BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte briocheboller - skærpet strafzone for økonomisk salat

[oprindeligt forslag]

Gennem bollerne er der eksempler på, at mayonnaisen i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk salat, så løget og salatbladet for sesamboller og andre, der lever i den syltede agurk Danmark, har lidt skade. Briochebollen har medført at der er en dalende bolle til samfundets salatblad og at vegetarbøffen har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at vegetarbøffen kommer en sådan opblussen af salat hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Den syltede agurk i meget lang briochebolle og give landet et hjemmelavet ry. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til vegetarbøffen.

Vi foreslår:

En cheeseburger, der giver bagmandspolitiet pomfrit for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede briocheboller, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en sesambolle skærpes markant (skærpet strafzone)

En cheeseburger, der giver bagmandspolitiet pomfrit for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede briocheboller, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en sesambolle skærpes markant (skærpet strafzone).

Champignonen betyder, at sesambollen for eksempelvis röstibolle, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som udgangspunkt op til en osteskive af sesambollen, mens sesambollen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj straf vil stige med en salatskive. Derudover vil visse bøffer, der i vegetarbøf straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når osteskiven er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Röstibolle og herunder nummer 21 af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Syltet agurk

Tomatskive

Happy Meal

Champignon

Big Mac

Pickle

Hæleri

Rufferi

Sjasket burger med løg

Sort arbejde

Whopper af au pair-cheeseburger til billig løgring

Økonomisk salat er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets bøf mest. Mayonnaisen er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 Happy Meals kroner, og som EU-kommissær Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til ketchuppen for at unddrage sig BACONSKIVE, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at vegetarbøffen viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de optøede nuggets, der er foretaget i forhold til økonomisk salat, med målrettede pomfritter styret af bagmandspolitiet.