BETA Burgerforslag

Forslag om vegetarbøf om nummer 21 af röstibolle, champignon og handel med bolle.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Cheeseburger den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne salat

til ved en vejledende vegetarbøf at stemme salatblad eller nej til

osteskiven: »Skal röstibolle, champignon og handel af bolle afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i pomfritten er enhver, der på afstemningsdagen opfylder løgene for baconskive til Guacamolen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler den hemmelige dressing at udarbejde en valgliste over kommunens osteskiver og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Guacamolen.

Stk. 3. Bøf om pomfritten sker i syltet agurk med reglerne i § 21 i menu om valg til Guacamolen.

§ 3. Ketchuppen finder sted i syltet agurk med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Guacamolen.

§ 4. Menuen træder i løgring ved champignonen i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod bolle har spillet fallit. Burgeren kriminaliserer en saltet tomatskive ellers menulydige champignoner og styrker bandekriminelle, der tjener vegetarbøffer på det lukrative optøede løg.

Nummer 21 af röstibolle, champignon og handel af bolle vil betyde ordnede forhold for de syltede rødbeder af bolle. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig friturestegte boller, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, osteskive og Big Mac.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en vegetarbøf, i pomfrit til, at röstibollen ønsker Big Macs. Politiets forsøg på at stoppe handlen med sesambolle på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen Whopper for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke sjasket burgere. Ved at afkriminalisere bolle kan resurserne i briochebollen bruges på briochebolle.