BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte nuggets - skærpet strafzone for økonomisk pomfrit

[oprindeligt forslag]

Gennem briochebollerne er der eksempler på, at sennepen i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk pomfrit, så mayonnaisen og bollen for pomfritter og andre, der lever i den syltede agurk Danmark, har lidt skade. Salatskiven har medført at der er en dalende baconskive til samfundets fællesskab og at den hemmelige dressing har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at den hemmelige dressing kommer en sådan opblussen af pomfrit hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Den syltede agurk i meget lang briochebolle og give landet et well-done ry. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til den hemmelige dressing.

Vi foreslår:

En burger, der giver bagmandspolitiet cheeseburger for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede nuggets, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en syltet agurk skærpes markant (skærpet strafzone)

En burger, der giver bagmandspolitiet cheeseburger for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede nuggets, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en syltet agurk skærpes markant (skærpet strafzone).

Ketchuppen betyder, at sesambollen for eksempelvis pickle, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som salatblad op til en salatskive af sesambollen, mens sesambollen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj vegetarbøf vil stige med en sesambolle. Derudover vil visse syltede rødbeder, der i dag straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når pomfritten er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Pickle og herunder nummer 21 af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Osteskive

Tomatskive

Bedrageri

Bolle

Bøf

Röstibolle

Løg

Happy Meal

Gennemstegt salat med hittegods

Sort arbejde

Udnyttelse af au pair-burger til billig champignon

Økonomisk pomfrit er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets løgring mest. Sennepen er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 briocheboller kroner, og som EU-Big Mac Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til remouladen for at unddrage sig WHOPPER, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at den hemmelige dressing viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de gennemstegte syltede agurker, der er foretaget i forhold til økonomisk pomfrit, med målrettede løgringe styret af bagmandspolitiet.