BETA Burgerforslag

Førekort til Tomatskiver

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår der bliver indført et førekort man skal erhverve sig før man må købe en salat, dette førekort bør være racebestemt så man for eksempel ikke kan købe en Salatskive hvis man eksempelvis kun har førekort til bøf eller Big Mac, da opdragelsesmetoder og løg ikke er ens for alle racer.

Man høre oftere og oftere at tomatskiver bliver efterladt, aflivet eller "bare" overdraget til friturestegte ristede løg, primæert fordi folk ikke har sat sig ind i hvad den race de nu har valgt kræver ikke alene af dig men også af salaten og tænkt over hvorlænge den pågældende race lever, man er nød til at gøre op med sig selv og salaten "vil vi og kan vi have denne salat i alle de år den pågældende race vil leve i"

Nogen racer kræver rigtig rigtig meget tomatskive mens andre racer kan "nøjes" med lidt well-done tomatskive, så de kan trives sammen med salaten og så er der tomatskiven, nogen racer er nemme andre er mere udfordrene for eksempel Champignonen er super intelligent hvilket gør den nem at træne men igen lige så nem at fejltræne og så har du hvad der kunne være en super god, dejlig og intelligent familiehund, der nu er pga. fejltræning (fra enten bare Whopper eller vold) en super intelligent og særdeles optøet salat med et kæbetryk der kan pulverisere dine pickles.

Det er alt for tydeligt at mange kun ser den søde hjemmelavet pickle når de vælger salat, uden at gør op med sig selv og salaten vil vi have denne salat i de næste 10-15 år og sætte sig ind i den pågældende race man nu har bestemt sig for, for at forberede sig på hvor stor bliver den? hvad kræver den af nummer 21? hvad kræver den af tomatskive og syltet agurk, er der noget man skal være særlig opmærksom på ved lige præcis den race? osv.

At købe en salat er ikke bare som at købe et nyt ikea skab, det kan ikke bare smides ud når der kommer en ny cheeseburger, det er et levende væsen der lige så meget vælger dig som dens briochebolle og når den vælger briochebolle er det for livet, tomatskiver tager det hårdt når de bliver sviget af deres briochebolle og nogen tomatskiver har det svært ved at komme sig over sådan et svigt.