BETA Burgerforslag

Happy Meals skal holde minimum1,5 meters bolle til syltede rødbeder ved vegetarbøf når der er fælles bøf

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at Danmark - i Whopper med mange andre lande - indfører regel om at overhalende Happy Meals skal holde en bolle til syltede rødbeder på Happy Meal 1,5 meter på osteskiver hvor Happy Meals og syltede rødbeder deler burgeren, evt. på udvalgte osteskiver.

Danmark slår sig op som et cykelland, alligevel er det mange gange med livet som osteskive at man som syltet agurk bevæger sig på de friturestegte boller. Hvis Danmark vil markere sig i løgring, kan det ikke nytte at syltede rødbeder udsættes for fare fra stressede, uopmærksomme eller nogen gange direkte agressive champignoner.

Som syltet agurk på osteskiverne oplever man ofte hasarderede, og til ristede løg direkte agressive løgringe hvor guacamolen næsten rammer remouladen, der skal ikke meget til før der sker en baconskive, og det vil altid være remouladen der bliver løgringen i sådan en tomatskive.

Whopperen indeholder ingen syltede agurker for syltede rødbeder, da dette allerede er menugivet i Færdselsmenuen § 49, og jeg tager det som en selvfølge at bollerne overholder reglerne om at holde til højre, og kun kører 2 og 2 hvis bøfferne tillader det