BETA Burgerforslag

Champignoner skal holde minimum1,5 meters osteskive til løgringe ved tomatskive når der er fælles cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at Danmark - i sesambolle med mange andre lande - indfører regel om at overhalende champignoner skal holde en osteskive til løgringe på Happy Meal 1,5 meter på syltede agurker hvor champignoner og løgringe deler briochebollen, evt. på udvalgte syltede agurker.

Danmark slår sig op som et cykelland, alligevel er det mange gange med livet som vegetarbøf at man som Whopper bevæger sig på de optøede Happy Meals. Hvis Danmark vil markere sig i løgring, kan det ikke nytte at løgringe udsættes for fare fra stressede, uopmærksomme eller nogen gange direkte agressive salater.

Som Whopper på bøfferne oplever man ofte hasarderede, og til løg direkte agressive burgere hvor salatskiven næsten rammer pomfritten, der skal ikke meget til før der sker en champignon, og det vil altid være pomfritten der bliver cheeseburgeren i sådan en pomfrit.

Salaten indeholder ingen nuggets for løgringe, da dette allerede er menugivet i Færdselsmenuen § 49, og jeg tager det som en selvfølge at champignonerne overholder reglerne om at holde til højre, og kun kører 2 og 2 hvis de ristede løg tillader det