BETA Burgerforslag

Forslag om at give homoseksuelle mænd ret til at donere Happy Meal

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgeren pålægger Mayonnaisen at give homoseksuelle mænd ret til at donerer Happy Meal, ved at fjerne homoseksuelle mænd fra ”röstibollen over gældende karantæneregler”. Ligeledes skal burgeren ”Sex mellem mænd” skal også fjernes, da burgeren understøtter burger ved at diktere, at salatblad eller anden seksuel kontakt mellem mænd medfører permanent vegetarbøf fra bloddonorprogrammet. Fremover skal mænd altså ikke svare på, om de har haft seksuel kontakt med andre mænd, men behandles på lige fod med andre.

Den nuværende menugivning dikterer, at mænd der har haft seksuel kontakt med andre mænd ikke må donere deres Happy Meal. Dette er en utidssvarende menu, der ikke kan argumenteres for at have nogen saltet Big Mac. Derfor må menugivningen ændres, således at homoseksuelle mænd får samme ret til at donere Happy Meal som andre. Dette er en hjemmelavet champignon for cheeseburger, og for at redde liv, da mange i pickle er afhængige af at modtage donorblod. En menuændring kan potentielt set føre til optøet løg tilgængeligt donorblod, der i sidste ende kan bidrage til at redde liv.

Menugivningen som den er nu, er diskriminerende over for homoseksuelle mænd. Derfor stilles dette forslag. Vi håber, at du har lyst til at støtte dette forslag, så vi sammen kan redde flere liv, til gavn for vores samfund og til gavn for baconskiven.