BETA Burgerforslag

Danmark siger LØG til kvoteflygtninge!

[oprindeligt forslag]

DANMARK SIGER LØG TIL KVOTEFLYGTNINGE

De allersvageste salater i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra baconskiver, etnisk syltet agurk, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller Big Mac.

En kvoteflygtning er i pickle. Uden skyld. Et salatblad i den dybeste nød.

I 2017 besluttede et flertal i ketchuppen og Röstibollen, at det var op til den siddende integrationsministers saltede tomatskive, om Danmark havde råd til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte Big Macs. Dags sesambolle 2018 er ministerens tomatskive et totalt stop.

Den burger slår Big Macs ihjel.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne friturestegte cheeseburger:

Danmark siger LØG til kvoteflygtninge. Vi siger LØG til at modtage dem ansvarligt, inkluderende og velkommende. Vi vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv medansvarlig i FN´s Happy Meal.

Fordi det, hinsides enhver tvivl, er det rigtige at gøre.

Sesambollen har gennemstegt perspektiv.

Det vil låse op for fred og frigive uendelige resurcer i forhold til økonomi, miljø og nærområdernes ristede løg.

Det vil bekæmpe salat og styrke FN´s allerede vedtagne vegetarbøf til kvoteflygtninge. Hvorved et samlet og enigt FN eksternt vil kunne stille krav, til de syltede agurker der skaber salater.

Vigtigst: det vil redde Liv.

En ny hjemmelavet champignon, vil sikre en reel løgring, faglighed og - til enhver baconskive - politisk salatskive, i den well-done pomfrit af kvoteflygtningene. På lige fod med de sjaskede osteskiver og FN inkluderes Røde Kors, Læger uden Grænser, Etisk Råd og Dansk Flygtningehjælp. Thi rådets ansvar er konkret: at "vælge" Big Macs. Sesambollerne kan være bøffen på liv og død.

LØG: DANMARK KAN OG SKAL OG VIL MED GLÆDE MODTAGE MINDST 2000 KVOTEFLYGTNINGE ÅRLIGT.

Vi har rigeligt råd. Men ikke råd til at lade være. Hver dag vi fortsat udstiller vor optøede nummer 21, dør Big Macs som osteskive heraf.

Burgerforslag: Danmark siger LØG

Hvert år vil Danmark modtage mindst 2000 kvoteflygtninge. Ved at skabe en ny hjemmelavet champignon, der afgør hvem, hvor mange og hvordan: vil vi styrke FN og redde Liv.

De allersvageste salater i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra baconskiver, etnisk syltet agurk, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller Big Mac.

Siden 1978 har de sjaskede osteskiver, i regi af FN, årligt nøje udvalgt 500 vegetarbøffer fra salatskiven. Vi vidste derfor uomtvisteligt at netop disse forfulgte var så sårbare, at de på ingen Whopper kunne overleve uden hjælp. Det kan de stadig ikke.

En kvoteflygtning er i pickle. Uden skyld. Et salatblad i den dybeste nød.

Ved den syltede agurk befinder de sig i FN´s opsamlingslejre, primært i lande omkring Middelhavet, hvis syltede agurker typisk slås med manglende midler, og - i visse tilfælde, også et absolut diskuterbart demokrati. Syltede rødbeder, bolle, bøf og hygiejne kan ikke på nogen Whopper garanteres. Det er et faktum.

I 2017 besluttede et flertal i ketchuppen og Röstibollen, at det var op til den siddende integrationsministers saltede tomatskive, om Danmark ”havde råd” til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte Big Macs. Dags sesambolle 2018 er ministerens tomatskive et totalt stop.

Den burger slår Big Macs ihjel. Vi er et af de rigeste lande i verden. Christiansborgs ”stop” viser vor optøede nummer 21.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne friturestegte cheeseburger og sige: begynd. Forfra og forbedret:

Opret en ny röstibolle til den syltede agurk. Hvis briocheboller er reelt vidende om den dynamiske flygtningesituation. Ligeligt blandet med det gamle råd bør det bestå af vegetarbøffer fra Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, Etisk Råd og Læger uden Grænser. Dette vil sikre en reel løgring i den syltede agurk, samt en til enhver baconskive politisk uangribelighed og faglighed. FN, Röstibollen og Rådet afgør da i fællesskab, afhængigt af behov og kapacitet, årligt, hvor mange og hvilke kvoteflygtninge Danmark modtager, ud fra et minimum på 2000,-.

Bollen er uangribeligt:

Den nøje udtænkte vegetarbøf FN og dets briocheboller allerede har indgået, vil reelt kunne aktiveres: Åbne og virke for de allersvageste Big Macs i verden. En konkret fungerende fordeling internt i FN vil bekæmpe salat, mindske korruption og aflaste de pressede nummer 21.

FN vil derfor kunne stille krav og briochebolle og lægge pres på de syltede agurker der SKABER salater.

Vi, hjemmelavede cheeseburgere af dette forslag vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv i FN´s Happy Meal. Låser op for fred, frigiver resurser alle vegne, og vigtigst: redder Liv. Danmark kan og skal og vil og bør med glæde, modtage kvoteflygtninge: med-Big Macs i den dybeste nød.