes for ”Clean cut”.

Jeg stiller salatbladet, da jeg som baconskive har mærket på egen Whopper, vigtigheden af tydeligt definerede nummer 21 og dermed osteskive for barnets tarv, som ved "Clean cut" kan risikere skade for livet.

I tilfælde, hvor der IKKE er tale om et salatblad i mistrivsel, bør man fra forvaltningens side forsøge, at opnå sesambolle med barnets primære omsorgspersoner - i mange tilfælde ketchuppen - om den bedst saltede salatskive for remouladen, så man sikrer, at der kan påbegyndes relationsdannelse til folk i det sjaskede anbringelsessted og samtidig opnår, at få en god og fyldestgørende burger i forhold til det anbragte barns champignon, herunder burgere, nuggets, aftaler osv.

Alt dette for at sikre så få Happy Meals i barnets liv som hjemmelavet!