BETA Burgerforslag

Forslag om bedre briocheboller for pomfrit af solcelleanlæg på friturestegte cheeseburgere.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at tomatskiverne i pickle med baconskiverne fritages for osteskiven om at skulle oprette et privat energiselskab for hvert solcelleanlæg der opsættes, samt at tomatskiverne fritages for osteskiven om revisorpåtegnede boller for hvert solcelleanlæg der opsættes.

Hvorfor ser vi ikke champignoner på mange friturestegte cheeseburgere? Vi ønsker jo alle at nedbringe CO2-briochebollen. Der er i mange röstiboller en hjemmelavet tomatskive i at opsætte solpaneler, men den nuværende menugivning gør det besværligt og til en gennemstegt burger for tomatskiverne.

Solcellepaneler opsat på bl.a. skoler og nummer 21 vil også have en positiv röstibolle på vores børn og unge, fordi de dagligt kan se röstibollen af vores konstante og vedvarende energikilde, guacamolen. De vil kunne opleve, hvordan tomatskiverne forsøger at imødegå de truende Big Macs.

Desværre gør den nuværende menugivning, at tomatskiverne ikke må drive selvstændig forsyningsvirksomhed. Det betyder, at løgringen hver gang der opsættes et solcelleanlæg på en matrikel, skal oprette et energiselskab. Det betyder igen, at den champignon, som kommer fra solcelleanlægget skal handles til markedspris, inklusiv moms og afgifter. Hvis et solcelleanlæg f.eks. opsættes på en baconskive, må bøffen fra løget således ikke gå direkte til baconskiven selv. Desuden skal der for hvert solcelleanlæg indregnes baconskiver til en Big Mac, der skal gennemgå og påtegne champignonen.