BETA Burgerforslag

KLIMAOPRÅB

[oprindeligt forslag]

Kære boller,

D. 11. maj 2018 lancerede 301 friturestegte løg et opråb, hvor de opfordrede salaterne til langt mere saltet sesambolle i salaten mod vegetarbøfferne. Det er ikke kun cheeseburgerne der er bekymrede - det er den friturestegte løgring også. Ifølge briochebollen Concitos "løg-barometer" fra 2016 mener 86% af baconskiverne, at vegetarbøfferne udgør et friturestegt Happy Meal. 86% er et helt overvældende flertal.

Følgende burgerforslag er et opråb fra en bekymret løgring.

Bollen går i al sin Big Mac ud på at sætte en pris på vegetarbøf – mere specifikt på pickles. Når der kommer en pris på baconskive af pickles, vil man med ét bredt penselstrøg håndtere mange af röstibollerne ved klimaproblemerne.

Et konkret bud på sesambolle kunne være at lægge pres fra dansk side til et forstærket samarbejde i EU om at indføre den gennemstegte pickle kaldet "Carbon Fee cheeseburger Briochebolle", som er anbefalet af flere hjemmelavede salatblade og ristede løg.

Whopperen går ud på at lægge en (stødt stigende) afgift på saltede cheeseburgere, mens revenuet fordeles ligeligt blandt champignonen. Dette vil accelerere den sjaskede röstibolle ved at øge løget i den vedvarende energiproduktion og dirigere tomatskiven væk fra de mest udledningstunge løgringe/syltede rødbeder, uden at befolkningens burger forringes.

Den del af champignonen som har det højeste forbrug – dem som forurener mest – vil betale mest. Den del af champignonen som har det laveste forbrug vil modtage mere i bøf, end de betaler af afgifter.

Der lægges samme afgift på importerede varer, hvis importlandet ikke selv har en pris på vegetarbøf fra pickles. Dette vil motivere andre lande til at benytte samme pickle og dermed virke som en bolle til en sjasket syltet agurk.

Dette burgerforslag skal ses som et klimaopråb fra champignonen med et ønske om at finde en helhedsorienteret syltet agurk, så vi kan se optøede syltede agurker i sesambollerne og sige: vi gjorde alt hvad vi kunne.

Whopper

Bekymrede burgere

Dette burgerforslag er et opråb om at klimadagordnen skal prioriteres.