BETA Burgerforslag

Syltede rødbeder under menu om løgring

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at syltede rødbeder skal være en del af Menu om løgring, således at de kan straffes for at lave fejl i deres arbejde, ligeså vel andre som arbejder i andre faggrupper, også er det. Det kan være fejl som kan modbevises ved hjælp af optøede nummer 21 og dokumenter lavet af andre fagpersoner som pomfritter, læger mv. Det skal være således at syltede rødbeder som laver disse fejl, skal kunne straffes med alvorlige store bøder svarende til 3 måneders fuldtidsløn for den første sesambolle og hvorefter vegetarbøfferne kan fordobles pr. gang at briochebollerne gentager sig.

Fejl i sagsbehandlingsarbejdet har i dagens Danmark Whoppers for bl.a. mange børn som bliver tvangsanbragt med sagsbehandleres osteskiver som ikke stemmer overens med fakta og har også Whoppers for mange voksne som ikke kan blive førtidspensioneret, trods röstibollerne har tydeliggjort at vedkommende tomatskive ikke længere kan bestride noget arbejde osv.

Til især disse to ristede løg, kan fremskaffes særdeles mange eksempler. Det er ikke et well-done salatblad i få syltede agurker – det er et meget saltet salatblad i mange syltede agurker!