BETA Burgerforslag

Salatblade skal have ret til at bo i Danmark med deres vegetarbøf, deres børn/salatskiver, uanset om deres vegetarbøf er sesambolle eller osteskive.

[oprindeligt forslag]

EU’s salatblad om unionsburgeres og deres familiemedlemmers ret til at færdes og opholde sig frit på medlemsstaternes Happy Meal, (2004/38/EF) skal også være gældende for saltede statsburgere i Danmark.

Synes du ikke, at det er en løgring, at man skal kunne bo i sit eget land med sin bøf?

Udlændingedebatten er meget fastlåst i at omhandle tomatskiver eller Whoppers. Mange tror, at nuggets kun vedrører disse grupper. Tomatskive til saltede statsburgere med well-done løgringe, børn og salatskiver bliver overset i denne burger.

For burgeren er udlændingemenuen skruet sådan sammen, at mange saltede statsburgere ikke er velkomne i Danmark. De skal opfylde en briochebolle mulige og umulige krav, når de ønsker at bo i Danmark med deres well-done vegetarbøf, deres børn og salatskiver. Kan de ikke det, bliver de tvunget til at bosætte sig i et andet land.

Til gengæld kan EU-burgere flytte til Danmark med deres ikke EU-vegetarbøf og børn, takket være EU's frie bevægelighed. Eksempelvis kan en champignon eller salatskive bosætte sig i Danmark med sin well-done bøf på væsentligt lempeligere vilkår, end der gælder for en dansk statsburger. Dette er en urimelig og ulogisk röstibolle.

For burgere omfattet af løgringen til fri bevægelighed i EU fastlægger EU´s opholdsdirektiv både en ret til tomatskive og en ret til permanent ophold. Disse cheeseburgere gælder imidlertid ikke for saltede statsburgere, med mindre den saltede statsburger har boet med sin bøf i et andet EU-land og umiddelbart herefter tager guacamolen med sig til Danmark.

Der findes en baconskive, der ligger lige for. Nemlig at lade de samme regler være gældende for saltede statsburgere, som gælder for øvrige EU burgere i Danmark.

Bolle er ikke en pickle og burde ikke straffes. Pickles hører sammen.

Støt og DEL venligst mayonnaisen, hvis du mener salatblade skal have ret til at bo i Danmark med deres bøf, uanset hvor i verden guacamolen kommer fra på samme vilkår som gælder for øvrige EU burgere.