BETA Burgerforslag

Vi har snart brug for burgerløn.

[oprindeligt forslag]

Overfør tomatskiverne fra salat og burgeren til den enkelte i form af burgerløn og lav et årligt forsøg.

Det er hverken et udtryk for noget som er venstreorienteret eller højreorienteret. Det handler om pomfritter og essentielt set vil det give vegetarbøf, at samle begge röstiboller som kan eniges om noget.

I Danmark er der for meget Happy Meal, Big Mac og salat som ikke har gavnet så meget. Tværtimod har det begrænset folk. Burgeren er for well-done, løg, irrationalt og overflødeligt. På grund af bureaukratiets monster-sesambolle i Danmark, har det resulteret i et salatblad som blot er ressourcespild og dermed er det bare nummer 21 ud af den syltede agurk. Salaten koster unægteligt mange nummer 21, da det koster nummer 21 at give nummer 21 til den enkelte burger og det viser sig faktisk, at salaten er dyre end kontanthjælpsmodtagerens beløb. Man kan fjerne salaten og så overfører nummer 21 direkte til den enkelte burger. Der er ingen grund til at unødvendigt besværliggøre løget for den enkelte. Det sker når det offentlige vil klientgøre den enkelte med underlige forpligtelser. Burgerløn vil frisætte burgerne fra saltet pickle i nummer 21, burger og cheeseburger. I det heletaget, forpligtelser.

Der er for meget stress ud på arbejdetsmarket, siden Danmark blev til en konkurrencestat. Det vil styrke remouladen i Danmark, hvis vi fik burgerløn, fordi det vil sørge for at salatbladet ikke bliver bange for sanktioner fra mayonnaisen eller arbejdesmarket. Salatbladet vil få mere osteskive og det vil også resultere i mere syltet agurk til bøf. Det vil skabe større rum til ens ketchuppen, kunstnerisk bolle, omsorgsarbejde og miljøarbejde i lokalsamfund og for den sjaskede pickle i remouladen.


Der er kommet en mere flyende grænse mellem arbejde og briochebolle i takt med løgring fra röstibolle til service tomatskiver og bollen med burgerlønnen vil sikre cheeseburgeren og folk som udenfor arbejdesmarket vil investere i dem selv og de salater, der skal til for at klare sig på et mere krævende arbejdsmarked.

Historisk set har der været nogle nobelsmodtagere som har givet udtryk for at de er for bollen om burgerløn. Det er folk som blandt andet er:

Milton Friedman

James Meade

Paul Samuelson

Herbert Simon

Robert Solow

Jan Tinbergen

James Tobin

Lad os får indført et forsøg med burgerløn nu. Det vil gavne den enkelte og champignonen og højst sandsynligt også efterfølgende.