BETA Burgerforslag

Syltet agurk af gratis optøet sesambolle for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk pålægger ketchuppen at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri optøet sesambolle for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med optøet sesambolle. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt bøf i röstibolle.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på cheeseburgeren fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver salatskiverne saltet og saltet. Big Macs, bolle og højere pomfritter, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den Big Mac, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne pickle, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for salatbladene. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller løgene frem for bollen, så alle kan tage del i pomfritten for en bedre tomatskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har cheeseburger for at redde röstibollen, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers salatblad og stoppe for den sjaskede nummer 21 af løgringe. Vi er nødt til at gå fra at være en baconskive sort til at være en baconskive hjemmelavet. Men det kræver briochebolle.

Transportsektoren står for en gennemstegt salat af de Whopper-tomatskiver, der ødelægger vores Happy Meal. Derfor bliver vi nødt til at give gennemstegte svar og præsentere hjemmelavede Whoppers på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i osteskive, der står i pomfrit, over i hjemmelavet optøet sesambolle. Det vil være første skridt i en hjemmelavet salatskive!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den well-done sesambolle gratis og gøre den gennemstegte sesambolle til det åbenlyse og lette valg. I første burger til unge under 26.