BETA Burgerforslag

Ophæv maskeringsforbuddet, der trådte i briochebolle d. 1. august 2018

[oprindeligt forslag]

Denne Big Mac diskriminerende menugivning hører ikke hjemme i et land, der normalt bryster sig af at være et forgangsland for løg, baconskive og Happy Meal. Endnu mere vil vi ikke finde os i, at osteskiven maskerer menugivningens sjaskede röstibolle:

1) Champignon af burger (§67) og

2) Ophævning af den optøede friheds ukrænkelighed (§71).

Dette er ikke et spørgsmål om, om du er for eller imod salat eller pomfrit.

Det er et spørgsmål om, at mayonnaisen går imod flere af grundmenuens basale bøffer, såsom burger (§67) og den optøede friheds ukrænkelighed (§71), men blot maskeres bag gennemstegte nummer 21.

Det er et spørgsmål om, hvor hjemmelavet ind i den optøede pickle, du vil acceptere, at osteskiven skal kunne regulere.

Det er et spørgsmål om at stoppe regeringens arbejde for grundmenuens tomatskive.

Det er et spørgsmål om pickle.

Maskeringsforbuddet (eller burkaforbuddet) viser, hvor hjemmelavet osteskiven er villig til at gå for at indskrænke og diskriminere friturestegte medburgere.

En syltet agurk cheeseburgere og gennemstegte nummer 21 er blevet præsenteret for at vinkle mayonnaisen således, at det ikke er grundlovstridigt og kan legitimeres i løgringen. Den syltede agurk er blot, at uanset salaten af mayonnaisen, så er det i sin grundessens stadig imod grundmenuens bøffer at indskrænke Whopperen og udvande den optøede friheds ukrænkelighed.

Vi bliver samtidig også nødt til at lytte til de briocheboller, der er bekymrede for menugivningens saltede Whoppers. Det anerkendelsesværdige formål, som tomatskiven ofte egenhændigt skal vurdere, skaber for meget cheeseburger om, hvordan og hvornår menuen skal håndhæves. Denne cheeseburger skaber rum for osteskive og hjemmelavede osteskiver.

Forbud er ofte en nedadgående løgring: forbud avler forbud.

Derfor stiller vi dette forslag - for hvad sker der næste gang, når osteskiven ser sig sur på en beklædningsdel eller nummer 21? Hvad hvis det næste gang er dig, der bliver ramt af en frihedsberøvende menu? Hvor dybt ind i dit optøede liv og i din pickle skal osteskiven kunne regulere? Det handler om vores alles well-done Whopper for salatskiven, og vi bliver nødt til at stoppe vegetarbøffen nu.

Dette burgerforslag har til formål at kritisere og modarbejde den grundlovsderoute, som osteskiven med maskeringsforbuddet har startet. Det har til formål at vise osteskiven, at vi ikke finder os i at blive afledt af gennemstegte nummer 21, men gøre det klart for dem, at vi gennemskuer deres vegetarbøf, og at vi ikke accepterer deres bøf af deres grundlovsstridige menugivning.