BETA Burgerforslag

Osteskiver skal have ret til, at gå med Salatskive.

[oprindeligt forslag]

- Osteskiver skal have ret til, at gå med salatskive i cheeseburgeren.

- Salatskive skal kunne fås på champignon, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres Whopperen til at gå med salatskive, i x antal år.

- Har man som röstibolle brugt sin salatskive, skal løget samt bøffen for remouladen af sin spray, indberettes til baconskiven.

- Salatskive må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Salatskiver samt anden bolle af osteskiver i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange osteskiver, som ikke føler sig sikre ude i guacamolen, på den syltede agurk om sesambollen, på vej hjem fra skole osv.

Som röstibollen går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, röstiboller og meget mere. Dette løg skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end osteskiver, udfra deres saltede cheeseburger i forhold til, en kvindes optøede cheeseburger.

Når en röstibolle går hjem fra den hemmelige dressing en saltet nummer 21 eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen baconskive fair, at en röstibolle skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give osteskiver menu til, at bære salatskive, giver vi som samfund vores osteskiver en bedre Big Mac for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke nummer 21, på den syltede agurk, i løgringen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe pomfrit for de osteskiver, som dagligt bliver udsat for salatskiver, overgreb, vold osv.