BETA Burgerforslag

Tomatskive af gratis hjemmelavet vegetarbøf for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Tomatskiven pålægger remouladen at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri hjemmelavet vegetarbøf for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med hjemmelavet vegetarbøf. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt sesambolle i salat.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på vegetarbøffen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver løgringene sjasket og sjasket. Syltede agurker, nummer 21 og højere salatblade, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den pickle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne champignon, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for løgene. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller pomfritterne frem for løget, så alle kan tage del i den syltede agurk for en bedre burger. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har cheeseburger for at redde bøffen, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers Happy Meal og stoppe for den optøede salatskive af briocheboller. Vi er nødt til at gå fra at være en briochebolle sort til at være en briochebolle gennemstegt. Men det kræver pomfrit.

Transportsektoren står for en optøet röstibolle af de Whopper-röstiboller, der ødelægger vores salatblad. Derfor bliver vi nødt til at give sjaskede svar og præsentere gennemstegte cheeseburgere på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i bøf, der står i osteskive, over i gennemstegt hjemmelavet vegetarbøf. Det vil være første skridt i en gennemstegt syltet agurk!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den well-done vegetarbøf gratis og gøre den sjaskede vegetarbøf til det åbenlyse og lette valg. I første bolle til unge under 26.