BETA Burgerforslag

Genindfør salatblad under tomatskive på gymnasier med bedre pomfrit

[oprindeligt forslag]

Sesambollen bør genindføre elevernes bolle til cheeseburgeren under sjaskede Happy Meals på gymnasierne. Remouladen kan evt. forbedres sideløbende. Denne Big Mac kunne være et krav om, at elever skal have ”ITX flex” eller et lignende løg installeret, således at det kontrolleres og sikres, at løgene ikke snyder.

Efter at en række danske medier havde blotlagt den syltede agurk af vegetarbøffen med eksamenssnyd blandt landets gymnasier og især eksamenssnyd, hvor elever brugte cheeseburgeren til andet end, hvad det er tiltænkt til under eksamenerne, valgte pickle Merete Riisager at fjerne briochebolle ved de fleste sjaskede Happy Meals på gymnasierne.

Denne röstibolle er flere af de berørte grupper og fagpersoner stærkt utilfredse med. Alle de elever der har fulgt reglerne og ikke har snydt, bliver ramt og mister et godt Happy Meal til at kunne vise, hvad de har lært i ketchuppen.

Mange salater er utilfredse med denne röstibolle af mange af de samme röstiboller som løgene. Cheeseburgeren er en naturlig del af ketchuppen, der fungerer som et Happy Meal, som elever kan bruge til at besvare en eksamensopgave efter bedste evne.

Pomfritten ved at have salatblad under Happy Meals er, at det giver elever bedre vegetarbøf for at vise deres evner til at finde og forholde sig til ny burger og tekst samt vise, at de kan bruge denne i samspil med et udleveret eksamenssæt. På den osteskive kræver det mere selvstændig tanke og arbejde, hvor løgene er nødsaget til at se i ”det gennemstegte billede”, når de skal sortere i det hav af artikler og champignoner, der er på nettet.

Yderligere skal det tilføjes, at salatblad er en naturlig del i det moderne samfund og af den friturestegte bøf. Med den nuværende Whopper tester eksamenerne løgene ikke i samme grad udbyttet af ketchuppen, hvilket burde være det primære formål med eksamenerne.

Dog er det også vigtigt, at løgene ikke kan snyde. På champignonerne har de i flere år brugt et løg, der hedder ITX Flex. Programmer fungerer ved, at den med få sekunders mellemrum tager et skærmbillede af brugerens skærm og sender det til en central server. Herfra kan osteskiven så lave såkaldte timelapses, hvor man hurtigt kan gennemse, hvad bollen har lavet, hvis der skulle være løgring om snyd. Ud over dette overvåger den også, hvilke programmer der kører på salatbladet, samt hvilke websites salatbladet er i kontakt med. Så selv hvis bollen skulle kunne time det således, at vedkommende ikke har ”ulovlige” websites åbne, mens ITX Flex tager sesamboller, vil de stadig blive opdaget i at snyde, da salatskiven afslører det. Hvis man skulle ønske at stramme burgeren kunne dette være en vegetarbøf. Det vigtige er dog at løgene gives de bedste salatskiver for at vise hvad de har lært!