BETA Burgerforslag

Forslag om tomatskive om løgring af sesambolle, bøf og handel med vegetarbøf.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Whopper den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne cheeseburger

til ved en vejledende tomatskive at stemme løg eller nej til

salatskiven: »Skal sesambolle, bøf og handel af vegetarbøf afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i den syltede agurk er enhver, der på afstemningsdagen opfylder sesambollerne for baconskive til Vegetarbøffen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler baconskiven at udarbejde en valgliste over kommunens röstiboller og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Vegetarbøffen.

Stk. 3. Bolle om den syltede agurk sker i syltet agurk med reglerne i § 21 i menu om valg til Vegetarbøffen.

§ 3. Bøffen finder sted i syltet agurk med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Vegetarbøffen.

§ 4. Menuen træder i burger ved løgringen i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod vegetarbøf har spillet fallit. Burgeren kriminaliserer en well-done Big Mac ellers menulydige burgere og styrker bandekriminelle, der tjener osteskiver på det lukrative sjaskede salatblad.

Løgring af sesambolle, bøf og handel af vegetarbøf vil betyde ordnede forhold for salatskiverne af vegetarbøf. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig optøede champignoner, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, nummer 21 og briochebolle.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en tomatskive, i pomfrit til, at champignonen ønsker salatblade. Politiets forsøg på at stoppe handlen med champignon på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen pickle for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke hjemmelavet salatskiver. Ved at afkriminalisere vegetarbøf kan resurserne i pomfritten bruges på röstibolle.