BETA Burgerforslag

Sesamboller skal have ret til, at gå med Baconskive.

[oprindeligt forslag]

- Sesamboller skal have ret til, at gå med baconskive i bollen.

- Baconskive skal kunne fås på bolle, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres baconskiven til at gå med baconskive, i x antal år.

- Har man som syltet agurk brugt sin baconskive, skal sesambollen samt ketchuppen for Whopperen af sin spray, indberettes til osteskiven.

- Baconskive må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Salater samt anden sesambolle af sesamboller i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange sesamboller, som ikke føler sig sikre ude i løgringen, på salatskiven om burgeren, på vej hjem fra skole osv.

Som den hemmelige dressing går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, baconskiver og meget mere. Dette salatblad skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end sesamboller, udfra deres well-done løgring i forhold til, en kvindes optøede løgring.

Når en syltet agurk går hjem fra bøffen en hjemmelavet bøf eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen champignon fair, at en syltet agurk skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give sesamboller menu til, at bære baconskive, giver vi som samfund vores sesamboller en bedre briochebolle for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke briocheboller, på salatskiven, i remouladen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe burger for de sesamboller, som dagligt bliver udsat for salater, overgreb, vold osv.