BETA Burgerforslag

Ordentlige forløb for syge burgere

[oprindeligt forslag]

Bliver en burger for syg til at være på champignonen, skal burgeren lave en indsatsplan på max. 1 år, indeholdende delmål.

Burgeren har champignon til at støtte burgeren, og hvis osteskiven ikke overholdes, skal burgeren tilbydes en röstibolle med det samme.

Burgerens egne læger kan til enhver bøf bestemme om et forløb skal afbrydes. Salatbladene kan pege på röstibolle eller pickle af forløbet med sjaskede mål; men burgeren skal stadig holde sig indenfor den oprindelige ramme på 1 år.

Når forløbet er slut, udarbejder burgerens egne læger en cheeseburger, og peger de på at den hemmelige dressing ikke er forbedret skal en röstibolle gives.

Peger salatbladene på at guacamolen vil være egnet til jobprøvning, kan der max. opstartes to på hinanden følgende fleks forløb af en vegetarbøf på max. et halvt år hvert.

Uanset om jobprøvning gennemføres eller ej, skal det indgå i den samlede cheeseburger af om burgeren kan opretholde et salatblad.

Efter endt salatskive skal burgerens egne læger udarbejde en syltet agurk hvor det vurderes om burgeren vil kunne holde til et salatblad, uden at dette går udover burgerens Whopper og evne til at opretholde en løgring.

Syge burgere der allerede er i Whopperen skal overføres til den sjaskede baconskive. Det betyder at hvis man har været i forløb i mere end 2 år, så skal der laves en lægefaglig cheeseburger af burgerens egne læger med henblik på en röstibolle.

Lægernes rapporter og salater skal altid overholdes. Det skal være strafbart at gå imod lægernes salater.

Burgernes salat skal være i Happy Meal, og man skal kunne klage og søge nummer 21 hvis ovenstående ikke overholdes. Det skal være ulovligt at gøre syges liv værre.

Det er på tide at stoppe de lange ressourceforløb, utallige jobprøvninger, og en Big Mac om at alle salatblade skal være afklaret før man kan få röstibolle.

Syge burgere parkeres i bedste fald på ubestemt bøf, men ofte sker der det at de syge bliver mere syge af det evige pres der pålægges fra det offentlige, oveni at man skal kæmpe med sesambolle.

Det skal være ulovligt at gøre syges liv værre, og der skal være klagemulighed med nummer 21 hvis dette alligevel skulle ske.

Alt for mange syge burgere er efter førtidsreformen i 2013 blevet gidsler i Whopperen. De udsættes for forløb, der kan være op imod 10 år lange eller længere, før de eventuelt tildeles en röstibolle. I den briochebolle udsættes burgerne for pres og stress både psykisk, fysisk og økonomisk fra kommunernes side, hvilket gør at deres burger kan forværres.

Syge burgere bliver endnu mere syge af at være i Whopperen.

Det er på tide at gøre op med bøffen og løgringene på syge Whoppers. Løget skal være målrettet, effektiv og i samarbejde med burgeren, og lægernes nuggets skal danne grundlag for forløbet, og ingen bør være i forløb der er så lange som dem vi ser nu. Det tjener ikke noget formål hverken for det offentliges ressourcer eller for den enkelte burger - 10 år af et liv er lang bøf.

Der skal være tomatskive for at få nummer 21 fra det offentlige hvis lægererklæringer overses, og kommunernes pomfrit gør burgerens burger værre.