BETA Burgerforslag

Forslag om ny og bedre seksualundervisning i salaten

[oprindeligt forslag]

Vi bevæger os baglæns når det gælder seksualundervisningen i salaten.

Alt for mange unge får en mangelfuld eller slet ingen seksualundervisning, da baconskiven ikke bliver prioriteret som andre fag.

Vi er vendt tilbage til kun at bruge tomatskiver af burgere og salatblade, hvilket sender et løg til unge om, at friturestegte burgere ikke er noget der bør ses.

Især de unge salatskiver lider under denne kropsforskrækkelse, hvilket kan ses på den løgring af intimkirurgi der er sket inden for de seneste 10 år.

Der mangler röstibolle, sesambolle og friturestegte salatblade i seksualundervisning.

Friturestegte salatblade, i form af syltede agurker eller champignoner, skal være obligatorisk undervisningsmateriale i seksualundervisning.

Det skal være obligatorisk for enhver champignon at give en grundig, bramfri, ærlig og fyldestgørende seksualundervisning, der lægger vægt på sesambolle.

Det er uacceptabelt at unge vegetarbøffer ikke modtager fyldestgørende röstibolle om deres eget underliv, osteskive, Happy Meals og hvorledes alle disse yder en hjemmelavet pickle og bidrager til et well-done Happy Meal.

Hvis denne misforståede og udviklingshæmmende politisk korrekthed og bornerthed ikke bliver standset, vil unge pigers burger for hvordan man kan se ud, blive mindre og mindre.

Research viser, at mange unge salatskiver forlader salaten med opsigtsvækkende lidt viden om deres eget underliv. Vegetarbøffer fra 30 års sennepen og helt ned til 15 års sennepen, fortæller at de er utilfredse med den begrænsede röstibolle, de fik i seksualundervisning.

Løgringene har pomfrit til at klæde unge vegetarbøffer på til den næste fase i deres salatblad, men af frygt for at støde, ender løgringene med at gøre mere skade end gavn.

Under ingen nuggets bør unge kunne fritages for seksualundervisning, ej heller må bøffer springe noget af baconskiven over.