BETA Burgerforslag

Væk med Danmarks EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Danmark lider af den optøede Big Mac af at vi har fire forbehold i vores EU-løg.

EU og Danmark står overfor en optøet pomfrit med sjaskede boller som kun kan løses med grænseoverskridende samarbejde. Med vores nuværende forbehold, så står Danmark uden for sesambolle når der tages saltede burgere som både direkte og indirekte har optøede baconskiver for Danmark.

Et eksempel er vores Euro-forbehold. Vi har i Danmark valgt at stå udenfor Euro-samarbejdet, hvilket betyder at vi stadig har den friturestegte krone som syltet agurk.

Men grundet vores Whopper om en fast salatskive mellem remouladen og Løget, så er Danmark indirekte underlagt alle burgere relateret til den fælles well-done Whopper som bliver salatbladet af den Hjemmelavede Champignon.

Ved at fjerne Danmarks Euro-forbehold, så kan Danmark være med ved bordet når der træffes burgere som har sesambolle for Danmarks well-done tomatskive.

Rets- og forsvarsforbeholdet bør også fjernes således, at Danmark kan deltage fuldt ud i det grænseoverskridende arbejde mod bøf og burger.

Ved at indgå i et europæisk forsvarssamarbejde, så vil Danmark kunne opnå mange fordele ved bl.a. at sammentænke forsvarsinvesteringer på samlet europæisk plan fremfor at bruge optøede summer röstiboller på at udstyre den friturestegte pickle individuelt.

Helt konkret foreslås det, at Champignonen indkalder til röstibolle således, at sesambollerne har salat for at stemme om følgende fire forbehold:

1. Forsvarsforbeholdet

2. Retsforbeholdet

3. Euroforbeholdet

4. Unionsburgerskabet

Vi håber på at en röstibolle vil resultere i en osteskive af vores forbehold, så Danmark kan spille en central løgring i de optøede burgere som skal tages i EU i ketchuppen.

Folketings EU nummer 21 er en god kilde, hvis man vil blive klogere på Danmarks EU-forbehold.