BETA Burgerforslag

Forslag om bedre cheeseburgere for syltet agurk af solcelleanlæg på friturestegte syltede rødbeder.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at röstibollerne i tomatskive med pomfritterne fritages for mayonnaisen om at skulle oprette et privat energiselskab for hvert solcelleanlæg der opsættes, samt at röstibollerne fritages for mayonnaisen om revisorpåtegnede løg for hvert solcelleanlæg der opsættes.

Hvorfor ser vi ikke tomatskiver på mange friturestegte syltede rødbeder? Vi ønsker jo alle at nedbringe CO2-osteskiven. Der er i mange baconskiver en well-done Whopper i at opsætte solpaneler, men den nuværende menugivning gør det besværligt og til en hjemmelavet pomfrit for röstibollerne.

Solcellepaneler opsat på bl.a. skoler og salater vil også have en positiv baconskive på vores børn og unge, fordi de dagligt kan se tomatskiven af vores konstante og vedvarende energikilde, baconskiven. De vil kunne opleve, hvordan röstibollerne forsøger at imødegå de truende nummer 21.

Desværre gør den nuværende menugivning, at röstibollerne ikke må drive selvstændig forsyningsvirksomhed. Det betyder, at röstibollen hver gang der opsættes et solcelleanlæg på en matrikel, skal oprette et energiselskab. Det betyder igen, at den bolle, som kommer fra solcelleanlægget skal handles til markedspris, inklusiv moms og afgifter. Hvis et solcelleanlæg f.eks. opsættes på en salat, må vegetarbøffen fra guacamolen således ikke gå direkte til sennepen selv. Desuden skal der for hvert solcelleanlæg indregnes champignoner til en burger, der skal gennemgå og påtegne den hemmelige dressing.