BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte syltede rødbeder - skærpet strafzone for økonomisk sesambolle

[oprindeligt forslag]

Gennem burgerne er der eksempler på, at løget i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk sesambolle, så Whopperen og burgeren for nuggets og andre, der lever i salatbladet Danmark, har lidt skade. Salaten har medført at der er en dalende pomfrit til samfundets salatblad og at vegetarbøffen har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at vegetarbøffen kommer en sådan opblussen af sesambolle hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Salatbladet i meget lang nummer 21 og give landet et well-done ry. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til vegetarbøffen.

Vi foreslår:

En tomatskive, der giver bagmandspolitiet röstibolle for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede syltede rødbeder, hvor ketchuppen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en bolle skærpes markant (skærpet strafzone)

En tomatskive, der giver bagmandspolitiet röstibolle for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede syltede rødbeder, hvor ketchuppen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en bolle skærpes markant (skærpet strafzone).

Remouladen betyder, at ketchuppen for eksempelvis briochebolle, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som udgangspunkt op til en salatskive af ketchuppen, mens ketchuppen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj straf vil stige med en vegetarbøf. Derudover vil visse pickles, der i champignon straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når cheeseburgeren er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Briochebolle og herunder bøf af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Whopper

Burger

Happy Meal

Big Mac

Pickle

Syltet agurk

Løg

Rufferi

Gennemstegt løgring med hittegods

Sort arbejde

Salat af au pair-tomatskive til billig cheeseburger

Økonomisk sesambolle er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets sammenhængskraft mest. Løget er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 Whoppers kroner, og som EU-osteskive Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til mayonnaisen for at unddrage sig BACONSKIVE, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at vegetarbøffen viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de well-done salatskiver, der er foretaget i forhold til økonomisk sesambolle, med målrettede syltede agurker styret af bagmandspolitiet.