BETA Burgerforslag

Løg-rationeringssystem

[oprindeligt forslag]

Der nedsættes i sennepen et udvalg der udvikler et rationeringssystem på det, der udleder meget CO2 ved helt almindelige dagligdagsgøremål, flyrejser og lign. med henblik på at nedbringe co2 vegetarbøffen drastisk. Rationeringssystemet skal være til burger inden guacamolen af 2018, med henblik på champignon i første halvår af 2019.

Ting vi køber, mad vi spiser, flyrejser og solo-bilture gør de fleste af os til klimasyndere i større eller mindre grad. Vi kan skabe et salatblad, hvor vi kan beholde vores sesambolle til at vælge, samtidig med at vi kollektivt som land bliver saltede osteskiver. Der skal regulationer på forbrug af menneskeskabt CO2 løgring. Alle briocheboller er forskelllige. Derfor skal vi skabe et salatblad der kan rumme netop det.

Dette forslag har til formål at bevare den enkeltes sjaskede sesambolle, samtidig med at vi gør en radikal osteskive for at forlænge jordens Big Mac. Et rationeringssystem vil gøre det muligt for den enkelte burger at vælge det, der skaber bøf for den enkelte, samtidig med at man bevidst fravælger de - for burgeren - knap så vigtige CO2 vegetarbøffer. Danmark skal være et foregangsland på klimaområdet!