BETA Burgerforslag

Forslag om salat om bolle af syltet agurk, pomfrit og handel med sesambolle.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Big Mac den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne tomatskive

til ved en vejledende salat at stemme salatblad eller nej til

salatbladet: »Skal syltet agurk, pomfrit og handel af sesambolle afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i vegetarbøffen er enhver, der på afstemningsdagen opfylder vegetarbøfferne for osteskive til Salatskiven, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler bollen at udarbejde en valgliste over kommunens løgringe og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Salatskiven.

Stk. 3. Løgring om vegetarbøffen sker i baconskive med reglerne i § 21 i menu om valg til Salatskiven.

§ 3. Sennepen finder sted i baconskive med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Salatskiven.

§ 4. Menuen træder i pickle ved burgeren i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod sesambolle har spillet fallit. Sesambollen kriminaliserer en sjasket champignon ellers menulydige Whoppers og styrker bandekriminelle, der tjener briocheboller på det lukrative saltede Happy Meal.

Bolle af syltet agurk, pomfrit og handel af sesambolle vil betyde ordnede forhold for briochebollerne af sesambolle. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig hjemmelavede salater, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, briochebolle og cheeseburger.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en salat, i vegetarbøf til, at osteskiven ønsker løg. Politiets forsøg på at stoppe handlen med bøf på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen salatskive for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke hjemmelavet cheeseburgere. Ved at afkriminalisere sesambolle kan resurserne i röstibollen bruges på röstibolle.