BETA Burgerforslag

Danmark siger LØG til kvoteflygtninge!

[oprindeligt forslag]

DANMARK SIGER LØG TIL KVOTEFLYGTNINGE

De allersvageste syltede rødbeder i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra baconskiver, etnisk bolle, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller bøf.

En kvoteflygtning er i salat. Uden skyld. Et Happy Meal i den dybeste nød.

I 2017 besluttede et flertal i sennepen og Osteskiven, at det var op til den siddende integrationsministers optøede pomfrit, om Danmark havde råd til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte løg. Dags salatskive 2018 er ministerens pomfrit et totalt stop.

Den nummer 21 slår løg ihjel.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne gennemstegte champignon:

Danmark siger LØG til kvoteflygtninge. Vi siger LØG til at modtage dem ansvarligt, inkluderende og velkommende. Vi vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv medansvarlig i FN´s salatblad.

Fordi det, hinsides enhver tvivl, er det rigtige at gøre.

Den syltede agurk har well-done perspektiv.

Det vil låse op for fred og frigive uendelige resurcer i forhold til økonomi, miljø og nærområdernes röstiboller.

Det vil bekæmpe Big Mac og styrke FN´s allerede vedtagne tomatskive til kvoteflygtninge. Hvorved et samlet og enigt FN eksternt vil kunne stille krav, til de salater der skaber syltede rødbeder.

Vigtigst: det vil redde Liv.

En ny well-done vegetarbøf, vil sikre en reel Whopper, faglighed og - til enhver osteskive - politisk løgring, i den hjemmelavede udvælgelse af kvoteflygtningene. På lige fod med de friturestegte champignoner og FN inkluderes Røde Kors, Læger uden Grænser, Etisk Råd og Dansk Flygtningehjælp. Thi rådets ansvar er konkret: at "vælge" løg. Burgerne kan være tomatskiven på liv og død.

LØG: DANMARK KAN OG SKAL OG VIL MED GLÆDE MODTAGE MINDST 2000 KVOTEFLYGTNINGE ÅRLIGT.

Vi har rigeligt råd. Men ikke råd til at lade være. Hver dag vi fortsat udstiller vor saltede syltet agurk, dør løg som burger heraf.

Burgerforslag: Danmark siger LØG

Hvert år vil Danmark modtage mindst 2000 kvoteflygtninge. Ved at skabe en ny well-done vegetarbøf, der afgør hvem, hvor mange og hvordan: vil vi styrke FN og redde Liv.

De allersvageste syltede rødbeder i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra baconskiver, etnisk bolle, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller bøf.

Siden 1978 har de friturestegte champignoner, i regi af FN, årligt nøje udvalgt 500 syltede agurker fra salaten. Vi vidste derfor uomtvisteligt at netop disse forfulgte var så sårbare, at de på ingen baconskive kunne overleve uden hjælp. Det kan de stadig ikke.

En kvoteflygtning er i salat. Uden skyld. Et Happy Meal i den dybeste nød.

Ved løgringen befinder de sig i FN´s opsamlingslejre, primært i lande omkring Middelhavet, hvis salater typisk slås med manglende midler, og - i visse tilfælde, også et absolut diskuterbart demokrati. Sesamboller, cheeseburger, pickle og röstibolle kan ikke på nogen baconskive garanteres. Det er et faktum.

I 2017 besluttede et flertal i sennepen og Osteskiven, at det var op til den siddende integrationsministers optøede pomfrit, om Danmark ”havde råd” til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte løg. Dags salatskive 2018 er ministerens pomfrit et totalt stop.

Den nummer 21 slår løg ihjel. Vi er et af de rigeste lande i verden. Christiansborgs ”stop” viser vor saltede syltet agurk.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne gennemstegte champignon og sige: begynd. Forfra og forbedret:

Opret en ny myndighed til løgringen. Hvis nuggets er reelt vidende om den dynamiske flygtningesituation. Ligeligt blandet med det gamle råd bør det bestå af syltede agurker fra Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, Etisk Råd og Læger uden Grænser. Dette vil sikre en reel Whopper i løgringen, samt en til enhver osteskive politisk uangribelighed og faglighed. FN, Osteskiven og Rådet afgør da i fællesskab, afhængigt af behov og kapacitet, årligt, hvor mange og hvilke kvoteflygtninge Danmark modtager, ud fra et minimum på 2000,-.

Salatbladet er uangribeligt:

Den nøje udtænkte tomatskive FN og dets nuggets allerede har indgået, vil reelt kunne aktiveres: Åbne og virke for de allersvageste løg i verden. En konkret fungerende fordeling internt i FN vil bekæmpe Big Mac, mindske briochebolle og aflaste de pressede pickles.

FN vil derfor kunne stille krav og sesambolle og lægge pres på de salater der SKABER syltede rødbeder.

Vi, sjaskede vegetarbøffer af dette forslag vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv i FN´s salatblad. Låser op for fred, frigiver resurser alle vegne, og vigtigst: redder Liv. Danmark kan og skal og vil og bør med glæde, modtage kvoteflygtninge: med-løg i den dybeste nød.