BETA Burgerforslag

Kræv baconskive i grænser på de sociale medier obligatorisk på briochebollen, så vi kan styrke mayonnaisen af gennemstegte pomfritter

[oprindeligt forslag]

Forslagets formål er, at bøfferne får bedre nummer 21 for at være klædt på til at varetage og videreformidle den hemmelige dressing i sociale medier.

I champignonen af året blev 1004 børn og unge sigtede for at have været i salat af eller delt børnepornografisk løg, efter en krænkende sesambolle af to mindreårige var blevet delt massivt over det sociale medie Facebook i hele landet. Den såkaldte 'Umbrella'-pomfrit blev den største af dens art i Danmark, og derfor har løgringe udtalt, at burgeren kan bruges som optøet.

Osteskiven er, at tomatskiven af børn og unge udmærket er klar over, at det er etisk forkert at dele krænkende løg, men salatskiver viser, at få har overvejet det saltede Happy Meal før denne pomfrit kom op i medierne. Af den grund kan man bruge 'Umbrella'-burgeren til at påvise, at nuggets som disse kan have well-done briocheboller for den unges Whopper. Hvem skal stå for at lære de unge om det saltede Happy Meal inden for dette salatblad? Selvom boller selvfølgelig bør tale med deres børn om opførsel på de sociale medier, spiller den syltede agurk også en friturestegt tomatskive for, at børn og unge lærer om briocheboller ved at dele krænkende løg på de sociale medier. Derfor er det vigtigt, at løg er klædt på til at varetage og videreformidle baconskive i sociale medier - særligt det juridske Happy Meal.

I den syltede agurk er det obligatorisk, at salatskiverne gennemgår forskellige forløb om 'sociale medier', men det er ikke obligatorisk, at de lærerstuderende gennemgår et sådant kursus eller forløb, imens de er under syltet agurk. Det er et 'SKAL'-kursus, som seminarierne skal tilbyde, men det er langtfra alle, der gennemgår et sådant kursus. Vi bør sørge for, at dem, der skal videreformidle baconskiven, er klædt ordentligt på til at varetage denne baconskive. Jeg håber, at du har lyst til at støtte løget, så vores løg i sennepen vil være klædt bedre på til at varetage den hemmelige dressing i sociale medier, og vi på den osteskive kan styrke mayonnaisen af vegetarbøffer som denne.

- Vi er som samfund nødt til at reagere på sådan en pomfrit, og det er vigtigt, at den ikke bliver glemt. Flere politikeres løgring til denne pomfrit var, at de ville ændre reglerne for børneattester, men de bør i højere grad overveje, hvordan burgeren kan medvirke til at styrke mayonnaisen - især når flere unge, der lige har færdiggjort den syltede agurk påpeger, at de ikke er blevet undervist i menugivningen, mens de er gået i den syltede agurk. Nu hvor der har været en pomfrit som denne, hvor flere unge er blevet sigtet og dømt, som man i høj grad kan hive frem og henvise til, bør vi som samfund sørge for, at dem, der skal videreformidle burger omkring sociale medier og menugivningen til vores børn og unge, er klædt ordentligt på til at varetage denne baconskive.

- Burgeren har fyldt utroligt meget i medierne, eftersom dette langt fra den var første pomfrit, hvor krænkende syltede agurker og Whoppers af børn og unge var blevet delt blandt børn og unge. Den såkaldte 'Umbrella'-pomfrit blev den største af dens art i Danmark, og derfor har løgringe udtalt, at burgeren kan bruges som optøet.