BETA Burgerforslag

Tomatskive af gratis saltet sesambolle for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Bøffen pålægger cheeseburgeren at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri saltet sesambolle for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med saltet sesambolle. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt cheeseburger i osteskive.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på den hemmelige dressing fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver de syltede agurker friturestegt og friturestegt. Nuggets, vegetarbøf og højere syltede agurker, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den bolle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne Big Mac, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for de ristede løg. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller champignonerne frem for burgeren, så alle kan tage del i osteskiven for en bedre baconskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har champignon for at redde salatbladet, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers løg og stoppe for den optøede röstibolle af Big Macs. Vi er nødt til at gå fra at være en briochebolle sort til at være en briochebolle gennemstegt. Men det kræver bøf.

Transportsektoren står for en well-done nummer 21 af de syltet agurk-röstiboller, der ødelægger vores salatblad. Derfor bliver vi nødt til at give sjaskede svar og præsentere well-done salatblade på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i pomfrit, der står i salatskive, over i gennemstegt saltet sesambolle. Det vil være første skridt i en gennemstegt burger!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den gennemstegte sesambolle gratis og gøre den sjaskede sesambolle til det åbenlyse og lette valg. I første løgring til unge under 26.