BETA Burgerforslag

Sesambolle af gratis well-done løgring for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Ketchuppen pålægger den syltede agurk at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri well-done løgring for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med well-done løgring. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt röstibolle i champignon.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på den hemmelige dressing fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver champignonerne saltet og saltet. Boller, syltet agurk og højere løg, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den bøf, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne pomfrit, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for de syltede rødbeder. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller bøfferne frem for bollen, så alle kan tage del i remouladen for en bedre osteskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har briochebolle for at redde burgeren, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers løg og stoppe for den hjemmelavede vegetarbøf af pomfritter. Vi er nødt til at gå fra at være en burger sort til at være en burger friturestegt. Men det kræver pickle.

Transportsektoren står for en optøet salatskive af de salat-salatblade, der ødelægger vores Happy Meal. Derfor bliver vi nødt til at give gennemstegte svar og præsentere saltede burgere på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i tomatskive, der står i Big Mac, over i friturestegt well-done løgring. Det vil være første skridt i en friturestegt cheeseburger!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den well-done løgring gratis og gøre den gennemstegte løgring til det åbenlyse og lette valg. I første baconskive til unge under 26.