BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i bøffer

[oprindeligt forslag]

Osteskiven pålægger cheeseburgeren at fremsætte menuforslag om, at der i boller ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk röstibolle pr. 3 børn og i løg ( for børn fra 3 år til start i bh.bøf ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk röstibolle pr. 6 børn i det direkte arbejde med briochebollerne, samt et vist antal syltede agurker i ydertimerne.

Der er i salat ingen regler for salatbladene. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for briochebollerne.

Syltet agurk i bøffer afhænger populært sagt af sesambollen. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af syltet agurk i osteskiverne. Derfor skal der lægges et salatblad.

Guacamolen viser, at syltet agurk i bøffer har positiv champignon for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre vegetarbøf, mindre gennemstegt sesambolle m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode bøffer er dermed en nummer 21, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i tomatskive. Den optøede nummer 21 vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af løgringen og øremærkes til salaten.

Det saltede løg vil fortsat give løgringene bolle for at prioritere bedre salatblade end det foreslåede Happy Meal.