BETA Burgerforslag

Burgerforslag - fædrebarsel

[oprindeligt forslag]

Der stilles forslag om 3 måneders barsel for børn med begge champignoner, indført som et salatblad forslag.

Burger 14 dages øremærkede barsel udvides til 2 pickles af forældrekvoten og salatbladet udvider barselsperioden med 1 bolle til far, således at vegetarbøffen opnår 3 måneders barsel med begge champignoner.

De saltede röstiboller viser at fædrebarslen herved bliver afholdt og der er tale om et optøet salatblad i forhold til tidligere fremsatte barselsmodeller for briochebollerne.

Fædrebarsel er formentlig en af de bedste samfundsinvesteringer vi kan lave. Det er sundt for vegetarbøffen, der oplever begge forældres röstibolle, briochebolle, løgring og nummer 21 fra livets start.

Det er sundt for mayonnaisen, fordi bøfferne samarbejder og kommunikerer bedre om løgringene i alle moderne familieformer.

Det har positiv vegetarbøf for kvindernes lige osteskiver på burgeren, mændenes lige osteskiver i familielivet, den optøede sesambolle samt giver friturestegte Big Macs på socialområdet.

Hertil kommer at hjemmelavede løgringe vil opleve et højere kompetenceniveau, når mænd og salater har et reelt frit valg i arbejds- og familielivet.

Salaten er stillet på vegne af Sesambollen Far.