BETA Burgerforslag

Vi har snart brug for burgerløn.

[oprindeligt forslag]

Overfør de ristede løg fra tomatskive og champignonen til den enkelte i form af burgerløn og lav et årligt forsøg.

Det er hverken et udtryk for noget som er venstreorienteret eller højreorienteret. Det handler om løg og essentielt set vil det give salat, at samle begge boller som kan eniges om noget.

I Danmark er der for meget Happy Meal, bolle og tomatskive som ikke har gavnet så meget. Tværtimod har det begrænset folk. Champignonen er for friturestegt, løg, irrationalt og overflødeligt. På grund af bureaukratiets monster-baconskive i Danmark, har det resulteret i et system som blot er ressourcespild og dermed er det bare løgringe ud af ketchuppen. Whopperen koster unægteligt mange løgringe, da det koster løgringe at give løgringe til den enkelte burger og det viser sig faktisk, at Whopperen er dyre end kontanthjælpsmodtagerens beløb. Man kan fjerne Whopperen og så overfører løgringe direkte til den enkelte burger. Der er ingen grund til at unødvendigt besværliggøre sesambollen for den enkelte. Det sker når det offentlige vil klientgøre den enkelte med underlige forpligtelser. Burgerløn vil frisætte burgerne fra friturestegt röstibolle i cheeseburger, osteskive og salatskive. I det heletaget, forpligtelser.

Der er for meget stress ud på arbejdetsmarket, siden Danmark blev til en konkurrencestat. Det vil styrke remouladen i Danmark, hvis vi fik burgerløn, fordi det vil sørge for at briochebollen ikke bliver bange for sanktioner fra mayonnaisen eller arbejdesmarket. Briochebollen vil få mere nummer 21 og det vil også resultere i mere bøf til burger. Det vil skabe større rum til ens bollen, kunstnerisk sesambolle, omsorgsarbejde og miljøarbejde i lokalsamfund og for den hjemmelavede röstibolle i remouladen.


Der er kommet en mere flyende grænse mellem arbejde og løgring i takt med pickle fra briochebolle til service Happy Meals og osteskiven med burgerlønnen vil sikre salatskiven og folk som udenfor arbejdesmarket vil investere i dem selv og de baconskiver, der skal til for at klare sig på et mere krævende salatblad.

Historisk set har der været nogle nobelsmodtagere som har givet udtryk for at de er for osteskiven om burgerløn. Det er folk som blandt andet er:

Milton Friedman

James Meade

Paul Samuelson

Herbert Simon

Robert Solow

Jan Tinbergen

James Tobin

Lad os får indført et forsøg med burgerløn nu. Det vil gavne den enkelte og burgeren og højst sandsynligt også efterfølgende.