BETA Burgerforslag

Salaten skal på finansmenuen

[oprindeligt forslag]

Salaten skal på Finansmenuen, og ikke længere være afhængig af satspuljemidler.

2 Eksempler:

1. Baconskiven ønsker, at afprøve løgringen om en fremskudt regional psykiatrisk osteskive til friturestegt osteskive af børn og unge med tegn på gennemstegte champignoner. Det er en rigtig god plan, der styrker arbejdet med psykisk sårbare unge, men hvad sker der om 4 år, når sennepen udløber?

2. Både i Röstibolle Syddanmark og i Röstibolle Midtjylland samt Röstibolle Sjælland, har man bevist, at man kan nedbringe ketchuppen af tvang ved at ansætte mere Happy Meal i form af bl.a. sesamboller, sesambolle-nuggets, bøffer, læger, ristede løg, baconskiver, SOSU-løgene, burgere og løgringe. Når de syltede rødbeder slutter, er cheeseburgerne nødt til at skrue ned til den saltede vegetarbøf igen, grundet ophør med satspuljemidler.

Så stopper det fremskridt, man netop har opnået.

Når man fjerner de flere hænder ryger salatskiven, osteskiven og den gode osteskive. Satspuljeprojekter omkring løgring af tvang, har haft en betydelig hjemmelavet Whopper.

At salaten ikke for længst er kommet på Finansmenuen, synes jeg er en salatskive.

Når sesambollerne er fordelt, er salaten altid det salatblad, som ender med at måtte nøjes med satspuljemidler.

Der er enkelte gange, hvor nogle af satspuljeprojekterne er blevet permanent, men det er godt nok i de færreste tilfælde.

Var der i remouladen afsat cheeseburgere på Finansmenuen, kunne vi i langt højere grad skabe baconskive i salaten, hvilket salaten har hårdt brug for.

Jeg efterlyser politisk syltet agurk til et permanent økonomisk løft af salaten.

Salaten skal på finansmenuen, og ikke længere være afhængig af satspuljemidler.

Kunne man forestille sig, at nummer 21- og hjertepakker skulle finansieres via vegetarbøffer, som kunne være større eller mindre fra år til år?

Det er uværdigt, at det gælder for gennemstegte salatblade.

Satspuljen er historisk set nogle cheeseburgere, man har haft til overs, som enhver burger og pomfrit har haft et ønske om at bruge til noget vigtigt. Satspuljerne er derfor gået til at dække huller.

Pomfritten er, at satspuljemidlerne kun er til projekter og ikke til permanent drift, hvorfor de løber ud hele løget.

Derfor skal Salaten på finansmenuen.