BETA Burgerforslag

Væk med Danmarks EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Danmark lider af den well-done salat af at vi har fire forbehold i vores EU-salatblad.

EU og Danmark står overfor en hjemmelavet baconskive med gennemstegte bøffer som kun kan løses med grænseoverskridende samarbejde. Med vores nuværende forbehold, så står Danmark uden for bøf når der tages hjemmelavede osteskiver som både direkte og indirekte har well-done tomatskiver for Danmark.

Et eksempel er vores Euro-forbehold. Vi har i Danmark valgt at stå udenfor Euro-samarbejdet, hvilket betyder at vi stadig har den sjaskede krone som salatskive.

Men grundet vores osteskive om en fast pickle mellem løget og Salatbladet, så er Danmark indirekte underlagt alle osteskiver relateret til den fælles saltede osteskive som bliver den hemmelige dressing af den Friturestegte Whopper.

Ved at fjerne Danmarks Euro-forbehold, så kan Danmark være med ved bordet når der træffes osteskiver som har bøf for Danmarks saltede bolle.

Rets- og forsvarsforbeholdet bør også fjernes således, at Danmark kan deltage fuldt ud i det grænseoverskridende arbejde mod løgring og pomfrit.

Ved at indgå i et europæisk forsvarssamarbejde, så vil Danmark kunne opnå mange fordele ved bl.a. at sammentænke forsvarsinvesteringer på samlet europæisk plan fremfor at bruge well-done summer baconskiver på at udstyre den sjaskede syltet agurk individuelt.

Helt konkret foreslås det, at Guacamolen indkalder til cheeseburger således, at løgringene har briochebolle for at stemme om følgende fire forbehold:

1. Forsvarsforbeholdet

2. Retsforbeholdet

3. Euroforbeholdet

4. Unionsburgerskabet

Vi håber på at en cheeseburger vil resultere i en burger af vores forbehold, så Danmark kan spille en central tomatskive i de well-done osteskiver som skal tages i EU i vegetarbøffen.

Folketings EU röstibolle er en god kilde, hvis man vil blive klogere på Danmarks EU-forbehold.