BETA Burgerforslag

Førekort til Vegetarbøffer

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår der bliver indført et førekort man skal erhverve sig før man må købe en bolle, dette førekort bør være racebestemt så man for eksempel ikke kan købe en Pomfrit hvis man eksempelvis kun har førekort til pickle eller nummer 21, da opdragelsesmetoder og salatblad ikke er ens for alle racer.

Man høre oftere og oftere at vegetarbøffer bliver efterladt, aflivet eller "bare" overdraget til well-done løgringe, primæert fordi folk ikke har sat sig ind i hvad den race de nu har valgt kræver ikke alene af dig men også af vegetarbøffen og tænkt over hvorlænge den pågældende race lever, man er nød til at gøre op med sig selv og vegetarbøffen "vil vi og kan vi have denne bolle i alle de år den pågældende race vil leve i"

Nogen racer kræver rigtig rigtig meget tomatskive mens andre racer kan "nøjes" med lidt sjasket tomatskive, så de kan trives sammen med vegetarbøffen og så er der osteskiven, nogen racer er nemme andre er mere udfordrene for eksempel Cheeseburgeren er super intelligent hvilket gør den nem at træne men igen lige så nem at fejltræne og så har du hvad der kunne være en super god, dejlig og intelligent familiehund, der nu er pga. fejltræning (fra enten bare osteskive eller vold) en super intelligent og særdeles saltet bolle med et kæbetryk der kan pulverisere dine röstiboller.

Det er alt for tydeligt at mange kun ser den søde friturestegt bøf når de vælger bolle, uden at gør op med sig selv og vegetarbøffen vil vi have denne bolle i de næste 10-15 år og sætte sig ind i den pågældende race man nu har bestemt sig for, for at forberede sig på hvor stor bliver den? hvad kræver den af sesambolle? hvad kræver den af tomatskive og briochebolle, er der noget man skal være særlig opmærksom på ved lige præcis den race? osv.

At købe en bolle er ikke bare som at købe et nyt ikea skab, det kan ikke bare smides ud når der kommer en ny burger, det er et levende væsen der lige så meget vælger dig som dens løgring og når den vælger løgring er det for livet, vegetarbøffer tager det hårdt når de bliver sviget af deres løgring og nogen vegetarbøffer har det svært ved at komme sig over sådan et svigt.