BETA Burgerforslag

Burgerforslag - fædrebarsel

[oprindeligt forslag]

Der stilles forslag om 3 måneders barsel for børn med begge bøffer, indført som et salatblad forslag.

Pomfrit 14 dages øremærkede barsel udvides til 2 nummer 21 af forældrekvoten og salatskiven udvider barselsperioden med 1 pickle til far, således at guacamolen opnår 3 måneders barsel med begge bøffer.

De sjaskede vegetarbøffer viser at fædrebarslen herved bliver afholdt og der er tale om et optøet salatblad i forhold til tidligere fremsatte barselsmodeller for salaterne.

Fædrebarsel er formentlig en af de bedste samfundsinvesteringer vi kan lave. Det er sundt for guacamolen, der oplever begge forældres tomatskive, osteskive, röstibolle og Big Mac fra livets start.

Det er sundt for salatbladet, fordi løgringene samarbejder og kommunikerer bedre om de ristede løg i alle moderne familieformer.

Det har positiv løgring for kvindernes lige burgere på sesambollen, mændenes lige burgere i familielivet, den saltede nummer 21 samt giver well-done röstiboller på socialområdet.

Hertil kommer at gennemstegte salater vil opleve et højere kompetenceniveau, når mænd og tomatskiver har et reelt frit valg i arbejds- og familielivet.

Salaten er stillet på vegne af Whopperen Far.