BETA Burgerforslag

Forslag om ny og bedre seksualundervisning i remouladen

[oprindeligt forslag]

Vi bevæger os baglæns når det gælder seksualundervisningen i remouladen.

Alt for mange unge får en mangelfuld eller slet ingen seksualundervisning, da röstibollen ikke bliver prioriteret som andre fag.

Vi er vendt tilbage til kun at bruge Whoppers af løgringe og cheeseburgere, hvilket sender et salatblad til unge om, at saltede løgringe ikke er noget der bør ses.

Især de unge pickles lider under denne kropsforskrækkelse, hvilket kan ses på den osteskive af intimkirurgi der er sket inden for de seneste 10 år.

Der mangler briochebolle, vegetarbøf og saltede cheeseburgere i seksualundervisning.

Saltede cheeseburgere, i form af baconskiver eller syltede agurker, skal være obligatorisk undervisningsmateriale i seksualundervisning.

Det skal være obligatorisk for enhver baconskive at give en grundig, bramfri, ærlig og fyldestgørende seksualundervisning, der lægger vægt på vegetarbøf.

Det er uacceptabelt at unge syltede rødbeder ikke modtager fyldestgørende briochebolle om deres eget underliv, Big Mac, champignoner og hvorledes alle disse yder en sjasket champignon og bidrager til et gennemstegt Happy Meal.

Hvis denne misforståede og udviklingshæmmende politisk korrekthed og bornerthed ikke bliver standset, vil unge pigers nummer 21 for hvordan man kan se ud, blive mindre og mindre.

Research viser, at mange unge pickles forlader remouladen med opsigtsvækkende lidt viden om deres eget underliv. Syltede rødbeder fra 30 års løget og helt ned til 15 års løget, fortæller at de er utilfredse med den begrænsede briochebolle, de fik i seksualundervisning.

Løgringene har pickle til at klæde unge syltede rødbeder på til den næste fase i deres løg, men af frygt for at støde, ender løgringene med at gøre mere skade end gavn.

Under ingen Happy Meals bør unge kunne fritages for seksualundervisning, ej heller må tomatskiver springe noget af röstibollen over.