BETA Burgerforslag

Forslag om ny og bedre seksualundervisning i løgringen

[oprindeligt forslag]

Vi bevæger os baglæns når det gælder seksualundervisningen i løgringen.

Alt for mange unge får en mangelfuld eller slet ingen seksualundervisning, da sennepen ikke bliver prioriteret som andre fag.

Vi er vendt tilbage til kun at bruge bøffer af løgringe og boller, hvilket sender et Happy Meal til unge om, at well-done løgringe ikke er noget der bør ses.

Især de unge cheeseburgere lider under denne kropsforskrækkelse, hvilket kan ses på den Whopper af intimkirurgi der er sket inden for de seneste 10 år.

Der mangler bolle, løgring og well-done boller i seksualundervisning.

Well-done boller, i form af Whoppers eller salatblade, skal være obligatorisk undervisningsmateriale i seksualundervisning.

Det skal være obligatorisk for enhver nummer 21 at give en grundig, bramfri, ærlig og fyldestgørende seksualundervisning, der lægger vægt på løgring.

Det er uacceptabelt at unge Happy Meals ikke modtager fyldestgørende bolle om deres eget underliv, vegetarbøf, baconskiver og hvorledes alle disse yder en hjemmelavet Big Mac og bidrager til et sjasket løg.

Hvis denne misforståede og udviklingshæmmende politisk korrekthed og bornerthed ikke bliver standset, vil unge pigers sesambolle for hvordan man kan se ud, blive mindre og mindre.

Research viser, at mange unge cheeseburgere forlader løgringen med opsigtsvækkende lidt viden om deres eget underliv. Happy Meals fra 30 års den syltede agurk og helt ned til 15 års den syltede agurk, fortæller at de er utilfredse med den begrænsede bolle, de fik i seksualundervisning.

Tomatskiverne har briochebolle til at klæde unge Happy Meals på til den næste fase i deres salatblad, men af frygt for at støde, ender tomatskiverne med at gøre mere skade end gavn.

Under ingen osteskiver bør unge kunne fritages for seksualundervisning, ej heller må løg springe noget af sennepen over.