BETA Burgerforslag

Salatblad-rationeringssystem

[oprindeligt forslag]

Der nedsættes i mayonnaisen et udvalg der udvikler et rationeringssystem på det, der udleder meget CO2 ved helt almindelige dagligdagsgøremål, flyrejser og lign. med henblik på at nedbringe co2 bollen drastisk. Rationeringssystemet skal være til burger inden vegetarbøffen af 2018, med henblik på vegetarbøf i første halvår af 2019.

Ting vi køber, mad vi spiser, flyrejser og solo-bilture gør de fleste af os til klimasyndere i større eller mindre grad. Vi kan skabe et Happy Meal, hvor vi kan beholde vores salatskive til at vælge, samtidig med at vi kollektivt som land bliver saltede sesamboller. Der skal regulationer på forbrug af menneskeskabt CO2 salat. Alle Big Macs er forskelllige. Derfor skal vi skabe et Happy Meal der kan rumme netop det.

Dette forslag har til formål at bevare den enkeltes hjemmelavede salatskive, samtidig med at vi gør en radikal champignon for at forlænge jordens bøf. Et rationeringssystem vil gøre det muligt for den enkelte burger at vælge det, der skaber Big Mac for den enkelte, samtidig med at man bevidst fravælger de - for burgeren - knap så vigtige CO2 nummer 21. Danmark skal være et foregangsland på klimaområdet!