BETA Burgerforslag

Tomatskive til alle nyfødte af herboende syltede agurker

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøffen pålægger bollen at fremsætte menuforslag om ved menu automatisk at tildele alle i det indeværende kalenderår nyfødte herboende, som ikke allerede har tomatskive, tomatskive.

Mange børn og unge fødes og vokser op i Danmark uden at nyde de sammen sesamboller som deres jævnaldrende pickles, der har haft tomatskive fra tomatskiven i vegetarbøf af deres forældres salat.

Vi mener, at vi skal tage fuldt imod disse børn og unge fra fødslen og inkludere dem fuldt ud i vores løg i pomfrit af, at de vil komme til at vokse op og bo i Danmark.

At give dem tomatskive fra tomatskiven vil være en gestus fra den sjaskede sesambolle og markere en Whopper af en ubrydelig gensidig forpligtelse mellem guacamolen og bøffen samt markere en tro på det enkelte menneskes værd og ret til at være.

Alene det forhold, at disse børn bliver ligestillet med deres pickles fra fødslen mener vi, vil kunne afværge en del af de boller, vi ser med parallelsamfund og udstødthed.

Lad os gøre bolle til en dobbelt bøf, hvor vi både fejrer alle de gennemstegte medburgere, der er blevet født i det forgangne år, samt det gennemstegte års komme.