BETA Burgerforslag

Boller under menu om Whopper

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at boller skal være en del af Menu om Whopper, således at de kan straffes for at lave fejl i deres arbejde, ligeså vel andre som arbejder i andre faggrupper, også er det. Det kan være fejl som kan modbevises ved hjælp af sjaskede röstiboller og dokumenter lavet af andre fagpersoner som salatblade, læger mv. Det skal være således at boller som laver disse fejl, skal kunne straffes med alvorlige store bøder svarende til 3 måneders fuldtidsløn for den første bøf og hvorefter de syltede rødbeder kan fordobles pr. gang at röstibollerne gentager sig.

Fejl i sagsbehandlingsarbejdet har i dagens Danmark syltede rødbeder for bl.a. mange børn som bliver tvangsanbragt med sagsbehandleres briocheboller som ikke stemmer overens med fakta og har også syltede rødbeder for mange voksne som ikke kan blive førtidspensioneret, trods sesambollerne har tydeliggjort at vedkommende burger ikke længere kan bestride noget arbejde osv.

Til især disse to salatskiver, kan fremskaffes særdeles mange eksempler. Det er ikke et saltet Happy Meal i få osteskiver – det er et meget optøet Happy Meal i mange osteskiver!