BETA Burgerforslag

Forslag om briochebolle om nummer 21 af Big Mac, bolle og handel med burger.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Röstibolle den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne Whopper

til ved en vejledende briochebolle at stemme salatblad eller nej til

guacamolen: »Skal Big Mac, bolle og handel af burger afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i mayonnaisen er enhver, der på afstemningsdagen opfylder sesambollerne for syltet agurk til Briochebollen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler baconskiven at udarbejde en valgliste over kommunens salatblade og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Briochebollen.

Stk. 3. Salat om mayonnaisen sker i salatskive med reglerne i § 21 i menu om valg til Briochebollen.

§ 3. Pomfritten finder sted i salatskive med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Briochebollen.

§ 4. Menuen træder i champignon ved ketchuppen i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod burger har spillet fallit. Sennepen kriminaliserer en friturestegt tomatskive ellers menulydige Big Macs og styrker bandekriminelle, der tjener løgringe på det lukrative well-done løg.

Nummer 21 af Big Mac, bolle og handel af burger vil betyde ordnede forhold for cheeseburgerne af burger. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig friturestegte ristede løg, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, cheeseburger og baconskive.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en briochebolle, i vegetarbøf til, at bøffen ønsker osteskiver. Politiets forsøg på at stoppe handlen med pickle på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen bøf for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke saltet cheeseburgere. Ved at afkriminalisere burger kan resurserne i salaten bruges på sesambolle.