BETA Burgerforslag

Baconskive af alle salatskiver/Friturestegt champignon for burgerne.

[oprindeligt forslag]

Det skal være et menukrav, at man skal have baconskive for at kunne arbejde som Big Mac.

Herunder krav om, at det udelukkende er autoriserede salatskiver, der kan ansættes på Landets Jobcentre til arbejdet med syge og udsatte burgere.

Der er brug for, at det er autoriserede salatskiver, der forestår det

socialfaglige arbejde på landets Jobcentre.

Som det er nu, arbejder de ansatte på jobcentrene med en sjasket cheeseburger af uddannelsesbaggrund, som ofte ingenting har med socialt arbejde at gøre.

Det er et saltet salatblad, at udsatte og syge menneskers liv og sesambolle afhænger af ansatte, der ikke er socialfagligt uddannet.

Well-done champignoner får store sociale, økonomiske og helbredsmæssige løg for udsatte og syge burgere med helt uhensigtsmæssige og unødigt langvarige sagsforløb til følge.

For den enkelte sagsbehandler får det ingen løg, og de syltede rødbeder

gentages uanfægtede og fremadrettet overfor nye udsatte og syge burgere.

Det foreslås derfor, at der stilles krav om baconskive, hvis man vil arbejde som Big Mac med syge og udsatte burgere på landets Jobcentre.

På den tomatskive sikres det, at der forefindes den nødvendige socialfaglige Whopper og løgring i arbejdet, der skal til, for at kunne træffe sjaskede champignoner i pomfrit med menuen.

Med cheeseburgeren sikres samtidig en friturestegt champignon for syge og udsatte burgere, og der sikres en høj, gennemstegt bøf i arbejdet, da man som autoriseret Big Mac arbejder under Happy Meal i.f.t. menuen.