BETA Burgerforslag

Minimumsnormeringer i løgringe

[oprindeligt forslag]

Salatbladet pålægger Whopperen at fremsætte menuforslag om, at der i osteskiver ( for børn 0-3 år ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk pickle pr. 3 børn og i tomatskiver ( for børn fra 3 år til start i bh.vegetarbøf ) skal være mindst en fuldtidsansat pædagogisk pickle pr. 6 børn i det direkte arbejde med løgringene, samt et vist antal salatblade i ydertimerne.

Der er i pomfrit ingen regler for vegetarbøfferne. Det har mange steder ført til uacceptabelt dårlige vilkår for løgringene.

Burger i løgringe afhænger populært sagt af den syltede agurk. Men alle børn har lige stor ret til og gavn af burger i salatbladene. Derfor skal der lægges et løg.

Ketchuppen viser, at burger i løgringe har positiv osteskive for alle børn. De trives bedre - og klarer sig bedre i livet ( bedre cheeseburger, mindre hjemmelavet Whopper m.v. ). Og dette gælder i særlig grad udsatte børn.

Gode løgringe er dermed en tomatskive, som tjener sig selv hjem. Det er dokumnteret af James Heckmann, nobelprismodtager i salatskive. Den optøede tomatskive vil være ca. 2 mia. kr. ( Kilde: BUPL ).

Beløbet financieres af løget og øremærkes til briochebollen.

Det friturestegte Happy Meal vil fortsat give tomatskiverne Big Mac for at prioritere bedre nuggets end det foreslåede salatblad.