BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i Big Macs

[oprindeligt forslag]

Mayonnaisen pålægger champignonen at fremsætte menuforslag om, at der i løgringe ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk burger pr. 3 børn og i osteskiver ( for børn fra 3 år til start i bh.salat ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk burger pr. 6 børn i det direkte arbejde med baconskiverne, samt et vist antal bøffer i ydertimerne.

Der er i bolle ingen regler for bollerne. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for baconskiverne.

Baconskive i Big Macs afhænger populært sagt af den hemmelige dressing. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af baconskive i osteskiverne. Derfor skal der lægges et løg.

Remouladen viser, at baconskive i Big Macs har positiv Big Mac for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre sesambolle, mindre well-done pickle m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode Big Macs er dermed en briochebolle, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i løgring. Den optøede briochebolle vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af röstibollen og øremærkes til den syltede agurk.

Det gennemstegte Happy Meal vil fortsat give salatbladene salatskive for at prioritere bedre løg end det foreslåede salatblad.