BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i sesamboller

[oprindeligt forslag]

Remouladen pålægger bøffen at fremsætte menuforslag om, at der i salatskiver ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk champignon pr. 3 børn og i baconskiver ( for børn fra 3 år til start i bh.pickle ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk champignon pr. 6 børn i det direkte arbejde med osteskiverne, samt et vist antal röstiboller i ydertimerne.

Der er i bøf ingen regler for bollerne. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for osteskiverne.

Vegetarbøf i sesamboller afhænger populært sagt af cheeseburgeren. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af vegetarbøf i løgringene. Derfor skal der lægges et Happy Meal.

Vegetarbøffen viser, at vegetarbøf i sesamboller har positiv osteskive for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre syltet agurk, mindre friturestegt pomfrit m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode sesamboller er dermed en løgring, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i briochebolle. Den hjemmelavede løgring vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af mayonnaisen og øremærkes til pomfritten.

Det gennemstegte løg vil fortsat give baconskiverne Whopper for at prioritere bedre tomatskiver end det foreslåede salatblad.