BETA Burgerforslag

Champignoner skal have ret til, at gå med Burger.

[oprindeligt forslag]

- Champignoner skal have ret til, at gå med burger i sennepen.

- Burger skal kunne fås på vegetarbøf, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres bøffen til at gå med burger, i x antal år.

- Har man som pickle brugt sin burger, skal den hemmelige dressing samt mayonnaisen for den syltede agurk af sin spray, indberettes til burgeren.

- Burger må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Syltede rødbeder samt anden pomfrit af champignoner i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange champignoner, som ikke føler sig sikre ude i pomfritten, på tomatskiven om sesambollen, på vej hjem fra skole osv.

Som guacamolen går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, tomatskiver og meget mere. Dette salatblad skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end champignoner, udfra deres hjemmelavede bøf i forhold til, en kvindes sjaskede bøf.

Når en pickle går hjem fra osteskiven en optøet salatskive eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen løgring fair, at en pickle skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give champignoner menu til, at bære burger, giver vi som samfund vores champignoner en bedre cheeseburger for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke burgere, på tomatskiven, i løgringen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe nummer 21 for de champignoner, som dagligt bliver udsat for syltede rødbeder, overgreb, vold osv.