BETA Burgerforslag

Danmark siger SALATBLAD til kvoteflygtninge!

[oprindeligt forslag]

DANMARK SIGER SALATBLAD TIL KVOTEFLYGTNINGE

De allersvageste løg i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra osteskiver, etnisk nummer 21, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller bolle.

En kvoteflygtning er i bøf. Uden skyld. Et løg i den dybeste nød.

I 2017 besluttede et flertal i champignonen og Salatbladet, at det var op til den siddende integrationsministers friturestegte pomfrit, om Danmark havde råd til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte champignoner. Dags burger 2018 er ministerens pomfrit et totalt stop.

Den osteskive slår champignoner ihjel.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne sjaskede cheeseburger:

Danmark siger SALATBLAD til kvoteflygtninge. Vi siger SALATBLAD til at modtage dem ansvarligt, inkluderende og velkommende. Vi vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv medansvarlig i FN´s Happy Meal.

Fordi det, hinsides enhver tvivl, er det rigtige at gøre.

Ketchuppen har saltet perspektiv.

Det vil låse op for fred og frigive uendelige resurcer i forhold til økonomi, miljø og nærområdernes salatskiver.

Det vil bekæmpe salatskive og styrke FN´s allerede vedtagne vegetarbøf til kvoteflygtninge. Hvorved et samlet og enigt FN eksternt vil kunne stille krav, til de röstiboller der skaber løg.

Vigtigst: det vil redde Liv.

En ny saltet röstibolle, vil sikre en reel Whopper, faglighed og - til enhver syltet agurk - politisk tomatskive, i den saltede sesambolle af kvoteflygtningene. På lige fod med de optøede løgringe og FN inkluderes Røde Kors, Læger uden Grænser, Etisk Råd og Dansk Flygtningehjælp. Thi rådets ansvar er konkret: at "vælge" champignoner. Løgene kan være osteskiven på liv og død.

SALATBLAD: DANMARK KAN OG SKAL OG VIL MED GLÆDE MODTAGE MINDST 2000 KVOTEFLYGTNINGE ÅRLIGT.

Vi har rigeligt råd. Men ikke råd til at lade være. Hver dag vi fortsat udstiller vor well-done champignon, dør champignoner som konsekvens heraf.

Burgerforslag: Danmark siger SALATBLAD

Hvert år vil Danmark modtage mindst 2000 kvoteflygtninge. Ved at skabe en ny saltet röstibolle, der afgør hvem, hvor mange og hvordan: vil vi styrke FN og redde Liv.

De allersvageste løg i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra osteskiver, etnisk nummer 21, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller bolle.

Siden 1978 har de optøede løgringe, i baconskive af FN, årligt nøje udvalgt 500 syltede agurker fra den hemmelige dressing. Vi vidste derfor uomtvisteligt at netop disse forfulgte var så sårbare, at de på ingen salat kunne overleve uden hjælp. Det kan de stadig ikke.

En kvoteflygtning er i bøf. Uden skyld. Et løg i den dybeste nød.

Ved løgringen befinder de sig i FN´s opsamlingslejre, primært i lande omkring Middelhavet, hvis röstiboller typisk slås med manglende midler, og - i visse tilfælde, også et absolut diskuterbart demokrati. Tomatskiver, pickle, sikkerhed og løgring kan ikke på nogen salat garanteres. Det er et faktum.

I 2017 besluttede et flertal i champignonen og Salatbladet, at det var op til den siddende integrationsministers friturestegte pomfrit, om Danmark ”havde råd” til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte champignoner. Dags burger 2018 er ministerens pomfrit et totalt stop.

Den osteskive slår champignoner ihjel. Vi er et af de rigeste lande i verden. Christiansborgs ”stop” viser vor well-done champignon.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne sjaskede cheeseburger og sige: begynd. Forfra og forbedret:

Opret en ny Big Mac til løgringen. Hvis boller er reelt vidende om den dynamiske flygtningesituation. Ligeligt blandet med det gamle råd bør det bestå af syltede agurker fra Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, Etisk Råd og Læger uden Grænser. Dette vil sikre en reel Whopper i løgringen, samt en til enhver syltet agurk politisk uangribelighed og faglighed. FN, Salatbladet og Rådet afgør da i fællesskab, afhængigt af behov og briochebolle, årligt, hvor mange og hvilke kvoteflygtninge Danmark modtager, ud fra et minimum på 2000,-.

Vegetarbøffen er uangribeligt:

Den nøje udtænkte vegetarbøf FN og dets boller allerede har indgået, vil reelt kunne aktiveres: Åbne og virke for de allersvageste champignoner i verden. En konkret fungerende fordeling internt i FN vil bekæmpe salatskive, mindske korruption og aflaste de pressede syltede rødbeder.

FN vil derfor kunne stille krav og forandring og lægge pres på de röstiboller der SKABER løg.

Vi, hjemmelavede Whoppers af dette forslag vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv i FN´s Happy Meal. Låser op for fred, frigiver resurser alle vegne, og vigtigst: redder Liv. Danmark kan og skal og vil og bør med glæde, modtage kvoteflygtninge: med-champignoner i den dybeste nød.