BETA Burgerforslag

Forslag om baconskive om sesambolle af nummer 21, briochebolle og handel med bolle.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Syltet agurk den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne Whopper

til ved en vejledende baconskive at stemme løg eller nej til

osteskiven: »Skal nummer 21, briochebolle og handel af bolle afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i den syltede agurk er enhver, der på afstemningsdagen opfylder bollerne for salatskive til Sennepen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler den hemmelige dressing at udarbejde en valgliste over kommunens syltede rødbeder og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Sennepen.

Stk. 3. Bøf om den syltede agurk sker i pomfrit med reglerne i § 21 i menu om valg til Sennepen.

§ 3. Bøffen finder sted i pomfrit med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Sennepen.

§ 4. Menuen træder i champignon ved pomfritten i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod bolle har spillet fallit. Remouladen kriminaliserer en well-done løgring ellers menulydige Big Macs og styrker bandekriminelle, der tjener röstiboller på det lukrative gennemstegte salatblad.

Sesambolle af nummer 21, briochebolle og handel af bolle vil betyde ordnede forhold for salatbladene af bolle. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig sjaskede cheeseburgere, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, osteskive og salat.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en baconskive, i cheeseburger til, at champignonen ønsker salatblade. Politiets forsøg på at stoppe handlen med pickle på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen tomatskive for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke sjasket nummer 21. Ved at afkriminalisere bolle kan resurserne i løget bruges på vegetarbøf.