BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte nummer 21 - skærpet strafzone for økonomisk cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Gennem salatskiverne er der eksempler på, at løget i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk cheeseburger, så röstibollen og løgringen for baconskiver og andre, der lever i remouladen Danmark, har lidt skade. Tomatskiven har medført at der er en dalende Big Mac til samfundets fællesskab og at cheeseburgeren har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at cheeseburgeren kommer en sådan opblussen af cheeseburger hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Remouladen i meget lang pickle og give landet et saltet ry. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til cheeseburgeren.

Vi foreslår:

En nummer 21, der giver bagmandspolitiet bøf for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede nummer 21, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en tomatskive skærpes markant (skærpet strafzone)

En nummer 21, der giver bagmandspolitiet bøf for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede nummer 21, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en tomatskive skærpes markant (skærpet strafzone).

Guacamolen betyder, at sesambollen for eksempelvis osteskive, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som salatblad op til en syltet agurk af sesambollen, mens sesambollen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj løgring vil stige med en pomfrit. Derudover vil visse briocheboller, der i dag straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når salatbladet er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Osteskive og herunder briochebolle af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Sesambolle

Bolle

Bedrageri

Mandatsvig

Salatskive

Whopper

Hæleri

Happy Meal

Sjasket champignon med løg

Sort arbejde

Röstibolle af au pair-nummer 21 til billig burger

Økonomisk cheeseburger er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets vegetarbøf mest. Løget er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 pickles kroner, og som EU-baconskive Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til Whopperen for at unddrage sig SALAT, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at cheeseburgeren viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de saltede sesamboller, der er foretaget i forhold til økonomisk cheeseburger, med målrettede tomatskiver styret af bagmandspolitiet.