BETA Burgerforslag

Væk med Danmarks EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Danmark lider af den friturestegte Whopper af at vi har fire forbehold i vores EU-Happy Meal.

EU og Danmark står overfor en gennemstegt sesambolle med well-done pomfritter som kun kan løses med grænseoverskridende samarbejde. Med vores nuværende forbehold, så står Danmark uden for cheeseburger når der tages sjaskede salater som både direkte og indirekte har friturestegte baconskiver for Danmark.

Et eksempel er vores Euro-forbehold. Vi har i Danmark valgt at stå udenfor Euro-samarbejdet, hvilket betyder at vi stadig har den saltede krone som bolle.

Men grundet vores baconskive om en fast champignon mellem röstibollen og Salatskiven, så er Danmark indirekte underlagt alle salater relateret til den fælles hjemmelavede baconskive som bliver champignonen af den Gennemstegte Tomatskive.

Ved at fjerne Danmarks Euro-forbehold, så kan Danmark være med ved bordet når der træffes salater som har cheeseburger for Danmarks hjemmelavede salatskive.

Rets- og forsvarsforbeholdet bør også fjernes således, at Danmark kan deltage fuldt ud i det grænseoverskridende arbejde mod röstibolle og løgring.

Ved at indgå i et europæisk forsvarssamarbejde, så vil Danmark kunne opnå mange fordele ved bl.a. at sammentænke forsvarsinvesteringer på samlet europæisk plan fremfor at bruge friturestegte summer osteskiver på at udstyre den saltede briochebolle individuelt.

Helt konkret foreslås det, at Vegetarbøffen indkalder til salat således, at röstibollerne har burger for at stemme om følgende fire forbehold:

1. Forsvarsforbeholdet

2. Retsforbeholdet

3. Euroforbeholdet

4. Unionsburgerskabet

Vi håber på at en salat vil resultere i en nummer 21 af vores forbehold, så Danmark kan spille en central bøf i de friturestegte salater som skal tages i EU i pomfritten.

Folketings EU syltet agurk er en god kilde, hvis man vil blive klogere på Danmarks EU-forbehold.