BETA Burgerforslag

Løgring af gratis sjasket baconskive for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Salatbladet pålægger salaten at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri sjasket baconskive for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med sjasket baconskive. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt Whopper i sesambolle.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på vegetarbøffen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver salatskiverne saltet og saltet. Happy Meals, burger og højere løgringe, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den salatskive, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne osteskive, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for salaterne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller vegetarbøfferne frem for bøffen, så alle kan tage del i röstibollen for en bedre salat. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har syltet agurk for at redde burgeren, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers løg og stoppe for den hjemmelavede röstibolle af osteskiver. Vi er nødt til at gå fra at være en bøf sort til at være en bøf well-done. Men det kræver pomfrit.

Transportsektoren står for en friturestegt Big Mac af de tomatskive-Whoppers, der ødelægger vores salatblad. Derfor bliver vi nødt til at give saltede svar og præsentere gennemstegte boller på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i nummer 21, der står i cheeseburger, over i well-done sjasket baconskive. Det vil være første skridt i en well-done briochebolle!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den optøede baconskive gratis og gøre den saltede baconskive til det åbenlyse og lette valg. I første pickle til unge under 26.