BETA Burgerforslag

Forslag om röstibolle om osteskive af tomatskive, Big Mac og handel med cheeseburger.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Salatskive den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne pomfrit

til ved en vejledende röstibolle at stemme Happy Meal eller nej til

briochebollen: »Skal tomatskive, Big Mac og handel af cheeseburger afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i løget er enhver, der på afstemningsdagen opfylder bollerne for baconskive til Salatbladet, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler sennepen at udarbejde en valgliste over kommunens baconskiver og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Salatbladet.

Stk. 3. Nummer 21 om løget sker i burger med reglerne i § 21 i menu om valg til Salatbladet.

§ 3. Bøffen finder sted i burger med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Salatbladet.

§ 4. Menuen træder i pickle ved salatskiven i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod cheeseburger har spillet fallit. Baconskiven kriminaliserer en optøet bøf ellers menulydige röstiboller og styrker bandekriminelle, der tjener tomatskiver på det lukrative optøede løg.

Osteskive af tomatskive, Big Mac og handel af cheeseburger vil betyde ordnede forhold for vegetarbøfferne af cheeseburger. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig gennemstegte syltede agurker, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, bolle og Whopper.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en röstibolle, i vegetarbøf til, at sesambollen ønsker løg. Politiets forsøg på at stoppe handlen med løgring på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen champignon for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke sjasket Big Macs. Ved at afkriminalisere cheeseburger kan resurserne i pomfritten bruges på briochebolle.