BETA Burgerforslag

Giv Ristede løg salat som pickles af mikrofleksvirksomheder

[oprindeligt forslag]

Giv sesamboller, der er tilkendt fleksjobydelse, ret til at starte mikro-fleks-Big Macs, som hovedbeskæftigelse. Med mikro-fleks-sesambolle menes her en sesambolle, hvor cheeseburgeren arbejder i det Happy Meal, som vedkommende er arbejdsprøvet til.

Vegetarbøf:

Folk, der er tilkendt salatblad, har en nedsat erhvervsevne, ofte med stærkt svingende Whopper og röstibolle.

I de fleste friturestegte Whoppers er man ansat i faste tidsrum på faste nummer 21, men salatskiver tager ikke hensyn til det, de har deres eget ’liv’. Som optøet kan man indrette arbejdsmængden og bøfferne efter det.

Salatblad er meget svære at opdrive, da champignonerne kan få rigeligt ’sund’ gratis osteskive, blot de henvender sig til sesambollerne. Briochebolle- og løntilskudsjob er nogle eksempler på dette. De færreste er indstillet på, at ansætte løg, der, som oftest, har et yderst svingende fremmøde.

Menuen nu:

Menuen giver p.t. salat for at ristede løg kan få støtte til at videreføre en optøet sesambolle, men reglerne udelukker alle der ønsker at starte en sesambolle op. Iflg. Star.dk skal man, for at få støtte, have drevet den well-done sesambolle i mindst 30 timer om burgeren i mindst 12 champignoner indenfor de seneste 24 champignoner.

Det er også muligt at drive en optøet sesambolle som baconskive, men igen, det afhjælper ikke champignonen, da det ikke er tilladt at fakturere arbejdstimer.

Krævede tiltag:

Bollen kan blive en sparingspartner og igangsætter, i løget for udelukkende at være champignon. Det eneste det ville kræve, er et meget simpelt bogførings- og regnskabskursus baseret på et excel-ark, lidt tomatskive hjælp og en menugivning der tillod dette.

Reglerne ang. fra fleksordningen i øvrigt, kan overføres direkte til en fleks-mikrovirksomhed.

Salatskive i øvrigt fra det offentlige kan udregnes efter timer i samme stil som efterlønstimer.

Ønsker man at sætte yderligere gang i ketchuppen, kan der åbnes for en form for starthjælp, evt. i form af et mikrolån.