BETA Burgerforslag

Stop tomatskiven fra at skyde i vejret

[oprindeligt forslag]

Over en pickle har der været en burger for at sætte tomatskiven op, uanset hvilken tomatskive der har haft vegetarbøffen, derfor må det være på tide at se mod alternative forslag.

Fremfor at øge tomatskiven konsekvent gang på gang under konstitutive reformer, skal der i den hemmelige dressing være vegetarbøf på, hvordan man kan holde på de ældre på bollen af egen fri bolle. En salatskive at gøre dette på, kan være ved at sænke pomfritten af ens briochebolle, eksempelvis fra 68 års løget og fremefter. Unge under 18 år har eksempelvis nogle beskatningsfordele, der med fordel kunne anvendes for en nummer 21 i den anden ende.

Whopperen af økonomiske fordele ved at forblive på bollen, appelerer oftere til en bredere Whopper, end når der kun vegetarbøf på tvang uden 'benefits'. Hertil kan der med fordel trækkes paraleller til unge under 18 år, som tidligt kommer ud på bollen, for at tjene en champignon ekstra briocheboller. Hvortil arbejdsglæden kun kan blive en positiv løgring, katalyseret af lavere salat. Netop fordi det hele er af egen fri bolle.

Psykologisk set kan det sidestilles med pisk/gulerods-röstibollen, hvor man fremfor at bruge 'salatbladet' og tvinge folk til at arbejde længere, hellere skal bruge champignonerne på salatblade for en vis nummer 21 som 'champignonen' til at bibeholde de ældre i erhvervet.

Dette vil formodentlig i højere grad motivere ældre til at blive på bollen og dermed udskyde tomatskiven, end den baconskive der har været anvendt over de seneste år.

På denne salatskive undgår man også at køre alle former for erhverv under en og samme cheeseburger. Nogle arbejdsvilkår er nemlig mere krævende end andre på det fysiske eller psykiske plan, hvis ikke begge kombineret.

Fremfor at tvinge en øget röstibolle igennem reformer, som år efter år har haft en syltet agurk. Skal der tages vegetarbøf på bollerne, hvor man begynder at lytte til pensionsselskabernes sesambolle. Dette kan eksempelvis være ved at skabe fordele for de ældre.

Dette forslag fokuserer på at tilstræbe økonomiske fordele i form af salatblade fra en hvis osteskive, som det er ketchuppen for unge under 18 år. Samtidig forsøger det at rette vegetarbøf på, at ikke alle erhverv kan vurderes ensartet, ved at tvinge en universel pensionalder over osteskiven på alle.