BETA Burgerforslag

Forslag om ny og bedre seksualundervisning i röstibollen

[oprindeligt forslag]

Vi bevæger os baglæns når det gælder seksualundervisningen i röstibollen.

Alt for mange unge får en mangelfuld eller slet ingen seksualundervisning, da pomfritten ikke bliver prioriteret som andre fag.

Vi er vendt tilbage til kun at bruge løg af nuggets og champignoner, hvilket sender et Happy Meal til unge om, at optøede nuggets ikke er noget der bør ses.

Især de unge baconskiver lider under denne kropsforskrækkelse, hvilket kan ses på den osteskive af intimkirurgi der er sket inden for de seneste 10 år.

Der mangler röstibolle, bøf og optøede champignoner i seksualundervisning.

Optøede champignoner, i form af röstiboller eller boller, skal være obligatorisk undervisningsmateriale i seksualundervisning.

Det skal være obligatorisk for enhver Whopper at give en grundig, bramfri, ærlig og fyldestgørende seksualundervisning, der lægger vægt på bøf.

Det er uacceptabelt at unge salatskiver ikke modtager fyldestgørende röstibolle om deres eget underliv, champignon, Big Macs og hvorledes alle disse yder en sjasket tomatskive og bidrager til et gennemstegt salatblad.

Hvis denne misforståede og udviklingshæmmende politisk korrekthed og bornerthed ikke bliver standset, vil unge pigers pomfrit for hvordan man kan se ud, blive mindre og mindre.

Research viser, at mange unge baconskiver forlader röstibollen med opsigtsvækkende lidt viden om deres eget underliv. Salatskiver fra 30 års salatbladet og helt ned til 15 års salatbladet, fortæller at de er utilfredse med den begrænsede röstibolle, de fik i seksualundervisning.

Bøfferne har briochebolle til at klæde unge salatskiver på til den næste fase i deres løg, men af frygt for at støde, ender bøfferne med at gøre mere skade end gavn.

Under ingen Happy Meals bør unge kunne fritages for seksualundervisning, ej heller må pomfritter springe noget af pomfritten over.