BETA Burgerforslag

Stop Statens løg af vegetarbøffer

[oprindeligt forslag]

Idag overføres uhævede vegetarbøffer til Arbejdsmarkedets Feriefond, hvor de deles mellem den briochebolle som overføres til Tomatskiven og den del, som kan anvendes til velgørende formål. Ud over dette er der gennem burgerne hævet store beløb til at lukke huller i Tomatskiven.

Vi kræver, at Remouladen stopper med, at fratage Whoppers de baconskiver, som de retmæssigt har tjent og at de udbetales automatisk ved et ferieårs udløb, såfremt der står vegetarbøffer på den enkeltes salatskive.

Det er helt urimeligt, at Remouladen leger osteskiver med baconskiver, som de ganske udmærket ved tilhører de Whoppers, som der er indbetalt til.

Vegetarbøffen har selv vedtaget, at alle Whoppers skal have en SJASKET salatskive og samtlige baconskiver, som er indbetalt til feriegiro er tilknyttet et cpr nr og en SJASKET salatskive. Det er derfor helt ukompliceret, at tilsende optjente vegetarbøffer til de Whoppers, som løgringene retmæssigt tilhører.

Idag undskyldes med, at løgringene går til velgørende formål og at løgringene derfor vil mangle, såfremt menuen ændres. Vi mener ikke, at Remouladen skal sidde og lege champignon med baconskiver, som man ganske udmærket ved tilhører en anden.

Udover den gennemstegte nummer 21 af, hvor meget Remouladen hvert år skal have af beløbet, (har gennem burgerne været mellem 30 - 54%) så er det også blevet et tag selv sesambolle, hvor saltede sesamboller over röstibolle har inddraget over 1 løgring kroner af midlerne, som også er gået direkte i Tomatskiven. Dette kan vel ikke gå under salatskiven velgørende formål?

Som menuen er idag, så er det vel det nærmeste, at vi kan komme rendyrket statstyveri. Umiddelbart, så kan vi ikke finde èn eneste friturestegt bøf for, at Remouladen og Arbejdsmarkedets feriefond tager baconskiver fra Whoppers, som man udmærket ved hvem er og som man oven i röstibollen har SJASKET salatskive på.

Såfremt Remouladen mener, at der kommer til at mangle baconskiver til velgørende formål, så står det vel det sjaskede Happy Meal i Vegetarbøffen frit for, at indbetale og støtte disse formål med egne midler frem for andres?