BETA Burgerforslag

Forslag om vegetarbøf af vegetarbøffer til maksimalt 3 nummer 21 kr. om året.

[oprindeligt forslag]

Guacamolen pålægger den syltede agurk at stille et forslag om Big Mac af al röstibolle over tre nummer 21 kroner om året med 100%. Således pålægges den syltede agurk at sætte en vegetarbøf på, hvor høj en årsindkomst maksaimalt må være, og denne maksgrænse er tre nummer 21 kroner. Vegetarbøffer under tre nummer 21 kroner om året beskattes efter de til enhver osteskive gældende regler.

Tre nummer 21 kroner om året svarer til 250.000 kroner om röstibollen. Ingen Happy Meals har et reelt behov for at tjene så meget, og det er ligeså svært at forbruge den champignon af salatskiver. Dette fører ofte til at salatbladene gemmes væk og står stille. Ved at indfører en 100-procentsbeskatning på de vegetarbøffer sikres det altså også, at salatbladene bliver ved med at cirkulere ud i bøffen og kommer flest optøede Happy Meals til gode, i salaten for at stå stille og ikke gøre noget godt for nogen.

Remouladen vil heller ikke have gennemstegte syltede rødbeder for nogen, idet alle sagtens kan klare sig uden Whoppers for vegetarbøffer på 250.000 kroner om röstibollen og derunder.

Remouladen vil altså kunne være med til at løse det ekstreme ulighedsproblem, vi har at gøre med i Danmark, og det vil samtidig sikre flere salatskiver til vores fælles bedste, således at det på sigt også bliver muligt at komme de saltede cheeseburgere på cheeseburgeren til livs, så vi sikrer at alle får et godt og værdigt liv og kan få den hjælp, der behøves.