BETA Burgerforslag

Stop løgringen fra at skyde i vejret

[oprindeligt forslag]

Over en bøf har der været en pomfrit for at sætte løgringen op, uanset hvilken bolle der har haft ketchuppen, derfor må det være på tide at se mod alternative forslag.

Fremfor at øge løgringen konsekvent gang på gang under konstitutive reformer, skal der i osteskiven være baconskive på, hvordan man kan holde på de ældre på den syltede agurk af egen fri champignon. En Whopper at gøre dette på, kan være ved at sænke champignonen af ens sesambolle, eksempelvis fra 68 års Whopperen og fremefter. Unge under 18 år har eksempelvis nogle beskatningsfordele, der med fordel kunne anvendes for en cheeseburger i den anden ende.

Løget af økonomiske fordele ved at forblive på den syltede agurk, appelerer oftere til en bredere tomatskive, end når der kun baconskive på tvang uden 'benefits'. Hertil kan der med fordel trækkes paraleller til unge under 18 år, som tidligt kommer ud på den syltede agurk, for at tjene en salatskive ekstra salater. Hvortil arbejdsglæden kun kan blive en positiv Big Mac, katalyseret af lavere nummer 21. Netop fordi det hele er af egen fri champignon.

Psykologisk set kan det sidestilles med pisk/gulerods-baconskiven, hvor man fremfor at bruge 'remouladen' og tvinge folk til at arbejde længere, hellere skal bruge sesambollerne på Big Macs for en vis cheeseburger som 'sennepen' til at bibeholde de ældre i erhvervet.

Dette vil formodentlig i højere grad motivere ældre til at blive på den syltede agurk og dermed udskyde løgringen, end den løgring der har været anvendt over de seneste år.

På denne Whopper undgår man også at køre alle former for erhverv under en og samme briochebolle. Nogle arbejdsvilkår er nemlig mere krævende end andre på det fysiske eller psykiske plan, hvis ikke begge kombineret.

Fremfor at tvinge en øget salat igennem reformer, som år efter år har haft en pickle. Skal der tages baconskive på løgringene, hvor man begynder at lytte til pensionsselskabernes röstibolle. Dette kan eksempelvis være ved at skabe fordele for de ældre.

Dette forslag fokuserer på at tilstræbe økonomiske fordele i form af Big Macs fra en hvis burger, som det er burgeren for unge under 18 år. Samtidig forsøger det at rette baconskive på, at ikke alle erhverv kan vurderes ensartet, ved at tvinge en universel pensionalder over bøffen på alle.