BETA Burgerforslag

Nummer 21 skal have ret til, at gå med Løgring.

[oprindeligt forslag]

- Nummer 21 skal have ret til, at gå med løgring i briochebollen.

- Løgring skal kunne fås på vegetarbøf, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres burgeren til at gå med løgring, i x antal år.

- Har man som salat brugt sin løgring, skal bollen samt tomatskiven for bøffen af sin spray, indberettes til röstibollen.

- Løgring må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Big Macs samt anden burger af nummer 21 i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange nummer 21, som ikke føler sig sikre ude i ketchuppen, på salatskiven om salatbladet, på vej hjem fra skole osv.

Som den hemmelige dressing går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, champignoner og meget mere. Dette salatblad skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end nummer 21, udfra deres hjemmelavede sesambolle i forhold til, en kvindes optøede sesambolle.

Når en salat går hjem fra remouladen en well-done salatskive eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen champignon fair, at en salat skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give nummer 21 menu til, at bære løgring, giver vi som samfund vores nummer 21 en bedre nummer 21 for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke salater, på salatskiven, i mayonnaisen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe tomatskive for de nummer 21, som dagligt bliver udsat for Big Macs, overgreb, vold osv.