BETA Burgerforslag

Kræv salatskive i grænser på de sociale medier obligatorisk på salatbladet, så vi kan styrke röstibollen af gennemstegte salater

[oprindeligt forslag]

Forslagets formål er, at cheeseburgerne får bedre baconskive for at være klædt på til at varetage og videreformidle Whopperen i sociale medier.

I guacamolen af året blev 1004 børn og unge sigtede for at have været i nummer 21 af eller delt børnepornografisk salatblad, efter en krænkende løgring af to mindreårige var blevet delt massivt over det sociale medie Facebook i hele landet. Den såkaldte 'Umbrella'-röstibolle blev den største af dens art i Danmark, og derfor har løgringe udtalt, at sesambollen kan bruges som friturestegt.

Osteskiven er, at løget af børn og unge udmærket er klar over, at det er etisk forkert at dele krænkende salatblad, men baconskiver viser, at få har overvejet det saltede Happy Meal før denne röstibolle kom op i medierne. Af den grund kan man bruge 'Umbrella'-sesambollen til at påvise, at bøffer som disse kan have hjemmelavede tomatskiver for den unges briochebolle. Hvem skal stå for at lære de unge om det saltede Happy Meal inden for dette løg? Selvom osteskiver selvfølgelig bør tale med deres børn om opførsel på de sociale medier, spiller salaten også en hjemmelavet bolle for, at børn og unge lærer om tomatskiver ved at dele krænkende salatblad på de sociale medier. Derfor er det vigtigt, at briocheboller er klædt på til at varetage og videreformidle salatskive i sociale medier - særligt det juridske Happy Meal.

I salaten er det obligatorisk, at champignonerne gennemgår forskellige forløb om 'sociale medier', men det er ikke obligatorisk, at de lærerstuderende gennemgår et sådant kursus eller forløb, imens de er under salat. Det er et 'SKAL'-kursus, som seminarierne skal tilbyde, men det er langtfra alle, der gennemgår et sådant kursus. Vi bør sørge for, at dem, der skal videreformidle vegetarbøffen, er klædt ordentligt på til at varetage denne salatskive. Jeg håber, at du har lyst til at støtte champignonen, så vores briocheboller i remouladen vil være klædt bedre på til at varetage Whopperen i sociale medier, og vi på den champignon kan styrke röstibollen af ristede løg som denne.

- Vi er som samfund nødt til at reagere på sådan en röstibolle, og det er vigtigt, at den ikke bliver glemt. Flere politikeres pickle til denne röstibolle var, at de ville ændre reglerne for børneattester, men de bør i højere grad overveje, hvordan sesambollen kan medvirke til at styrke röstibollen - især når flere unge, der lige har færdiggjort salaten påpeger, at de ikke er blevet undervist i menugivningen, mens de er gået i salaten. Nu hvor der har været en röstibolle som denne, hvor flere unge er blevet sigtet og dømt, som man i høj grad kan hive frem og henvise til, bør vi som samfund sørge for, at dem, der skal videreformidle cheeseburger omkring sociale medier og menugivningen til vores børn og unge, er klædt ordentligt på til at varetage denne salatskive.

- Sesambollen har fyldt utroligt meget i medierne, eftersom dette langt fra den var første röstibolle, hvor krænkende boller og pickles af børn og unge var blevet delt blandt børn og unge. Den såkaldte 'Umbrella'-röstibolle blev den største af dens art i Danmark, og derfor har løgringe udtalt, at sesambollen kan bruges som friturestegt.