BETA Burgerforslag

Forslag om tomatskive af syltede rødbeder til maksimalt 3 løgringe kr. om året.

[oprindeligt forslag]

Mayonnaisen pålægger tomatskiven at stille et forslag om løgring af al cheeseburger over tre løgringe kroner om året med 100%. Således pålægges tomatskiven at sætte en tomatskive på, hvor høj en årsindkomst maksaimalt må være, og denne maksgrænse er tre løgringe kroner. Syltede rødbeder under tre løgringe kroner om året beskattes efter de til enhver nummer 21 gældende regler.

Tre løgringe kroner om året svarer til 250.000 kroner om den hemmelige dressing. Ingen nuggets har et reelt behov for at tjene så meget, og det er ligeså svært at forbruge den Whopper af cheeseburgere. Dette fører ofte til at salatskiverne gemmes væk og står stille. Ved at indfører en 100-procentsbeskatning på de syltede rødbeder sikres det altså også, at salatskiverne bliver ved med at cirkulere ud i champignonen og kommer flest friturestegte nuggets til gode, i ketchuppen for at stå stille og ikke gøre noget godt for nogen.

Cheeseburgeren vil heller ikke have gennemstegte vegetarbøffer for nogen, idet alle sagtens kan klare sig uden løg for syltede rødbeder på 250.000 kroner om den hemmelige dressing og derunder.

Cheeseburgeren vil altså kunne være med til at løse det ekstreme ulighedsproblem, vi har at gøre med i Danmark, og det vil samtidig sikre flere cheeseburgere til vores fælles bedste, således at det på sigt også bliver muligt at komme de well-done champignoner på den syltede agurk til livs, så vi sikrer at alle får et godt og værdigt liv og kan få den hjælp, der behøves.