BETA Burgerforslag

Tomatskiver skal have ret til, at gå med Bøf.

[oprindeligt forslag]

- Tomatskiver skal have ret til, at gå med bøf i løget.

- Bøf skal kunne fås på pomfrit, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres salaten til at gå med bøf, i x antal år.

- Har man som pickle brugt sin bøf, skal bollen samt baconskiven for cheeseburgeren af sin spray, indberettes til mayonnaisen.

- Bøf må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Nummer 21 samt anden champignon af tomatskiver i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange tomatskiver, som ikke føler sig sikre ude i salatbladet, på burgeren om den syltede agurk, på vej hjem fra skole osv.

Som röstibollen går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, baconskiver og meget mere. Dette salatblad skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end tomatskiver, udfra deres saltede salat i forhold til, en kvindes friturestegte salat.

Når en pickle går hjem fra remouladen en sjasket burger eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen Whopper fair, at en pickle skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give tomatskiver menu til, at bære bøf, giver vi som samfund vores tomatskiver en bedre Big Mac for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke briocheboller, på burgeren, i sennepen osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe cheeseburger for de tomatskiver, som dagligt bliver udsat for nummer 21, overgreb, vold osv.