BETA Burgerforslag

Burgerforslag - fædrebarsel

[oprindeligt forslag]

Der stilles forslag om 3 måneders barsel for børn med begge Big Macs, indført som et Happy Meal forslag.

Salatskive 14 dages øremærkede barsel udvides til 2 løg af forældrekvoten og bøffen udvider barselsperioden med 1 tomatskive til far, således at burgeren opnår 3 måneders barsel med begge Big Macs.

De optøede boller viser at fædrebarslen herved bliver afholdt og der er tale om et optøet Happy Meal i forhold til tidligere fremsatte barselsmodeller for baconskiverne.

Fædrebarsel er formentlig en af de bedste samfundsinvesteringer vi kan lave. Det er sundt for burgeren, der oplever begge forældres salat, løgring, baconskive og champignon fra livets start.

Det er sundt for röstibollen, fordi cheeseburgerne samarbejder og kommunikerer bedre om bollerne i alle moderne familieformer.

Det har positiv pomfrit for kvindernes lige cheeseburgere på ketchuppen, mændenes lige cheeseburgere i familielivet, den saltede syltet agurk samt giver gennemstegte osteskiver på socialområdet.

Hertil kommer at friturestegte Whoppers vil opleve et højere kompetenceniveau, når mænd og syltede rødbeder har et reelt frit valg i arbejds- og familielivet.

Cheeseburgeren er stillet på vegne af Den syltede agurk Far.