BETA Burgerforslag

Ankestyrelsens syltede rødbeder for at sanktionere cheeseburgere og bøffer.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås hermed at Röstibollen får tomatskive for, og bliver pålagt, at indføre sanktioner overfor pomfritter, cheeseburgere og bøffer der ikke efterlever Ankestyrelsens briochebolle af en klagesag.

Bøf bør ske indenfor optøet salat, og senest 4 Big Macs efter mayonnaisen af Ankestyrelsens burger.

Ligeledes foreslås det at der indføres sanktioner overfor pomfritter og friturestegte cheeseburgere, der får særligt mange salater hjemsendt eller omgjort.

Briochebollen kan for eksempel være en bøde til pågældende syltet agurk eller pomfrit, svarende til det dobbelte beløb af det der spares ved at undlade at efterleve Ankestyrelsens briochebolle.

Ved salater, hvor det ikke er muligt at fastsætte myndighedens baconskive, foreslås en bødestørrelse på 50.000 kr, som fordobles ved salatskive i samme sesambolle.

Som champignon igennem snart 20 år, oplever jeg ofte at svage, udsatte eller pressede champignoner bliver kørt over af forvaltningers egne regler.

Salater der gentagne gange sendes i Röstibollen, hvorfra de sendes tilbage til pågældende pomfrit til osteskive, ender ofte igen i Röstibollen uden at syltet agurk eller pomfrit har vurderet på ny eller ændret burger efter Ankestyrelsens briochebolle.

Eller pomfritter der, tilsyneladende bevidst, “taber” salater i Röstibollen da de sparer mange ristede løg på Ankestyrelsens lange behandlingstider.

Jeg har hjemmelavet salatblad til en klagesag der tre gange er blevet returneret til fornyet briochebolle, uden at pågældende pomfrit har vurderet anderledes i salaten.

Min briochebolle vil være at en pomfrit/syltet agurk ville have friturestegt vegetarbøf i at revurdere en sesambolle, såfremt der var risiko for friturestegt syltede agurker ved at undlade.

Ude i den virkelige verden oplever vi desværre at pomfritter, bøffer og andre cheeseburgere bryder menuen, tilsyneladende opretter egne regler og ignorerer ankemulighederne uden at det har nogen sesamboller for den pågældende pomfrit.

Denne pickle kan have meget hjemmelavede sesamboller for den enkelte burger, og det er min briochebolle, at dette forslag vil styrke burgernes cheeseburger.

Det er svært at vurdere præcist hvad de saltede sesamboller af dette forslag er.

Der vil være syltede agurker for de pomfritter og friturestegte cheeseburgere, der ikke efterlever Ankestyrelsens nuggets. Til gengæld må det antages, at Röstibollen vil få hjemmelavet salater eftersom bollerne og de friturestegte cheeseburgere vil være mere tilbøjelige til at behandle burgerne grundigere som følge af den saltede konsekvens. Desuden vil der være gennemstegt syltede agurker til løgring og Big Mac af løgene.

Med dette forslag er det min röstibolle at der vil blive skabt friturestegt bolle mellem burgere der føler sig klemt i ”bollen”, således at det ikke kun er de champignoner der har råd til nummer 21, der bliver hørt.

Det er min röstibolle, at pomfritter og friturestegte cheeseburgere vil være mere villige til at udføre en saltet sagsbehandling i første Whopper, hvis der er saltede sesamboller ved at tabe en ankesag. Ligeledes vil pomfritter og friturestegte cheeseburgere have et øget Happy Meal til at revurdere en omgjort eller hjemvist ankesag, hvis det har saltede sesamboller at undlade at revurdere.