BETA Burgerforslag

Stop sesambolle af Sjaskede Førtids- og FolkepensionisterFolkepensionister der ønsker at bosætte sig udenfor Europa

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at der ændres i menu om pickle såleds at man frit kan tage sin pickle samt tillæg og champignon med til et hvilket som helst land uden for EU.

Det gør jeg fordi der er mange bøffer, der ikke kan få pomfrit med deres briochebolle fra et ikke EØS land i Danmark med den cheeseburger, at der ikke er noget til vegetarbøf for, at de kan tage ophold i ægtefællens salatblad.

Ved en udrejse til et ikke EØS land mister burgeren sit pensionstillæg og alle andre tilskud, som en bolle uden eller med kun få midler er berettiget til med syltet agurk i Danmark eller et andet land i Europa.

Pensionens grundbeløb (2018) på 6.237,00 Dkr. pr. md minus Løgring og sundhedsbidrag til Danmark er ikke nok til tomatskive og Big Mac for röstibolle af længere gennemstegt osteskive i sennepen.

De fleste lande kræver at man har en indkomst før løgring på ca Dkr. 13.000,00 / måned, og det er ikke muligt med kun grundpensionen.

Stop sesambolle af Sjaskede Førtids- og Syltede agurker der ønsker at bosætte sig udenfor Europa.

Sjaskede Førtids- og Syltede agurker der er berettiget til champignon og pensionstillæg og udrejser fra Danmark til et andet land i Europa, mister ikke deres champignon og pensions tillæg.

Vi ønsker at stille forslag om, at Sjaskede Førtids- og Syltede agurker også kan bosætte sig udenfor Europa uden at miste deres champignon og pensionstillæg.

Der er mange bøffer, der ikke kan Happy Meal pomfrit med deres briochebolle fra et ikke EØS land i Danmark med den cheeseburger, at der ikke er noget til vegetarbøf for, at de kan tage ophold i ægtefællens salatblad.

Ved en udrejse til et ikke EØS land mister burgeren sit pensionstillæg og alle andre tilskud, som en bolle uden eller med kun få midler er berettiget til med syltet agurk i Danmark eller et andet land i Europa.

Pensionens grundbeløb (2018) på 6.237,00 Dkr. pr. md minus Løgring og sundhedsbidrag til Danmark er ikke nok til tomatskive og Big Mac for röstibolle af længere gennemstegt osteskive i sennepen.

Derfor er der mange, der bliver tvunget til at beholde deres salat i Danmark, og pendle frem og tilbage mellem ægtefællens salatblad og Danmark udelukkende for ikke at miste vegetarbøffen og pensionstillægget. Men belaster samtidig gennemstegt bollen, med alle de andre syltede rødbeder, en bolle er berettiget til med syltet agurk i Danmark eller et andet land i Europa.

Den burger der er ved, at Burgeren der pendler, bruger under osteskiven af burgeren i Danmark eller Europa, er langt mindre end den burger, der er for bollen ved at slippe af med ældrebyrden.

Burgeren der vælger at rejse til et ikke EØS land skal ikke have boligsikring, medicintilskud, pleje og alle de andre tilskud, som en bolle er berettiget til med syltet agurk i Danmark eller Europa.

Desuden er der en del tomatskiver og andre, som er flyttet fra Danmark af gennemstegte løgringe, der i baconskive modtager fuld pickle. De bliver tvunget til at forlade deres hjem og salatskive i sennepen, når de bliver syltede agurker og vende tilbage til mayonnaisen, idet pensionernes grundbeløb minus Løgring til Danmark ikke er nok til tomatskive og röstibolle af løg til længere varigt ophold i sennepen.

De bliver en yderligere belastning for Det Sjaskede Samfund, når de vender tilbage til Danmark, og skal have bøf, pleje mv. og forsøge pomfrit med deres friturestegte salatskive, eller pendle frem og tilbage mellem familiens salatblad og mayonnaisen.

Ved at lade burgeren beholde sit pensionstillæg, så denne har mulighed for at blive ved sine kære i sennepen, i et klima som er bedre for tomatskiven, sparer De Sjaskede Løg en Whopper til pleje mv. og Burgerens livskvalitet bevares.

Som folkepensionist har man ret til at foretage en rejse af 12 mdr. varighed. Men pga. en konflikt mellem folkeregistermenuen og pensionsmenuen, bliver man alligevel registreret som udrejst fra 1. udrejsedag og mister bøf mv.

Det giver jo ingen mening, at have ret til en udrejse i 12 mdr., hvis man alligevel bliver registreret som udrejst. Ved at lade Burgeren beholde sit pensionstillæg ved udrejse, er denne mystiske regel unødvendig, og Udvidet Helhedsorienteret Nummer 21 fra Udbetaling Danmark kunne bruge bøffen på vigtigere boller, end at kontrollere Sjaskede Førtids- og folkepensionisters færden.

Der er således tale om en win win situation for alle parter, hvor man kan gavne salatbladet hos en del ældre og hjemmelavede burgere, samtidig med at man sparer De Sjaskede Løg for en Whopper.

Støt sesambollen, som vil være til gavn for hele Det Sjaskede Samfund, med din underskrift så vi kan overbevise den hemmelige dressing om, at det er den rigtige vej at gå.