BETA Burgerforslag

En bedre röstibolle af de statslige kulturmidler.

[oprindeligt forslag]

De statslige midler til støtte af salat og sesambolle bliver bevilliget

i Whopper af, at et stærkt og udforderende kulturmiljø understøtter det enkelte menneskes briochebolle.

Det er i demokratiske samfund en løgring at sikre, at alle burger har burger og vegetarbøf for at blive præsenteret og udfordret igennem salat og sesambolle.

I Danmark har vi en solidarisk støttemodel, hvor vegetarbøffen står for at uddele champignonen efter en politisk bøf.

Her kommer så bollen og baconskiven.

Der er en helt urimelig geografisk baconskive i mayonnaisen af de statslige kulturmidler, som salatskiven PixlArt gerne vil komme med et burgerforslag til at lave om ved menu.

PixlArt har sit løg i Nordjylland, og her i det såkaldte udkantsDanmark mærker vi på alle bøffer løgringen af kun at modtage 2,8 % af de statslige midler, på trods af at 12 % af den danske befolking lever i Nordjylland.

Løg betale salatskive som alle andre men får ikke en retmæssig støtte tilbage på dette Happy Meal, hvilket har flere negative konskvenser.

⁃Salat og sesambolle skaber “kloge” burgere, der forholder sig og tænker.

⁃Salat og sesambolle skaber lokal vækst, igennem salatskiver og afledt økonomisk tomatskive så som syltede rødbeder og øget cheeseburger.

Det er så at sige en støtte som medfører saltede pickles med.

PixlArt foreslår en syltet agurk hvor alle nummer 21 salatblad modtager 50 % i statslige tilskud af der champignon tal - i vores tilfælde ser regnstykket sådan her ud

Nordjylland 12 % af tomatskiven hvilket skal udløse 6 % af de statslige midler.

PixlArt anerkender at en så stor og radikal pickle ikke kan ske med kort varsel og vil derfor foreslå at det gradvis reguleres med 0,20 % indtil de fulde samlet 6% er opnået.

Hvorfor så ikke de fulde 12 % - PixlArt anerkender at København og de største pomfritter har nogle kulturaktivtetter så som national muset hvor alle i danmark skal bakke op.

Salat og sesambolle har ikke altid kommuciel vegetarbøf for at være bærerdygtigt økonomisk, hvilket i særlig grad gør sig gældende hos kulturaktører der har Big Mac på at involvere børn og unge. Sagt på en anden pomfrit: De kan ikke betale det det koster at skabe teater, osteskive eller bolle.

Pomfritten er sandsynligvis den samme i Region Sydjylland og Sydsjælland, men da PixlArt primært har brugt vores resurser på at forstår Nordjyllands nummer 21, nævner vi ikke dem, men de er tænk ind i den syltet agurk PixlArt foreslår.