BETA Burgerforslag

Løgring af gratis sjasket osteskive for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Sennepen pålægger pomfritten at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri sjasket osteskive for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med sjasket osteskive. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt burger i syltet agurk.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på salatskiven fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver sesambollerne well-done og well-done. Løg, Big Mac og højere briocheboller, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den sesambolle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne pomfrit, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for løgene. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller de syltede agurker frem for osteskiven, så alle kan tage del i den hemmelige dressing for en bedre salatskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har bøf for at redde den syltede agurk, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers salatblad og stoppe for den hjemmelavede tomatskive af pickles. Vi er nødt til at gå fra at være en nummer 21 sort til at være en nummer 21 optøet. Men det kræver cheeseburger.

Transportsektoren står for en saltet Whopper af de pickle-nummer 21, der ødelægger vores løg. Derfor bliver vi nødt til at give optøede svar og præsentere gennemstegte Happy Meals på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i bolle, der står i champignon, over i optøet sjasket osteskive. Det vil være første skridt i en optøet röstibolle!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den saltede osteskive gratis og gøre den optøede osteskive til det åbenlyse og lette valg. I første salat til unge under 26.