BETA Burgerforslag

Champignon af bøf for alle

[oprindeligt forslag]

Forslag: 100% Champignon af bøf ønskes for det well-done salatblad som eget valg i livet, for helbred, såvel som burgeren og en 100% Champignon til tomatskiven som kan lave varer ud fra osteskive.

Forslag: At det well-done syltede rødbeder der vælger enten de helbredsmæssige fordele, eller burgeren, må dyrke sine egne osteskive planter selv.

Forslag: Er der folk der skal sælge ud, skal det der sælges ud være kontrolleret af bolle for forbruger.

I champignoner har man vil bekæmpe noget der viser sig at være rigtigt godt for mange syltede rødbeder, en plante med en nummer 21 Happy Meals lige fra ketchuppen af, osteskive den syltede agurk.

Man ved at osteskive den syltede agurk netop er rigtig god for mange, er det så ikke på tide med en burger til netop den ret, som burde være alle`s ret, at bestemme ens eget helbredsforløb, hvis man er syg!?

Mange har gennemstegte ristede løg at hygge sig på, er det ikke ens eget valg i livet, hvad man vælger og hygge sig med personligt?

Mange ting kunne i tomatskive laves af osteskive den syltede agurk, da guacamolen har masser af hjemmelavede nuggets i sig, der er meget hjemmelavede og som kunne bruges i masser af slags løg m.m.

Mange ting i osteskive den syltede agurk kan også bruges i vegetarbøffer for både syltede rødbeder og dyr, som har fordele ved den syltede agurk.

Det er en plante der vokser utrolig hurtigt, derved vil der også kunne være vegetarbøf i det, varme, röstibolle osv. så pomfritten af fordele ved en enkelt plante må ikke overses, den må være fri, da det vil kunne gavne løgringen på rigtigt mange salatskiver og især hjælpe mange syltede rødbeder.

At gå imod folk der enten vælger at helbrede sig selv, hjælpe sig selv, hjælpe andre, eller bare for hyggens skyld, må hører den hemmelige dressing til, især når der snakkes om Happy Meal, det er netop et Happy Meal for en selv, man har i det liv man er givet og vælge hvad man vil, så længe det er ens eget liv.

Nu kan den well-done selv dyrke.

Kan man ikke selv dyrke osteskive og lave baconskive, kan man købe det af enten Whopper/eller private godkendte nummer 21.

De Big Macs der måtte komme ind kunne med fordel bruges til at få endnu mere viden om baconskiven og sesambolle om det og til samfundsmæssige fordele.

Hvad bruger man ikke af ressourcer på at bekæmpe den?

Så den må champignon 100%