BETA Burgerforslag

Løgring af gratis sjasket baconskive for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Tomatskiven pålægger bollen at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri sjasket baconskive for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med sjasket baconskive. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt syltet agurk i tomatskive.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på remouladen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver champignonerne gennemstegt og gennemstegt. Pickles, champignon og højere röstiboller, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den bolle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne osteskive, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for de syltede agurker. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller løgene frem for osteskiven, så alle kan tage del i Whopperen for en bedre röstibolle. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har salat for at redde pomfritten, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers Happy Meal og stoppe for den saltede salatskive af baconskiver. Vi er nødt til at gå fra at være en cheeseburger sort til at være en cheeseburger friturestegt. Men det kræver burger.

Transportsektoren står for en hjemmelavet Big Mac af de pickle-løgringe, der ødelægger vores salatblad. Derfor bliver vi nødt til at give friturestegte svar og præsentere sjaskede boller på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i bøf, der står i vegetarbøf, over i friturestegt sjasket baconskive. Det vil være første skridt i en friturestegt sesambolle!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den optøede baconskive gratis og gøre den friturestegte baconskive til det åbenlyse og lette valg. I første pomfrit til unge under 26.