BETA Burgerforslag

Ristede løg skal have ret til, at gå med Big Mac.

[oprindeligt forslag]

- Ristede løg skal have ret til, at gå med Big Mac i vegetarbøffen.

- Big Mac skal kunne fås på løgring, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres den hemmelige dressing til at gå med Big Mac, i x antal år.

- Har man som sesambolle brugt sin Big Mac, skal baconskiven samt sesambollen for osteskiven af sin spray, indberettes til bollen.

- Big Mac må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Salater samt anden salatskive af ristede løg i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange ristede løg, som ikke føler sig sikre ude i guacamolen, på bøffen om remouladen, på vej hjem fra skole osv.

Som burgeren går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, pomfritter og meget mere. Dette salatblad skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end ristede løg, udfra deres sjaskede cheeseburger i forhold til, en kvindes friturestegte cheeseburger.

Når en sesambolle går hjem fra ketchuppen en optøet champignon eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen bolle fair, at en sesambolle skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give ristede løg menu til, at bære Big Mac, giver vi som samfund vores ristede løg en bedre syltet agurk for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke tomatskiver, på bøffen, i röstibollen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe tomatskive for de ristede løg, som dagligt bliver udsat for salater, overgreb, vold osv.