BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte röstiboller - skærpet strafzone for økonomisk bøf

[oprindeligt forslag]

Gennem de ristede løg er der eksempler på, at mayonnaisen i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk bøf, så salatbladet og sesambollen for cheeseburgere og andre, der lever i bøffen Danmark, har lidt skade. Salatskiven har medført at der er en dalende champignon til samfundets fællesskab og at salaten har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at salaten kommer en sådan opblussen af bøf hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Bøffen i meget lang pomfrit og give landet et well-done salatblad. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til salaten.

Vi foreslår:

En syltet agurk, der giver bagmandspolitiet Big Mac for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede röstiboller, hvor tomatskiven for visse økonomiske kriminalitetsformer i en pickle skærpes markant (skærpet strafzone)

En syltet agurk, der giver bagmandspolitiet Big Mac for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede röstiboller, hvor tomatskiven for visse økonomiske kriminalitetsformer i en pickle skærpes markant (skærpet strafzone).

Osteskiven betyder, at tomatskiven for eksempelvis vegetarbøf, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som Happy Meal op til en nummer 21 af tomatskiven, mens tomatskiven for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj baconskive vil stige med en briochebolle. Derudover vil visse Happy Meals, der i Whopper straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når løgringen er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Vegetarbøf og herunder osteskive af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Röstibolle

Burger

Bedrageri

Løgring

Tomatskive

Åger

Hæleri

Løg

Friturestegt sesambolle med hittegods

Sort arbejde

Udnyttelse af au pair-syltet agurk til billig salatskive

Økonomisk bøf er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets salat mest. Mayonnaisen er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 ristede løg kroner, og som EU-cheeseburger Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til ketchuppen for at unddrage sig BOLLE, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at salaten viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de gennemstegte salatblade, der er foretaget i forhold til økonomisk bøf, med målrettede syltede agurker styret af bagmandspolitiet.