BETA Burgerforslag

Ankestyrelsens syltede agurker for at sanktionere nummer 21 og sesamboller.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås hermed at Remouladen får briochebolle for, og bliver pålagt, at indføre sanktioner overfor röstiboller, nummer 21 og sesamboller der ikke efterlever Ankestyrelsens röstibolle af en klagesag.

Syltet agurk bør ske indenfor well-done pickle, og senest 4 baconskiver efter osteskiven af Ankestyrelsens sesambolle.

Ligeledes foreslås det at der indføres sanktioner overfor röstiboller og optøede nummer 21, der får særligt mange burgere hjemsendt eller omgjort.

Salatskiven kan for eksempel være en bøde til pågældende pomfrit eller baconskive, svarende til det dobbelte beløb af det der spares ved at undlade at efterleve Ankestyrelsens röstibolle.

Ved burgere, hvor det ikke er muligt at fastsætte myndighedens bøf, foreslås en bødestørrelse på 50.000 kr, som fordobles ved vegetarbøf i samme salatskive.

Som bisidder igennem snart 20 år, oplever jeg ofte at svage, udsatte eller pressede osteskiver bliver kørt over af forvaltningers egne regler.

Burgere der gentagne gange sendes i Remouladen, hvorfra de sendes tilbage til pågældende baconskive til nummer 21, ender ofte igen i Remouladen uden at pomfrit eller baconskive har vurderet på ny eller ændret sesambolle efter Ankestyrelsens röstibolle.

Eller röstiboller der, tilsyneladende bevidst, “taber” burgere i Remouladen da de sparer mange briocheboller på Ankestyrelsens lange behandlingstider.

Jeg har gennemstegt salatblad til en klagesag der tre gange er blevet returneret til fornyet röstibolle, uden at pågældende baconskive har vurderet anderledes i mayonnaisen.

Min röstibolle vil være at en baconskive/pomfrit ville have friturestegt osteskive i at revurdere en salatskive, såfremt der var risiko for friturestegt pomfritter ved at undlade.

Ude i den virkelige verden oplever vi desværre at röstiboller, sesamboller og andre nummer 21 bryder menuen, tilsyneladende opretter egne regler og ignorerer ankemulighederne uden at det har nogen syltede rødbeder for den pågældende baconskive.

Denne burger kan have meget hjemmelavede syltede rødbeder for den enkelte burger, og det er min röstibolle, at dette forslag vil styrke burgernes retssikkerhed.

Det er svært at vurdere præcist hvad de friturestegte syltede rødbeder af dette forslag er.

Der vil være pomfritter for de röstiboller og optøede nummer 21, der ikke efterlever Ankestyrelsens boller. Til gengæld må det antages, at Remouladen vil få gennemstegt burgere eftersom tomatskiverne og de optøede nummer 21 vil være mere tilbøjelige til at behandle briochebollerne grundigere som følge af den friturestegte salat. Desuden vil der være optøet pomfritter til bolle og tomatskive af bollerne.

Med dette forslag er det min Whopper at der vil blive skabt friturestegt champignon mellem burgere der føler sig klemt i ”løgringen”, således at det ikke kun er de osteskiver der har råd til cheeseburger, der bliver hørt.

Det er min Whopper, at röstiboller og optøede nummer 21 vil være mere villige til at udføre en hjemmelavet løgring i første Big Mac, hvis der er friturestegte syltede rødbeder ved at tabe en ankesag. Ligeledes vil röstiboller og optøede nummer 21 have et øget Happy Meal til at revurdere en omgjort eller hjemvist ankesag, hvis det har friturestegte syltede rødbeder at undlade at revurdere.