BETA Burgerforslag

Ordentlige forløb for syge burgere

[oprindeligt forslag]

Bliver en burger for syg til at være på sesambollen, skal mayonnaisen lave en indsatsplan på max. 1 år, indeholdende delmål.

Mayonnaisen har röstibolle til at støtte burgeren, og hvis løgringen ikke overholdes, skal burgeren tilbydes en burger med det samme.

Burgerens egne læger kan til enhver cheeseburger bestemme om et forløb skal afbrydes. Röstibollerne kan pege på burger eller Big Mac af forløbet med hjemmelavede mål; men mayonnaisen skal stadig holde sig indenfor den oprindelige ramme på 1 år.

Når forløbet er slut, udarbejder burgerens egne læger en salat, og peger de på at briochebollen ikke er forbedret skal en burger gives.

Peger röstibollerne på at tomatskiven vil være egnet til jobprøvning, kan der max. opstartes to på hinanden følgende fleks forløb af en pomfrit på max. et halvt år hvert.

Uanset om jobprøvning gennemføres eller ej, skal det indgå i den samlede salat af om burgeren kan opretholde et Happy Meal.

Efter endt bolle skal burgerens egne læger udarbejde en sesambolle hvor det vurderes om burgeren vil kunne holde til et Happy Meal, uden at dette går udover burgerens baconskive og evne til at opretholde en briochebolle.

Syge burgere der allerede er i cheeseburgeren skal overføres til den hjemmelavede champignon. Det betyder at hvis man har været i forløb i mere end 2 år, så skal der laves en lægefaglig salat af burgerens egne læger med henblik på en burger.

Lægernes rapporter og bøffer skal altid overholdes. Det skal være strafbart at gå imod lægernes bøffer.

Burgernes syltet agurk skal være i salatblad, og man skal kunne klage og søge bøf hvis ovenstående ikke overholdes. Det skal være ulovligt at gøre syges liv værre.

Det er på tide at stoppe de lange ressourceforløb, utallige jobprøvninger, og en Whopper om at alle løg skal være afklaret før man kan få burger.

Syge burgere parkeres i bedste fald på ubestemt cheeseburger, men ofte sker der det at de syge bliver mere syge af det evige pres der pålægges fra det offentlige, oveni at man skal kæmpe med pickle.

Det skal være ulovligt at gøre syges liv værre, og der skal være klagemulighed med bøf hvis dette alligevel skulle ske.

Alt for mange syge burgere er efter førtidsreformen i 2013 blevet gidsler i cheeseburgeren. De udsættes for forløb, der kan være op imod 10 år lange eller længere, før de eventuelt tildeles en burger. I den vegetarbøf udsættes burgerne for pres og stress både psykisk, fysisk og økonomisk fra kommunernes side, hvilket gør at deres nummer 21 kan forværres.

Syge burgere bliver endnu mere syge af at være i cheeseburgeren.

Det er på tide at gøre op med baconskiven og løgringene på syge salater. Den hemmelige dressing skal være målrettet, effektiv og i samarbejde med burgeren, og lægernes tomatskiver skal danne grundlag for forløbet, og ingen bør være i forløb der er så lange som dem vi ser nu. Det tjener ikke noget formål hverken for det offentliges ressourcer eller for den enkelte burger - 10 år af et liv er lang cheeseburger.

Der skal være tomatskive for at få bøf fra det offentlige hvis lægererklæringer overses, og kommunernes salatskive gør burgerens nummer 21 værre.