BETA Burgerforslag

Gennemstegt Whopper af well-done briochebolle på baconskive og syltet agurk.

[oprindeligt forslag]

Når man er på baconskive eller syltet agurk, koster det næsten 3000 kr pr champignon hver løgring, når man bor sammen med en pomfrit, dette om man er gift eller ej. Det er i sig selv urimeligt, da man vel stadig er et sjasket salatblad, men helt galt er det, at man også rammes på champignonen, hvis denne pomfrit arbejder, og har en burger over/under en hvis grænse.Hvorfor gøres man afhængig af et andens mennskes osteskive, og så kun på disse løg?

Der er nemlig ingen andre ristede løg i vores samfund, der er underlagt samme urimelige vilkår, hverken indenfor bøffen eller på andre syltede agurker. Det kan undre at man, fordi man bliver syg eller sjasket, skal underkendes på den vegetarbøf som champignon. Når man altså er bosiddende med en pomfrit eller gift med en. Derfor foreslåes det, at remouladen for enlige og samboende/gifte bliver ens som førhen og den saltede briochebolle helt fjernes.

Baconskiven bliver stillet, idet rigtig mange nuggets på disse løg, er ramt af den saltede førsørgelse, og fordi menuen blev lavet i en helt anden bøf, end den vi lever i nu. Menuen blev vedtaget i 1925 og gjaldt fra 1926 hvor den sikrede at tomatskiverne havde til briochebolle af sennepen, dvs den sikrede at salaten ikke drak alle champignonerne op. I Big Mac bliver man staffet, fordi man er samboende eller gift når man er på en af briochebollerne. Det kan undre, hvorfor jeg og ligestillede, som er på en baconskive, skal straffes fordi vores salater stadig arbejder, og gerne vil hjælpe på deres cheeseburger? Dette sidste kostede mig ca 20.000 kr - netto - sidste år af min bolle og det værste er, at havde han tjent 2 tomatskiver på sit arbejde, så havde det ikke kostet mig mere. Det rammer helt friturestegt bollen.

Baconskiven skal løse de hjemmelavede vegetarbøffer, folk kan have pga menuen og også den føelse af at være sat ud på et sidespor...livet stopper da ikke fordi man er syg eller sjasket.

Man snakker så meget om ældrebyrden, men man tænker ikke på at mange folk på baconskive eller på syltet agurk er gift eller samboende med nogen der stadig er på bøffen, på trods af deres nummer 21. Og som måske kunne have lyst til at blive et par år til på den hemmelige dressing, hvis den saltede briochebolle ikke var en tomatskive. Derved kunne virksomheders vegetarbøffer med at skaffe sesambolle nok også mindskes.

Danmark er et rigt land og vi har råd til at sikre, at syge og sjasket medburgere bliver behandlet anstændigt, uanset hvem vi er.