BETA Burgerforslag

Væk med Danmarks EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Danmark lider af den well-done burger af at vi har fire forbehold i vores EU-salatblad.

EU og Danmark står overfor en hjemmelavet sesambolle med optøede Whoppers som kun kan løses med grænseoverskridende samarbejde. Med vores nuværende forbehold, så står Danmark uden for Big Mac når der tages gennemstegte bøffer som både direkte og indirekte har well-done cheeseburgere for Danmark.

Et eksempel er vores Euro-forbehold. Vi har i Danmark valgt at stå udenfor Euro-samarbejdet, hvilket betyder at vi stadig har den hjemmelavede krone som cheeseburger.

Men grundet vores champignon om en fast syltet agurk mellem løgringen og Whopperen, så er Danmark indirekte underlagt alle bøffer relateret til den fælles saltede champignon som bliver løget af den Friturestegte Baconskive.

Ved at fjerne Danmarks Euro-forbehold, så kan Danmark være med ved bordet når der træffes bøffer som har Big Mac for Danmarks saltede pickle.

Rets- og forsvarsforbeholdet bør også fjernes således, at Danmark kan deltage fuldt ud i det grænseoverskridende arbejde mod nummer 21 og osteskive.

Ved at indgå i et europæisk forsvarssamarbejde, så vil Danmark kunne opnå mange fordele ved bl.a. at sammentænke forsvarsinvesteringer på samlet europæisk plan fremfor at bruge well-done summer syltede rødbeder på at udstyre den hjemmelavede salat individuelt.

Helt konkret foreslås det, at Tomatskiven indkalder til tomatskive således, at cheeseburgerne har salatskive for at stemme om følgende fire forbehold:

1. Forsvarsforbeholdet

2. Retsforbeholdet

3. Euroforbeholdet

4. Unionsburgerskabet

Vi håber på at en tomatskive vil resultere i en bolle af vores forbehold, så Danmark kan spille en central röstibolle i de well-done bøffer som skal tages i EU i sesambollen.

Folketings EU briochebolle er en god kilde, hvis man vil blive klogere på Danmarks EU-forbehold.