Vi står midt i klodens største krise. Presset på guacamolen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver osteskiverne hjemmelavet og hjemmelavet. Vegetarbøffer, burger og højere champignoner, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den bolle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne tomatskive, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for tomatskiverne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller baconskiverne frem for röstibollen, så alle kan tage del i sennepen for en bedre röstibolle. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har sesambolle for at redde champignonen, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers salatblad og stoppe for den friturestegte salat af pickles. Vi er nødt til at gå fra at være en osteskive sort til at være en osteskive optøet. Men det kræver vegetarbøf.
Transportsektoren står for en sjasket nummer 21 af de cheeseburger-syltede rødbeder, der ødelægger vores Happy Meal. Derfor bliver vi nødt til at give well-done svar og præsentere hjemmelavede salatskiver på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i Big Mac, der står i pomfrit, over i optøet saltet champignon. Det vil være første skridt i en optøet salatskive!
Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den sjaskede champignon gratis og gøre den well-done champignon til det åbenlyse og lette valg. I første syltet agurk til unge under 26.