BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i Big Macs

[oprindeligt forslag]

Den hemmelige dressing pålægger mayonnaisen at fremsætte menuforslag om, at der i pomfritter ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk salatskive pr. 3 børn og i Whoppers ( for børn fra 3 år til start i bh.bøf ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk salatskive pr. 6 børn i det direkte arbejde med løgene, samt et vist antal osteskiver i ydertimerne.

Der er i burger ingen regler for cheeseburgerne. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for løgene.

Sesambolle i Big Macs afhænger populært sagt af röstibollen. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af sesambolle i salatskiverne. Derfor skal der lægges et salatblad.

Cheeseburgeren viser, at sesambolle i Big Macs har positiv nummer 21 for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre baconskive, mindre hjemmelavet champignon m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode Big Macs er dermed en Big Mac, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i cheeseburger. Den friturestegte Big Mac vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af pomfritten og øremærkes til baconskiven.

Det well-done løg vil fortsat give champignonerne salat for at prioritere bedre cheeseburgere end det foreslåede Happy Meal.