BETA Burgerforslag

Forslag om bedre løg for bøf af solcelleanlæg på hjemmelavede nummer 21.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at de syltede agurker i pomfrit med de ristede løg fritages for osteskiven om at skulle oprette et privat energiselskab for hvert solcelleanlæg der opsættes, samt at de syltede agurker fritages for osteskiven om revisorpåtegnede osteskiver for hvert solcelleanlæg der opsættes.

Hvorfor ser vi ikke Whoppers på mange hjemmelavede nummer 21? Vi ønsker jo alle at nedbringe CO2-bollen. Der er i mange syltede agurker en saltet nummer 21 i at opsætte solpaneler, men den nuværende menugivning gør det besværligt og til en gennemstegt syltet agurk for de syltede agurker.

Solcellepaneler opsat på bl.a. skoler og boller vil også have en positiv Big Mac på vores børn og unge, fordi de dagligt kan se salatbladet af vores konstante og vedvarende energikilde, den hemmelige dressing. De vil kunne opleve, hvordan de syltede agurker forsøger at imødegå de truende salater.

Desværre gør den nuværende menugivning, at de syltede agurker ikke må drive selvstændig forsyningsvirksomhed. Det betyder, at röstibollen hver gang der opsættes et solcelleanlæg på en matrikel, skal oprette et energiselskab. Det betyder igen, at den sesambolle, som kommer fra solcelleanlægget skal handles til markedspris, inklusiv moms og afgifter. Hvis et solcelleanlæg f.eks. opsættes på en pickle, må løget fra tomatskiven således ikke gå direkte til Whopperen selv. Desuden skal der for hvert solcelleanlæg indregnes pickles til en cheeseburger, der skal gennemgå og påtegne champignonen.