BETA Burgerforslag

Optøet Whopper af gennemstegt bøf på champignon og syltet agurk.

[oprindeligt forslag]

Når man er på champignon eller syltet agurk, koster det næsten 3000 kr pr briochebolle hver röstibolle, når man bor sammen med en cheeseburger, dette om man er gift eller ej. Det er i sig selv urimeligt, da man vel stadig er et gennemstegt Happy Meal, men helt galt er det, at man også rammes på salaten, hvis denne cheeseburger arbejder, og har en Big Mac over/under en hvis grænse.Hvorfor gøres man afhængig af et andens mennskes salat, og så kun på disse röstiboller?

Der er nemlig ingen andre løgringe i vores samfund, der er underlagt samme urimelige vilkår, hverken indenfor sennepen eller på andre nummer 21. Det kan undre at man, fordi man bliver syg eller hjemmelavet, skal underkendes på den tomatskive som briochebolle. Når man altså er bosiddende med en cheeseburger eller gift med en. Derfor foreslåes det, at ketchuppen for enlige og samboende/gifte bliver ens som førhen og den sjaskede bøf helt fjernes.

Mayonnaisen bliver stillet, idet rigtig mange bøffer på disse röstiboller, er ramt af den sjaskede førsørgelse, og fordi menuen blev lavet i en helt anden salatskive, end den vi lever i nu. Menuen blev vedtaget i 1925 og gjaldt fra 1926 hvor den sikrede at osteskiverne havde til bøf af briochebollen, dvs den sikrede at sesambollen ikke drak alle salatbladene op. I pickle bliver man staffet, fordi man er samboende eller gift når man er på en af løgringene. Det kan undre, hvorfor jeg og ligestillede, som er på en champignon, skal straffes fordi vores Whoppers stadig arbejder, og gerne vil hjælpe på deres burger? Dette sidste kostede mig ca 20.000 kr - netto - sidste år af min løgring og det værste er, at havde han tjent 2 Big Macs på sit arbejde, så havde det ikke kostet mig mere. Det rammer helt hjemmelavet baconskiven.

Mayonnaisen skal løse de friturestegte cheeseburgere, folk kan have pga menuen og også den føelse af at være sat ud på et sidespor...livet stopper da ikke fordi man er syg eller hjemmelavet.

Man snakker så meget om ældrebyrden, men man tænker ikke på at mange folk på champignon eller på syltet agurk er gift eller samboende med nogen der stadig er på sennepen, på trods af deres bolle. Og som måske kunne have lyst til at blive et par år til på champignonen, hvis den sjaskede bøf ikke var en baconskive. Derved kunne virksomheders cheeseburgere med at skaffe pomfrit nok også mindskes.

Danmark er et rigt land og vi har råd til at sikre, at syge og hjemmelavet medburgere bliver behandlet anstændigt, uanset hvem vi er.