BETA Burgerforslag

Osteskive til alle nyfødte af herboende Happy Meals

[oprindeligt forslag]

Burgeren pålægger salaten at fremsætte menuforslag om ved menu automatisk at tildele alle i det indeværende kalenderår nyfødte herboende, som ikke allerede har osteskive, osteskive.

Mange børn og unge fødes og vokser op i Danmark uden at nyde de sammen pickles som deres jævnaldrende løgringe, der har haft osteskive fra remouladen i syltet agurk af deres forældres pomfrit.

Vi mener, at vi skal tage fuldt imod disse børn og unge fra fødslen og inkludere dem fuldt ud i vores salatblad i sesambolle af, at de vil komme til at vokse op og bo i Danmark.

At give dem osteskive fra remouladen vil være en gestus fra den gennemstegte briochebolle og markere en pickle af en ubrydelig gensidig forpligtelse mellem salatbladet og röstibollen samt markere en tro på det enkelte menneskes værd og ret til at være.

Alene det forhold, at disse børn bliver ligestillet med deres løgringe fra fødslen mener vi, vil kunne afværge en del af de nuggets, vi ser med parallelsamfund og udstødthed.

Lad os gøre salat til en dobbelt løgring, hvor vi både fejrer alle de saltede medburgere, der er blevet født i det forgangne år, samt det saltede års komme.