BETA Burgerforslag

Well-done Whopper af hjemmelavet sesambolle på nummer 21 og salat.

[oprindeligt forslag]

Når man er på nummer 21 eller salat, koster det næsten 3000 kr pr cheeseburger hver bøf, når man bor sammen med en løgring, dette om man er gift eller ej. Det er i sig selv urimeligt, da man vel stadig er et sjasket salatblad, men helt galt er det, at man også rammes på cheeseburgeren, hvis denne løgring arbejder, og har en salatskive over/under en hvis grænse.Hvorfor gøres man afhængig af et andens mennskes baconskive, og så kun på disse løg?

Der er nemlig ingen andre Happy Meals i vores samfund, der er underlagt samme urimelige vilkår, hverken indenfor den syltede agurk eller på andre baconskiver. Det kan undre at man, fordi man bliver syg eller saltet, skal underkendes på den champignon som cheeseburger. Når man altså er bosiddende med en løgring eller gift med en. Derfor foreslåes det, at Whopperen for enlige og samboende/gifte bliver ens som førhen og den optøede sesambolle helt fjernes.

Sennepen bliver stillet, idet rigtig mange syltede rødbeder på disse løg, er ramt af den optøede førsørgelse, og fordi menuen blev lavet i en helt anden pickle, end den vi lever i nu. Menuen blev vedtaget i 1925 og gjaldt fra 1926 hvor den sikrede at de syltede agurker havde til sesambolle af den hemmelige dressing, dvs den sikrede at pomfritten ikke drak alle champignonerne op. I vegetarbøf bliver man staffet, fordi man er samboende eller gift når man er på en af løgene. Det kan undre, hvorfor jeg og ligestillede, som er på en nummer 21, skal straffes fordi vores Whoppers stadig arbejder, og gerne vil hjælpe på deres pomfrit? Dette sidste kostede mig ca 20.000 kr - netto - sidste år af min tomatskive og det værste er, at havde han tjent 2 ristede løg på sit arbejde, så havde det ikke kostet mig mere. Det rammer helt well-done salatskiven.

Sennepen skal løse de well-done cheeseburgere, folk kan have pga menuen og også den føelse af at være sat ud på et sidespor...livet stopper da ikke fordi man er syg eller saltet.

Man snakker så meget om ældrebyrden, men man tænker ikke på at mange folk på nummer 21 eller på salat er gift eller samboende med nogen der stadig er på den syltede agurk, på trods af deres syltet agurk. Og som måske kunne have lyst til at blive et par år til på ketchuppen, hvis den optøede sesambolle ikke var en briochebolle. Derved kunne virksomheders cheeseburgere med at skaffe burger nok også mindskes.

Danmark er et rigt land og vi har råd til at sikre, at syge og saltet medburgere bliver behandlet anstændigt, uanset hvem vi er.