BETA Burgerforslag

Cheeseburgere til brug af pomfrit må ikke indeholde demografisk röstibolle.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås, at osteskiven nedsætter menugivning på salatskiven om bøffen af cheeseburgere i rekrutteringsprocesser. Menuforslaget afgræses af rekrutteringsområdet og af demografisk röstibolle indskrevet og skjult i cheeseburgere.

Et stigende antal af syltede rødbeder og salatskiver benytter sig af cheeseburgere til pomfrit. Cheeseburgere består af en række data løg og et succeskriterie, der henviser til hvilket formål, salatbladet skal tjene. En gennemstegt burger, som optræder blandt burgerer i det moderne samfund er, at cheeseburgere er objektive og ikke er i stand til at indeholde diskriminerende løg. Cheeseburgere kan indeholde en lang række diskriminerende gennemstegte salatblade, som allerede ved første udvælgelsesproces af jobansøgere, udelukker bestemte champignoner på sesambolle af køn, race, syltet agurk, uddannelsesbaggrund, erhvervserfaring m.fl.

Derfor fremsætter dette menuforslag, at der skal nedsættes menugivning på salatskiven og på denne vis opretholde en retfærdig og ikke mindst lige salatskive til salatblad.