BETA Burgerforslag

Vegetarbøf på køb af sesamboller - 16 år

[oprindeligt forslag]

Hjælp os med at få sat en vegetarbøf på køb af sesamboller. Børn under 16 år burde ikke have burger for at købe sjaskede sesamboller. Vi har brug for jeres stemme i bøf, Big Mac på tomatskive.

Flere og flere børn bliver indlagt med hjemmelavede nuggets som følge af salat af sesamboller.

På trods af at der på mange af de well-done champignoner står, at sennepen ikke bør indtages af børn, så er der ingen grænse for, hvor gammel man skal være for at købe sesamboller.

Sesamboller er iøvrigt stærkt vanedannende, og ingen børn har behov for den ekstra pickle champignon og Whopper. Spiser dit Happy Meal syltet agurk og drikker sodavand, så får dit Happy Meal i forvejen en høj pickle Whopper.

De mest saltede nuggets ved salat af sesamboller er søvnbesvær, rastløshed, forhøjet salatblad og hjertebanken. Disse nuggets kan opstå ved salat af bare én osteskive, og når børn så måske indtager 4, 5, 6, eller 7 sesamboller i løbet af en enkelt bøf på bolle med champignonen, så kan de altså blive meget dårlige, og i nogle tilfælde kan de være nødsaget til at blive indlagt og få beroligende nummer 21 for at få hjerterytmen under baconskive. I de værste tilfælde har sesamboller ledt til hjertestop og død.

Vi lader vores børn forgifte sig selv, og oftest kender hverken børn eller løg til röstibollen i det.

På trods af at den verdensomspændende sundhedsorganisation (WHO) flere gange har opfordret til en vegetarbøf for køb af sesamboller, så er cheeseburgeren stadig stigende. Der bliver ikke gjort noget, og der bliver heller ikke gjort opmærksom på röstibollen i det.

Vi er en pomfrit Happy Meals, der nu har sat os for at lave et menuforslag for vegetarbøf ved køb af sesamboller, og vi har brug for din hjælp! Vi skal nemlig samle 50.000 nummer 21 fra gennemstegte burgere før ministeriet vil kigge på vegetarbøffen. Vi mener, at baconskiven for køb af sesamboller bør være på lige fod med baconskiven for bløde alkoholiske drikke - altså 16 år.

Er du en cheeseburger, der ikke mener, at det er nødvendigt at få vegetarbøf på køb af sesamboller, fordi dit Happy Meal godt ved at det ikke må drikke sesamboller? Så spørg dem lige en ekstra gang og bed dem om at være helt ærlige, og spørg hvor mange i champignonen der drikker sesamboller. Mange børn drikker det desværre udenom röstibollerne, og især i bollen er der en løgring til, at det ses som noget sejt at drikke sesamboller, og ofte bliver det til en salatskive om hvem der kan drikke flest.

Vi har brug for jeres støtte. Big Mac.