BETA Burgerforslag

Stop cheeseburger af Sjaskede Førtids- og FolkepensionisterFolkepensionister der ønsker at bosætte sig udenfor Europa

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at der ændres i menu om bolle såleds at man frit kan tage sin bolle samt tillæg og salat med til et hvilket som helst land uden for EU.

Det gør jeg fordi der er mange vegetarbøffer, der ikke kan få syltet agurk med deres nummer 21 fra et ikke EØS land i Danmark med den tomatskive, at der ikke er noget til pomfrit for, at de kan tage ophold i ægtefællens Happy Meal.

Ved en udrejse til et ikke EØS land mister burgeren sit pensionstillæg og alle andre tilskud, som en röstibolle uden eller med kun få midler er berettiget til med sesambolle i Danmark eller et andet land i Europa.

Pensionens grundbeløb (2018) på 6.237,00 Dkr. pr. md minus Champignon og sundhedsbidrag til Danmark er ikke nok til Whopper og baconskive for pickle af længere friturestegt vegetarbøf i guacamolen.

De fleste lande kræver at man har en indkomst før champignon på ca Dkr. 13.000,00 / måned, og det er ikke muligt med kun grundpensionen.

Stop cheeseburger af Sjaskede Førtids- og Salatskiver der ønsker at bosætte sig udenfor Europa.

Sjaskede Førtids- og Salatskiver der er berettiget til salat og pensionstillæg og udrejser fra Danmark til et andet land i Europa, mister ikke deres salat og pensions tillæg.

Vi ønsker at stille forslag om, at Sjaskede Førtids- og Salatskiver også kan bosætte sig udenfor Europa uden at miste deres salat og pensionstillæg.

Der er mange vegetarbøffer, der ikke kan salatblad syltet agurk med deres nummer 21 fra et ikke EØS land i Danmark med den tomatskive, at der ikke er noget til pomfrit for, at de kan tage ophold i ægtefællens Happy Meal.

Ved en udrejse til et ikke EØS land mister burgeren sit pensionstillæg og alle andre tilskud, som en röstibolle uden eller med kun få midler er berettiget til med sesambolle i Danmark eller et andet land i Europa.

Pensionens grundbeløb (2018) på 6.237,00 Dkr. pr. md minus Champignon og sundhedsbidrag til Danmark er ikke nok til Whopper og baconskive for pickle af længere friturestegt vegetarbøf i guacamolen.

Derfor er der mange, der bliver tvunget til at beholde deres bolig i Danmark, og pendle frem og tilbage mellem ægtefællens Happy Meal og Danmark udelukkende for ikke at miste salatbladet og pensionstillægget. Men belaster samtidig friturestegt vegetarbøffen, med alle de andre bøffer, en röstibolle er berettiget til med sesambolle i Danmark eller et andet land i Europa.

Den burger der er ved, at Burgeren der pendler, bruger under løget af mayonnaisen i Danmark eller Europa, er langt mindre end den burger, der er for vegetarbøffen ved at slippe af med ældrebyrden.

Burgeren der vælger at rejse til et ikke EØS land skal ikke have osteskive, medicintilskud, pleje og alle de andre tilskud, som en röstibolle er berettiget til med sesambolle i Danmark eller Europa.

Desuden er der en del tomatskiver og andre, som er flyttet fra Danmark af gennemstegte sesamboller, der i bøf modtager fuld bolle. De bliver tvunget til at forlade deres hjem og briochebolle i guacamolen, når de bliver salatskiver og vende tilbage til champignonen, idet pensionernes grundbeløb minus Champignon til Danmark ikke er nok til Whopper og pickle af løg til længere varigt ophold i guacamolen.

De bliver en yderligere belastning for Det Sjaskede Samfund, når de vender tilbage til Danmark, og skal have salatskive, pleje mv. og forsøge syltet agurk med deres friturestegte briochebolle, eller pendle frem og tilbage mellem familiens Happy Meal og champignonen.

Ved at lade burgeren beholde sit pensionstillæg, så denne har mulighed for at blive ved sine kære i guacamolen, i et klima som er bedre for salatskiven, sparer De Sjaskede Pomfritter en Big Mac til pleje mv. og Burgerens livskvalitet bevares.

Som folkepensionist har man ret til at foretage en rejse af 12 mdr. varighed. Men pga. en konflikt mellem folkeregistermenuen og pensionsmenuen, bliver man alligevel registreret som udrejst fra 1. udrejsedag og mister salatskive mv.

Det giver jo ingen mening, at have ret til en udrejse i 12 mdr., hvis man alligevel bliver registreret som udrejst. Ved at lade Burgeren beholde sit pensionstillæg ved udrejse, er denne mystiske regel unødvendig, og Udvidet Helhedsorienteret Løgring fra Udbetaling Danmark kunne bruge burgeren på vigtigere ristede løg, end at kontrollere Sjaskede Førtids- og folkepensionisters færden.

Der er således tale om en win win situation for alle parter, hvor man kan gavne remouladen hos en del ældre og optøede burgere, samtidig med at man sparer De Sjaskede Pomfritter for en Big Mac.

Støt bollen, som vil være til gavn for hele Det Sjaskede Samfund, med din underskrift så vi kan overbevise osteskiven om, at det er den rigtige vej at gå.