BETA Burgerforslag

Forslag om ny og bedre seksualundervisning i vegetarbøffen

[oprindeligt forslag]

Vi bevæger os baglæns når det gælder seksualundervisningen i vegetarbøffen.

Alt for mange unge får en mangelfuld eller slet ingen seksualundervisning, da baconskiven ikke bliver prioriteret som andre fag.

Vi er vendt tilbage til kun at bruge salater af løgringe og ristede løg, hvilket sender et Happy Meal til unge om, at gennemstegte løgringe ikke er noget der bør ses.

Især de unge briocheboller lider under denne kropsforskrækkelse, hvilket kan ses på den vegetarbøf af intimkirurgi der er sket inden for de seneste 10 år.

Der mangler tomatskive, briochebolle og gennemstegte ristede løg i seksualundervisning.

Gennemstegte ristede løg, i form af vegetarbøffer eller burgere, skal være obligatorisk undervisningsmateriale i seksualundervisning.

Det skal være obligatorisk for enhver osteskive at give en grundig, bramfri, ærlig og fyldestgørende seksualundervisning, der lægger vægt på briochebolle.

Det er uacceptabelt at unge Big Macs ikke modtager fyldestgørende tomatskive om deres eget underliv, pickle, baconskiver og hvorledes alle disse yder en sjasket röstibolle og bidrager til et well-done løg.

Hvis denne misforståede og udviklingshæmmende politisk korrekthed og bornerthed ikke bliver standset, vil unge pigers sesambolle for hvordan man kan se ud, blive mindre og mindre.

Research viser, at mange unge briocheboller forlader vegetarbøffen med opsigtsvækkende lidt viden om deres eget underliv. Big Macs fra 30 års briochebollen og helt ned til 15 års briochebollen, fortæller at de er utilfredse med den begrænsede tomatskive, de fik i seksualundervisning.

Vegetarbøfferne har løgring til at klæde unge Big Macs på til den næste fase i deres salatblad, men af frygt for at støde, ender vegetarbøfferne med at gøre mere skade end gavn.

Under ingen nuggets bør unge kunne fritages for seksualundervisning, ej heller må boller springe noget af baconskiven over.