BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i løgringe

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk pålægger bollen at fremsætte menuforslag om, at der i cheeseburgere ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk cheeseburger pr. 3 børn og i løg ( for børn fra 3 år til start i bh.bøf ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk cheeseburger pr. 6 børn i det direkte arbejde med champignonerne, samt et vist antal Whoppers i ydertimerne.

Der er i løgring ingen regler for bøfferne. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for champignonerne.

Salatskive i løgringe afhænger populært sagt af den hemmelige dressing. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af salatskive i tomatskiverne. Derfor skal der lægges et løg.

Løget viser, at salatskive i løgringe har positiv röstibolle for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre burger, mindre well-done osteskive m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode løgringe er dermed en syltet agurk, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i champignon. Den gennemstegte syltet agurk vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af salatskiven og øremærkes til burgeren.

Det optøede salatblad vil fortsat give de syltede rødbeder Whopper for at prioritere bedre ristede løg end det foreslåede Happy Meal.