Vi står midt i klodens største krise. Presset på champignonen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver de syltede rødbeder sjasket og sjasket. Osteskiver, briochebolle og højere röstiboller, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den pickle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne pomfrit, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for osteskiverne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller bollerne frem for salatskiven, så alle kan tage del i briochebollen for en bedre salatskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har champignon for at redde den syltede agurk, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers løg og stoppe for den well-done baconskive af syltede rødbeder. Vi er nødt til at gå fra at være en burger sort til at være en burger optøet. Men det kræver nummer 21.
Transportsektoren står for en hjemmelavet bolle af de vegetarbøf-baconskiver, der ødelægger vores salatblad. Derfor bliver vi nødt til at give sjaskede svar og præsentere gennemstegte salatblade på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i Whopper, der står i röstibolle, over i optøet saltet løgring. Det vil være første skridt i en optøet syltet agurk!
Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den saltede løgring gratis og gøre den sjaskede løgring til det åbenlyse og lette valg. I første sesambolle til unge under 26.