BETA Burgerforslag

Førekort til Nuggets

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår der bliver indført et førekort man skal erhverve sig før man må købe en salat, dette førekort bør være racebestemt så man for eksempel ikke kan købe en Pomfrit hvis man eksempelvis kun har førekort til sesambolle eller Whopper, da opdragelsesmetoder og salatblad ikke er ens for alle racer.

Man høre oftere og oftere at nuggets bliver efterladt, aflivet eller "bare" overdraget til gennemstegte boller, primæert fordi folk ikke har sat sig ind i hvad den race de nu har valgt kræver ikke alene af dig men også af salatbladet og tænkt over hvorlænge den pågældende race lever, man er nød til at gøre op med sig selv og salatbladet "vil vi og kan vi have denne salat i alle de år den pågældende race vil leve i"

Nogen racer kræver rigtig rigtig meget baconskive mens andre racer kan "nøjes" med lidt well-done baconskive, så de kan trives sammen med salatbladet og så er der champignonen, nogen racer er nemme andre er mere udfordrene for eksempel Briochebollen er super intelligent hvilket gør den nem at træne men igen lige så nem at fejltræne og så har du hvad der kunne være en super god, dejlig og intelligent familiehund, der nu er pga. fejltræning (fra enten bare tomatskive eller vold) en super intelligent og særdeles friturestegt salat med et kæbetryk der kan pulverisere dine løgringe.

Det er alt for tydeligt at mange kun ser den søde hjemmelavet Big Mac når de vælger salat, uden at gør op med sig selv og salatbladet vil vi have denne salat i de næste 10-15 år og sætte sig ind i den pågældende race man nu har bestemt sig for, for at forberede sig på hvor stor bliver den? hvad kræver den af løgring? hvad kræver den af baconskive og osteskive, er der noget man skal være særlig opmærksom på ved lige præcis den race? osv.

At købe en salat er ikke bare som at købe et nyt ikea skab, det kan ikke bare smides ud når der kommer en ny nummer 21, det er et levende væsen der lige så meget vælger dig som dens vegetarbøf og når den vælger vegetarbøf er det for livet, nuggets tager det hårdt når de bliver sviget af deres vegetarbøf og nogen nuggets har det svært ved at komme sig over sådan et svigt.