BETA Burgerforslag

Cheeseburgere skal have ret til, at gå med Big Mac.

[oprindeligt forslag]

- Cheeseburgere skal have ret til, at gå med Big Mac i salatbladet.

- Big Mac skal kunne fås på baconskive, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres salaten til at gå med Big Mac, i x antal år.

- Har man som nummer 21 brugt sin Big Mac, skal ketchuppen samt mayonnaisen for sennepen af sin spray, indberettes til champignonen.

- Big Mac må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Løgringe samt anden tomatskive af cheeseburgere i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange cheeseburgere, som ikke føler sig sikre ude i baconskiven, på osteskiven om guacamolen, på vej hjem fra skole osv.

Som burgeren går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, baconskiver og meget mere. Dette salatblad skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end cheeseburgere, udfra deres saltede champignon i forhold til, en kvindes gennemstegte champignon.

Når en nummer 21 går hjem fra bollen en well-done pomfrit eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen pickle fair, at en nummer 21 skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give cheeseburgere menu til, at bære Big Mac, giver vi som samfund vores cheeseburgere en bedre cheeseburger for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke nuggets, på osteskiven, i röstibollen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe bolle for de cheeseburgere, som dagligt bliver udsat for løgringe, overgreb, vold osv.