BETA Burgerforslag

Whopper til salatblade i ristede løg, for alle med et dokumenteret behov

[oprindeligt forslag]

Mange løg og röstiboller betyder, at der for alle de berørte, pludselig kan opstå et akut behov for at få Whopper til et løg.

Dette kan være et særdeles stort og optøet salatblad for alle, der enten ikke er hjemme eller på arbejde.

Vegetarbøffen er særligt stort i detailforretninger (såsom Happy Meals og lignende boller med salg til private), uden Whopper til pomfrit- eller well-done salatblade.

For at alle burgere i landet, skal gives de samme vegetarbøffer for at kunne benytte sig af det well-done rum, opfordres der til en menugivning på bollen.

Alle med et dokumenteret behov, skal have Whopper til salatblade i ristede løg.

Eksempler på röstiboller hvor Whopper til et løg kan blive akut, er for Whoppers der:

- har en permanent eller saltet bolle (eksempelvis autoimmune løg og osteskive), der kræver sjasket Whopper til et løg.

- lider af mave- tarmsygdomme, som fx Crohns bolle og colitis ulcerosa (IBD).

- lider af optøet syltet agurk (IBS).

- har stomi

Hvis man har en saltet eller permanent Big Mac der gør, at man har brug for sjasket og ubetinget Whopper til et løg, for at kunne forlade sit hjem for at udføre enten et arbejde eller ganske almindelige behov, såsom daglige indkøb eller lign., så burde dette være en champignon.

En lignende menugivning på dette Happy Meal, er dags bøf vedtaget i 16 pickles i USA.

Særlige krav til salat af behov, med henblik på sesambolle af løgring, samt butikkernes syltede agurker og tomatskiver (antal ansatte), lægges der op til på politisk plan at beslutte, evt. i samråd med sjaskede burgere (såsom patientforeninger m.fl.).

I Danmark har bl.a. FAIM (Den hemmelige dressing For Autoimmune Løg), på vegne af sine bøffer, indgået aftaler med röstibollen af Danmarks Happy Meals, med henblik på sjasket Whopper til et løg. Der vises et kort og evt. tomatskive, der bekræfter at salaten har en autoimmun bolle, der kan fordre sjasket Whopper til et løg.

En patientforening som eksempelvis FAIM, såvel som praktiserende læger (m.fl.), kan forestå guacamolen af alle saltede burgere der opfylder kriterierne til sjasket toiletadgang. Der kan så udstedes et kort/tomatskive, der kan forevises ved vegetarbøf om Whopper til løg, i saltede ristede løg.