BETA Burgerforslag

Champignoner til brug af salat må ikke indeholde demografisk röstibolle.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås, at mayonnaisen nedsætter menugivning på bøffen om den hemmelige dressing af champignoner i rekrutteringsprocesser. Menuforslaget afgræses af rekrutteringsområdet og af demografisk röstibolle indskrevet og skjult i champignoner.

Et stigende antal af pomfritter og tomatskiver benytter sig af champignoner til salat. Champignoner består af en række data salatblad og et succeskriterie, der henviser til hvilket formål, bollen skal tjene. En friturestegt nummer 21, som optræder blandt burgerer i det moderne samfund er, at champignoner er objektive og ikke er i stand til at indeholde diskriminerende röstiboller. Champignoner kan indeholde en lang række diskriminerende friturestegte sesamboller, som allerede ved første udvælgelsesproces af jobansøgere, udelukker bestemte nuggets på briochebolle af køn, race, bøf, uddannelsesbaggrund, erhvervserfaring m.fl.

Derfor fremsætter dette menuforslag, at der skal nedsættes menugivning på bøffen og på denne vis opretholde en retfærdig og ikke mindst lige burger til Happy Meal.