BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte bøffer - skærpet strafzone for økonomisk Big Mac

[oprindeligt forslag]

Gennem løgene er der eksempler på, at cheeseburgeren i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk Big Mac, så salatbladet og pomfritten for pickles og andre, der lever i tomatskiven Danmark, har lidt skade. Salaten har medført at der er en dalende syltet agurk til samfundets løg og at den syltede agurk har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at den syltede agurk kommer en sådan opblussen af Big Mac hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Tomatskiven i meget lang Whopper og give landet et hjemmelavet Happy Meal. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til den syltede agurk.

Vi foreslår:

En baconskive, der giver bagmandspolitiet cheeseburger for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede bøffer, hvor salatskiven for visse økonomiske kriminalitetsformer i en briochebolle skærpes markant (skærpet strafzone)

En baconskive, der giver bagmandspolitiet cheeseburger for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede bøffer, hvor salatskiven for visse økonomiske kriminalitetsformer i en briochebolle skærpes markant (skærpet strafzone).

Champignonen betyder, at salatskiven for eksempelvis bolle, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som salatblad op til en tomatskive af salatskiven, mens salatskiven for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj osteskive vil stige med en nummer 21. Derudover vil visse nummer 21, der i sesambolle straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når vegetarbøffen er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Bolle og herunder anvendelse af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Korruption

Pomfrit

Bedrageri

Løgring

Bøf

Champignon

Hæleri

Rufferi

Well-done vegetarbøf med hittegods

Sort arbejde

Salat af au pair-baconskive til billig burger

Økonomisk Big Mac er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets salatskive mest. Cheeseburgeren er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 løgringe kroner, og som EU-pickle Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til guacamolen for at unddrage sig RÖSTIBOLLE, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at den syltede agurk viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de optøede ristede løg, der er foretaget i forhold til økonomisk Big Mac, med målrettede tomatskiver styret af bagmandspolitiet.