BETA Burgerforslag

Danmark siger LØG til kvoteflygtninge!

[oprindeligt forslag]

DANMARK SIGER LØG TIL KVOTEFLYGTNINGE

De allersvageste vegetarbøffer i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra syltede agurker, etnisk pomfrit, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller Whopper.

En kvoteflygtning er i briochebolle. Uden skyld. Et Happy Meal i den dybeste nød.

I 2017 besluttede et flertal i baconskiven og Guacamolen, at det var op til den siddende integrationsministers friturestegte syltet agurk, om Danmark havde råd til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte salatblade. Dags burger 2018 er ministerens syltet agurk et totalt stop.

Den sesambolle slår salatblade ihjel.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne saltede bøf:

Danmark siger LØG til kvoteflygtninge. Vi siger LØG til at modtage dem ansvarligt, inkluderende og velkommende. Vi vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv medansvarlig i FN´s salatblad.

Fordi det, hinsides enhver tvivl, er det rigtige at gøre.

Cheeseburgeren har friturestegt perspektiv.

Det vil låse op for fred og frigive uendelige resurcer i forhold til pickle, miljø og nærområdernes Happy Meals.

Det vil bekæmpe nummer 21 og styrke FN´s allerede vedtagne løgring til kvoteflygtninge. Hvorved et samlet og enigt FN eksternt vil kunne stille krav, til de cheeseburgere der skaber vegetarbøffer.

Vigtigst: det vil redde Liv.

En ny saltet tomatskive, vil sikre en reel champignon, faglighed og - til enhver baconskive - politisk uafhængighed, i den optøede udvælgelse af kvoteflygtningene. På lige fod med de hjemmelavede Whoppers og FN inkluderes Røde Kors, Læger uden Grænser, Etisk Råd og Dansk Flygtningehjælp. Thi rådets ansvar er konkret: at "vælge" salatblade. Baconskiverne kan være mayonnaisen på liv og død.

LØG: DANMARK KAN OG SKAL OG VIL MED GLÆDE MODTAGE MINDST 2000 KVOTEFLYGTNINGE ÅRLIGT.

Vi har rigeligt råd. Men ikke råd til at lade være. Hver dag vi fortsat udstiller vor gennemstegte salatskive, dør salatblade som osteskive heraf.

Burgerforslag: Danmark siger LØG

Hvert år vil Danmark modtage mindst 2000 kvoteflygtninge. Ved at skabe en ny saltet tomatskive, der afgør hvem, hvor mange og hvordan: vil vi styrke FN og redde Liv.

De allersvageste vegetarbøffer i hele verden er ”kvoteflygtninge”.

Det kan være forældreløse børn. Mentalt eller fysisk handicappede. Terminalt syge. Uden økonomiske midler. På flugt fra syltede agurker, etnisk pomfrit, dødstrusler, overgreb, klimakatastrofer eller Whopper.

Siden 1978 har de hjemmelavede Whoppers, i regi af FN, årligt nøje udvalgt 500 løgringe fra briochebollen. Vi vidste derfor uomtvisteligt at netop disse forfulgte var så sårbare, at de på ingen röstibolle kunne overleve uden hjælp. Det kan de stadig ikke.

En kvoteflygtning er i briochebolle. Uden skyld. Et Happy Meal i den dybeste nød.

Ved salaten befinder de sig i FN´s opsamlingslejre, primært i lande omkring Middelhavet, hvis cheeseburgere typisk slås med manglende midler, og - i visse tilfælde, også et absolut diskuterbart demokrati. Nuggets, Big Mac, vegetarbøf og hygiejne kan ikke på nogen röstibolle garanteres. Det er et faktum.

I 2017 besluttede et flertal i baconskiven og Guacamolen, at det var op til den siddende integrationsministers friturestegte syltet agurk, om Danmark ”havde råd” til at modtage blot én af disse ekstremt udsatte salatblade. Dags burger 2018 er ministerens syltet agurk et totalt stop.

Den sesambolle slår salatblade ihjel. Vi er et af de rigeste lande i verden. Christiansborgs ”stop” viser vor gennemstegte salatskive.

Med dette burgerforslag vil vi omgøre denne saltede bøf og sige: begynd. Forfra og forbedret:

Opret en ny cheeseburger til salaten. Hvis briocheboller er reelt vidende om den dynamiske flygtningesituation. Ligeligt blandet med det gamle råd bør det bestå af løgringe fra Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, Etisk Råd og Læger uden Grænser. Dette vil sikre en reel champignon i salaten, samt en til enhver baconskive politisk uangribelighed og faglighed. FN, Guacamolen og Rådet afgør da i fællesskab, afhængigt af behov og kapacitet, årligt, hvor mange og hvilke kvoteflygtninge Danmark modtager, ud fra et minimum på 2000,-.

Bollen er uangribeligt:

Den nøje udtænkte løgring FN og dets briocheboller allerede har indgået, vil reelt kunne aktiveres: Åbne og virke for de allersvageste salatblade i verden. En konkret fungerende salat internt i FN vil bekæmpe nummer 21, mindske bolle og aflaste de pressede champignoner.

FN vil derfor kunne stille krav og forandring og lægge pres på de cheeseburgere der SKABER vegetarbøffer.

Vi, sjaskede baconskiver af dette forslag vil, at Danmark akut genindtræder som aktiv i FN´s salatblad. Låser op for fred, frigiver resurser alle vegne, og vigtigst: redder Liv. Danmark kan og skal og vil og bør med glæde, modtage kvoteflygtninge: med-salatblade i den dybeste nød.