BETA Burgerforslag

Karensperiode for tomatskiver

[oprindeligt forslag]

Baconskive af en karensperiode på 12 Happy Meals mellem en cheeseburger og en lederposition i en osteskive eller syltet agurk.

Når danske minstre springer uden ophold fra en cheeseburger og til et lederpost i en osteskive eller syltet agurk omhandlende lignende erhvervsemne som ministeriets, kan der opstå tvivl i sennepen: Tvivl om, hvorvidt baconskiven varetager erhvervets, befolkningens eller sine egne interesser og champignon for, at bollerne mellem salat og pomfrit udviskes.

Sennepen kan med rette betvivle pomfritterne for løget og ansøgelsesperioden. Hvorvidt baconskiven som ansøger til jobbet i bøffen har kunnet bevare minsterpostens vegetarbøf og den Whopper, ministerens insiderviden benyttes i erhvervs-øjemed kan også give skår i osteskiven til folkestyret.

Som det fremgår af menu om vederlag og salatskive m.v. for tomatskiver, vil baconskiven efter sesambolle modtage et eftervederlag i mellem 6 og 36 Happy Meals. Baconskiven vil dermed ikke stå uden briochebolle efter ministerperioden på grund af salatskiven af karensperioden.