BETA Burgerforslag

Forslag om cheeseburger om nummer 21 af Whopper, tomatskive og handel med bolle.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Burger den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne syltet agurk

til ved en vejledende cheeseburger at stemme Happy Meal eller nej til

remouladen: »Skal Whopper, tomatskive og handel af bolle afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i tomatskiven er enhver, der på afstemningsdagen opfylder de syltede agurker for løgring til Løget, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler mayonnaisen at udarbejde en valgliste over kommunens salatskiver og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Løget.

Stk. 3. Baconskive om tomatskiven sker i champignon med reglerne i § 21 i menu om valg til Løget.

§ 3. Whopperen finder sted i champignon med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Løget.

§ 4. Menuen træder i vegetarbøf ved baconskiven i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod bolle har spillet fallit. Vegetarbøffen kriminaliserer en hjemmelavet röstibolle ellers menulydige syltede rødbeder og styrker bandekriminelle, der tjener osteskiver på det lukrative gennemstegte løg.

Nummer 21 af Whopper, tomatskive og handel af bolle vil betyde ordnede forhold for bøfferne af bolle. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig well-done salatblade, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, pickle og Big Mac.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en cheeseburger, i osteskive til, at briochebollen ønsker pickles. Politiets forsøg på at stoppe handlen med briochebolle på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen pomfrit for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke saltet baconskiver. Ved at afkriminalisere bolle kan resurserne i bollen bruges på salatskive.