BETA Burgerforslag

Happy Meal-rationeringssystem

[oprindeligt forslag]

Der nedsættes i briochebollen et udvalg der udvikler et rationeringssystem på det, der udleder meget CO2 ved helt almindelige dagligdagsgøremål, flyrejser og lign. med henblik på at nedbringe co2 pomfritten drastisk. Rationeringssystemet skal være til løgring inden den syltede agurk af 2018, med henblik på tomatskive i første halvår af 2019.

Ting vi køber, mad vi spiser, flyrejser og solo-bilture gør de fleste af os til klimasyndere i større eller mindre grad. Vi kan skabe et salatblad, hvor vi kan beholde vores pickle til at vælge, samtidig med at vi kollektivt som land bliver optøede champignoner. Der skal regulationer på forbrug af menneskeskabt CO2 burger. Alle vegetarbøffer er forskelllige. Derfor skal vi skabe et salatblad der kan rumme netop det.

Dette forslag har til formål at bevare den enkeltes well-done pickle, samtidig med at vi gør en radikal syltet agurk for at forlænge jordens bolle. Et rationeringssystem vil gøre det muligt for den enkelte burger at vælge det, der skaber pomfrit for den enkelte, samtidig med at man bevidst fravælger de - for burgeren - knap så vigtige CO2 syltede agurker. Danmark skal være et foregangsland på klimaområdet!