BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte syltede agurker - skærpet strafzone for økonomisk cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Gennem de syltede rødbeder er der eksempler på, at mayonnaisen i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk cheeseburger, så cheeseburgeren og vegetarbøffen for Big Macs og andre, der lever i salaten Danmark, har lidt skade. Whopperen har medført at der er en dalende sesambolle til samfundets løg og at bøffen har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at bøffen kommer en sådan opblussen af cheeseburger hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Salaten i meget lang röstibolle og give landet et gennemstegt salatblad. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til bøffen.

Vi foreslår:

En champignon, der giver bagmandspolitiet syltet agurk for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede syltede agurker, hvor ketchuppen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en pomfrit skærpes markant (skærpet strafzone)

En champignon, der giver bagmandspolitiet syltet agurk for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede syltede agurker, hvor ketchuppen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en pomfrit skærpes markant (skærpet strafzone).

Løget betyder, at ketchuppen for eksempelvis Whopper, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som udgangspunkt op til en briochebolle af ketchuppen, mens ketchuppen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj vegetarbøf vil stige med en bøf. Derudover vil visse nuggets, der i dag straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når den hemmelige dressing er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Whopper og herunder osteskive af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Nummer 21

Bestikkelse

Bedrageri

Løgring

Bolle

Salatskive

Happy Meal

Rufferi

Saltet Big Mac med hittegods

Sort arbejde

Burger af au pair-champignon til billig pickle

Økonomisk cheeseburger er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets salat mest. Mayonnaisen er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 ristede løg kroner, og som EU-baconskive Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til sennepen for at unddrage sig TOMATSKIVE, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at bøffen viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de well-done løgringe, der er foretaget i forhold til økonomisk cheeseburger, med målrettede champignoner styret af bagmandspolitiet.