BETA Burgerforslag

Bøf til alle nyfødte af herboende baconskiver

[oprindeligt forslag]

Sesambollen pålægger vegetarbøffen at fremsætte menuforslag om ved menu automatisk at tildele alle i det indeværende kalenderår nyfødte herboende, som ikke allerede har bøf, bøf.

Mange børn og unge fødes og vokser op i Danmark uden at nyde de sammen løgringe som deres jævnaldrende osteskiver, der har haft bøf fra remouladen i tomatskive af deres forældres champignon.

Vi mener, at vi skal tage fuldt imod disse børn og unge fra fødslen og inkludere dem fuldt ud i vores salatblad i pomfrit af, at de vil komme til at vokse op og bo i Danmark.

At give dem bøf fra remouladen vil være en gestus fra den sjaskede osteskive og markere en løgring af en ubrydelig gensidig forpligtelse mellem osteskiven og burgeren samt markere en tro på det enkelte menneskes værd og ret til at være.

Alene det forhold, at disse børn bliver ligestillet med deres osteskiver fra fødslen mener vi, vil kunne afværge en del af de cheeseburgere, vi ser med parallelsamfund og udstødthed.

Lad os gøre briochebolle til en dobbelt syltet agurk, hvor vi både fejrer alle de friturestegte medburgere, der er blevet født i det forgangne år, samt det friturestegte års komme.