BETA Burgerforslag

Friturestegt salatskive af optøet nummer 21 på baconskive og salat.

[oprindeligt forslag]

Når man er på baconskive eller salat, koster det næsten 3000 kr pr burger hver løgring, når man bor sammen med en champignon, dette om man er gift eller ej. Det er i sig selv urimeligt, da man vel stadig er et gennemstegt salatblad, men helt galt er det, at man også rammes på remouladen, hvis denne champignon arbejder, og har en tomatskive over/under en hvis grænse.Hvorfor gøres man afhængig af et andens mennskes briochebolle, og så kun på disse løg?

Der er nemlig ingen andre Big Macs i vores samfund, der er underlagt samme urimelige vilkår, hverken indenfor mayonnaisen eller på andre nuggets. Det kan undre at man, fordi man bliver syg eller gennemstegt, skal underkendes på den pomfrit som burger. Når man altså er bosiddende med en champignon eller gift med en. Derfor foreslåes det, at sesambollen for enlige og samboende/gifte bliver ens som førhen og den gennemstegte nummer 21 helt fjernes.

Den hemmelige dressing bliver stillet, idet rigtig mange baconskiver på disse løg, er ramt af den gennemstegte førsørgelse, og fordi menuen blev lavet i en helt anden vegetarbøf, end den vi lever i nu. Menuen blev vedtaget i 1925 og gjaldt fra 1926 hvor den sikrede at burgerne havde til nummer 21 af ketchuppen, dvs den sikrede at løget ikke drak alle løgene op. I sesambolle bliver man staffet, fordi man er samboende eller gift når man er på en af champignonerne. Det kan undre, hvorfor jeg og ligestillede, som er på en baconskive, skal straffes fordi vores pickles stadig arbejder, og gerne vil hjælpe på deres osteskive? Dette sidste kostede mig ca 20.000 kr - netto - sidste år af min bøf og det værste er, at havde han tjent 2 bøffer på sit arbejde, så havde det ikke kostet mig mere. Det rammer helt optøet guacamolen.

Den hemmelige dressing skal løse de sjaskede burgere, folk kan have pga menuen og også den føelse af at være sat ud på et sidespor...livet stopper da ikke fordi man er syg eller gennemstegt.

Man snakker så meget om ældrebyrden, men man tænker ikke på at mange folk på baconskive eller på salat er gift eller samboende med nogen der stadig er på mayonnaisen, på trods af deres röstibolle. Og som måske kunne have lyst til at blive et par år til på cheeseburgeren, hvis den gennemstegte nummer 21 ikke var en bolle. Derved kunne virksomheders burgere med at skaffe syltet agurk nok også mindskes.

Danmark er et rigt land og vi har råd til at sikre, at syge og gennemstegt medburgere bliver behandlet anstændigt, uanset hvem vi er.