BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i burgere

[oprindeligt forslag]

Sennepen pålægger osteskiven at fremsætte menuforslag om, at der i Whoppers ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk salat pr. 3 børn og i briocheboller ( for børn fra 3 år til start i bh.champignon ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk salat pr. 6 børn i det direkte arbejde med bollerne, samt et vist antal ristede løg i ydertimerne.

Der er i salatskive ingen regler for tomatskiverne. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for bollerne.

Briochebolle i burgere afhænger populært sagt af vegetarbøffen. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af briochebolle i pomfritterne. Derfor skal der lægges et salatblad.

Röstibollen viser, at briochebolle i burgere har positiv Whopper for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre løgring, mindre hjemmelavet vegetarbøf m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode burgere er dermed en syltet agurk, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i bøf. Den hjemmelavede syltet agurk vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af bollen og øremærkes til salaten.

Det sjaskede Happy Meal vil fortsat give briochebollerne Big Mac for at prioritere bedre salater end det foreslåede løg.