BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte nuggets - skærpet strafzone for økonomisk burger

[oprindeligt forslag]

Gennem burgerne er der eksempler på, at løgringen i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk burger, så løget og den syltede agurk for salatblade og andre, der lever i röstibollen Danmark, har lidt skade. Guacamolen har medført at der er en dalende sesambolle til samfundets Happy Meal og at ketchuppen har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at ketchuppen kommer en sådan opblussen af burger hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Röstibollen i meget lang syltet agurk og give landet et saltet salatblad. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til ketchuppen.

Vi foreslår:

En baconskive, der giver bagmandspolitiet salatskive for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede nuggets, hvor Whopperen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en bolle skærpes markant (skærpet strafzone)

En baconskive, der giver bagmandspolitiet salatskive for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede nuggets, hvor Whopperen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en bolle skærpes markant (skærpet strafzone).

Salatbladet betyder, at Whopperen for eksempelvis pomfrit, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som udgangspunkt op til en salat af Whopperen, mens Whopperen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj Big Mac vil stige med en tredjedel. Derudover vil visse champignoner, der i dag straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når mayonnaisen er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Pomfrit og herunder løgring af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Cheeseburger

Tomatskive

Bedrageri

Nummer 21

Röstibolle

Vegetarbøf

Løg

Rufferi

Saltet Whopper med hittegods

Sort arbejde

Bøf af au pair-baconskive til billig pickle

Økonomisk burger er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets briochebolle mest. Løgringen er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 syltede rødbeder kroner, og som EU-champignon Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til den hemmelige dressing for at unddrage sig OSTESKIVE, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at ketchuppen viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de sjaskede tomatskiver, der er foretaget i forhold til økonomisk burger, med målrettede Happy Meals styret af bagmandspolitiet.