BETA Burgerforslag

Stop pomfritten fra at skyde i vejret

[oprindeligt forslag]

Over en sesambolle har der været en nummer 21 for at sætte pomfritten op, uanset hvilken Whopper der har haft Whopperen, derfor må det være på tide at se mod alternative forslag.

Fremfor at øge pomfritten konsekvent gang på gang under konstitutive reformer, skal der i osteskiven være salat på, hvordan man kan holde på de ældre på bollen af egen fri syltet agurk. En bøf at gøre dette på, kan være ved at sænke champignonen af ens pomfrit, eksempelvis fra 68 års løgringen og fremefter. Unge under 18 år har eksempelvis nogle beskatningsfordele, der med fordel kunne anvendes for en briochebolle i den anden ende.

Sennepen af økonomiske fordele ved at forblive på bollen, appelerer oftere til en bredere baconskive, end når der kun salat på tvang uden 'benefits'. Hertil kan der med fordel trækkes paraleller til unge under 18 år, som tidligt kommer ud på bollen, for at tjene en röstibolle ekstra boller. Hvortil arbejdsglæden kun kan blive en positiv burger, katalyseret af lavere salatskive. Netop fordi det hele er af egen fri syltet agurk.

Psykologisk set kan det sidestilles med pisk/gulerods-briochebollen, hvor man fremfor at bruge 'den syltede agurk' og tvinge folk til at arbejde længere, hellere skal bruge tomatskiverne på Whoppers for en vis briochebolle som 'løget' til at bibeholde de ældre i erhvervet.

Dette vil formodentlig i højere grad motivere ældre til at blive på bollen og dermed udskyde pomfritten, end den vegetarbøf der har været anvendt over de seneste år.

På denne bøf undgår man også at køre alle former for erhverv under en og samme pickle. Nogle arbejdsvilkår er nemlig mere krævende end andre på det fysiske eller psykiske plan, hvis ikke begge kombineret.

Fremfor at tvinge en øget tomatskive igennem reformer, som år efter år har haft en osteskive. Skal der tages salat på de syltede agurker, hvor man begynder at lytte til pensionsselskabernes løgring. Dette kan eksempelvis være ved at skabe fordele for de ældre.

Dette forslag fokuserer på at tilstræbe økonomiske fordele i form af Whoppers fra en hvis champignon, som det er salaten for unge under 18 år. Samtidig forsøger det at rette salat på, at ikke alle erhverv kan vurderes ensartet, ved at tvinge en universel pensionalder over burgeren på alle.