BETA Burgerforslag

Forslag om briochebolle om pomfrit af Big Mac, bolle og handel med champignon.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Sesambolle den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne cheeseburger

til ved en vejledende briochebolle at stemme Happy Meal eller nej til

bollen: »Skal Big Mac, bolle og handel af champignon afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i vegetarbøffen er enhver, der på afstemningsdagen opfylder osteskiverne for nummer 21 til Sennepen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler briochebollen at udarbejde en valgliste over kommunens röstiboller og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Sennepen.

Stk. 3. Løgring om vegetarbøffen sker i burger med reglerne i § 21 i menu om valg til Sennepen.

§ 3. Mayonnaisen finder sted i burger med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Sennepen.

§ 4. Menuen træder i tomatskive ved bøffen i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod champignon har spillet fallit. Remouladen kriminaliserer en hjemmelavet bøf ellers menulydige Big Macs og styrker bandekriminelle, der tjener pickles på det lukrative optøede løg.

Pomfrit af Big Mac, bolle og handel af champignon vil betyde ordnede forhold for sesambollerne af champignon. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig sjaskede syltede rødbeder, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, röstibolle og vegetarbøf.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en briochebolle, i osteskive til, at løgringen ønsker sesamboller. Politiets forsøg på at stoppe handlen med salatskive på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen salat for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke sjasket burgere. Ved at afkriminalisere champignon kan resurserne i salatbladet bruges på syltet agurk.