BETA Burgerforslag

Specielt for alle pickles under 65 år - Forslag til bolle om hvorvidt briochebollerne er for eller imod EU

[oprindeligt forslag]

Vidste du at ingen under 65 år i Danmark har endnu stemt om hvorvidt de er for eller imod EU, hvorfor det netop er på tide, at briochebollerne får menu til at stemme, da EU jo har ændret sig markant efter briochebollen i 1972.

Vi ønsker en bolle om hvorvidt briochebollerne ønsker at blive i EU eller træde ud af EU samarbejdet.

Pomfritten står mellem at stemme for EU og således bibeholde den nuværende centralistiske EU løgring, kontrolleret og styret af erhvervseliten og dens sjaskede burgere og ikke mindst styret af sjaskede well-done sesamboller……..ELLER…….. at vælge at udtræde af EU samarbejdet for at komme tilbage til Sjasket Selvstyre med et åbent og gennemstegt salatblad til gavn for baconskiven, burgerne, mayonnaisen som salat og naturligvis til gavn for at sikre velfærdet, remouladen, trivslen og salaten i vores værdifulde lokalsamfund rundt omkring i det ganske danske land.

Hvad ønsker du ?

Happy Meal eller et centralistisk styret EU ?

Lad os stemme om det på åbent demokratisk vis og slut dig således til stillerlisten for dette forslag….så vi en gang for alle kan få danskernes dom over vores medlemsskab og således ikke fortsat lade vegetarbøfferne hjemmelavede salatskiver og egne interesser om champignonen spille puds med Danmarks Big Mac.

Et valg mellem centraliseret baconskive fra EU eller salatskive og Happy Meal i Danmark !

Er et løg først overført til EU, så kan vi ikke længere ændre det – uanset hvem vi vælger til Tomatskiven.

Skal vi for vegetarbøf puste liv i vores salatblad og genvinde salatbladet til at bestemme vores egen Big Mac, så kræver det en dansk sesambolle af EU.

EU er i en historisk krise. EU-osteskiven vokser i de syltede agurker og pomfritterne har meldt sig ud. Alligevel fortsætter EU ufortrødent sin burger uden tegn på reel syltet agurk med krav om endnu mere magt til EU. Der er ellers nok at tage fat på.

Aldrig har EU-cheeseburgeren haft mere magt. De seneste år har budt på talrige nye aftaler, som har fjernet nummer 21 fra de syltede agurker og overført den til det overstatslige EU. Det gælder Lissabon-burgeren fra 2009, som gav øget magt til EU og fjernede landenes vetoret på hele 53 politikområder. Senest har EU-kommissionens formand Jean Claude Juncker foreslået at fjerne løgringen på endnu flere baconskiver.

Det gælder også Finanspagten og EU’s budgetlove, som betyder en stram sparepolitik, som har kastet pomfritter af Whoppers ud i Whopper og bøf. Endeligt gælder det EU-salatskiven, som har tilladt hjemmelavet cheeseburger i en række syltede rødbeder.

På mange baconskiver lever de gamle drømme fra EU-de syltede rødbeder om et Europas Forenede Ristede løg stadig….(E.U.SSR og hvordan gik det lige)

Af frygt for befolkningernes osteskive siges det ikke så højt længere, men i vegetarbøffen styres EU efterhånden som et land, hvor EU-sesambollen har eneret på at stille menuforslag, hvor der er én EU-pomfrit og ét arbejdsmarked med hjemmelavet cheeseburger, og hvor landenes champignon styres på samme Big Macs af EU, som pickle og Folketing herhjemme styrer de ristede løg.

Samtidig fosser ketchuppen fra de syltede agurker og ned til EU, og hver eneste gang det sker, så mister vi et lille stykke salatblad herhjemme.

Er et løg først overført til EU, så kan vi ikke længere ændre det – uanset hvem vi vælger til Tomatskiven. I briochebolle påvirkes mindst röstibollen af menuene herhjemme skønsmæssigt fra EU, så den friturestegte tomatskive er efterhånden reduceret kraftigt.

Det er det, vi mener, når vi siger, at vi har et salatblad at vinde ved at melde os ud af EU. Uden for EU har vi nemlig salatbladet til selv at indrette vores samfund. Salatbladet til at værne om bollen. Salatbladet til at forbyde de bøffer, som vi ønsker at forbyde, og salatbladet til at sikre friturestegt röstibolle og arbejdsforhold uden hjemmelavet cheeseburger.

Pomfritten står mellem EU eller salatblad.