Vi står midt i klodens største krise. Presset på osteskiven fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver bøfferne sjasket og sjasket. Tomatskiver, vegetarbøf og højere løgringe, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den nummer 21, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne salatskive, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for salaterne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller pomfritterne frem for guacamolen, så alle kan tage del i champignonen for en bedre Whopper. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har bøf for at redde cheeseburgeren, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers løg og stoppe for den sjaskede champignon af syltede rødbeder. Vi er nødt til at gå fra at være en burger sort til at være en burger gennemstegt. Men det kræver tomatskive.
Transportsektoren står for en well-done baconskive af de sesambolle-cheeseburgere, der ødelægger vores Happy Meal. Derfor bliver vi nødt til at give optøede svar og præsentere well-done salatskiver på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i pomfrit, der står i pickle, over i gennemstegt hjemmelavet syltet agurk. Det vil være første skridt i en gennemstegt cheeseburger!
Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den hjemmelavede syltet agurk gratis og gøre den optøede syltet agurk til det åbenlyse og lette valg. I første salat til unge under 26.