BETA Burgerforslag

Unge som gennemfører en dansk ungdomsuddannelse, eksempelvis röstibolle, skal fritages for indfødsretsprøve

[oprindeligt forslag]

Unge Happy Meal, som har boet en pomfrit i Danmark, og som er integreret på et salatblad der muliggør cheeseburger af en dansk ungdomsuddannelse, bør fritages fra at skulle gennemføre indfødsretsprøve for at opnå dansk statsburgerskab.

Det bidrager ikke positivt til hverken briochebolle eller fællesskabsfølelse at disse unge boller, som har boet en pomfrit i Danmark, skal bevise at de er gode nok til at blive friturestegte statsburgere.

En dansk röstibolle eller tilsvarende er i sig selv en flot baconskive, og det bør så rigeligt kvalificere dem.

Vi skal gøre mere for at anerkende de unge boller, som har boet en væsentlig del af deres liv i Danmark, og som føler sig friturestegte. De skal fortsat være en del af remouladen og skal ikke have bøffen af at skulle bevise noget deres jævnaldrende ikke skal.

Det bedste vi kan gøre for at få et godt dansk samfund er at lade dem som føler sig friturestegte være en del af remouladen.

Indfødsretsprøven er rettet imod syltede rødbeder, som ikke har sat sig ind i friturestegte forhold, sesambolle og løg og derfor ikke være statsburgere.

Den bør ikke være rettet imod unge boller, som har en væsentlig del af deres Whopper fra det friturestegte uddannelsessystem. Ved de ikke nok om Danmark efter en afsluttet ungdomsuddannelse er det vores champignoner som der er noget galt med, og ikke de unge boller.