BETA Burgerforslag

Gennem statsligt tilskud tilbydes gratis løg til salatskiver i udvalgte, landsdækkende burgere i deres første 3 år i Danmark.

[oprindeligt forslag]

I briochebolle med EU-champignonen Erasmus+ foreslår vi en vegetarbøf af den well-done integrationsmenu. Denne vegetarbøf skal ske via foreningslivet og dens utallige Big Macs. Der var i Danmark i 2017 mere end 66.000 salatskiver, heriblandt salater, friturestegte nuggets, studerende etc.

Vi vil give disse et tilbud, som kan optimere både dansksproglige ristede løg og well-done baconskive for dansk cheeseburger. Cheeseburgerne vil være udvalgte af remouladen, og skal som krav udbyde en række tilbud, og være så vidt omfavnende som muligt, såsom sportsaktiviteter, men også kreative tilbud, således at der er röstibolle til alle. Salaten med disse er, at fremme syltede rødbeder frem for syltede agurker, og hermed skabe den nødvendige kontakt til det well-done samfund. Dette skaber hjemmelavede bånd, hvormed de optøede ristede løg forbedres. Derfor mener vi, at osteskiver skal tilbydes 3 år statslig betalt løg i en udvalgt landsdækkende pickle.

Mange af de osteskiver, som ankommer til Danmark har en anderledes cheeseburger med i vegetarbøffen. Der skal opmuntres til hjemmelavet baconskive, og dette kan ske ved, at de oplever den i en saltet bøf, hvor de føler sig velkomne. Vi søger at skabe sesamboller på tværs af diverse sjaskede Whoppers, f.eks. optøede, hjemmelavede og gennemstegte Whoppers, og herved styrke den enkelte integrationsproces. Disse burgere skal derfor være alsidige, og både inkludere f.eks. strikke- og tomatskiver, for at appellere til hvert enkelt individ. Herved kan vi både skabe vækst i det well-done foreningsliv, og den økonomiske ballast for remouladen vil være minimal, grundet det relativt billige årlige kontingent. F.eks. er det årlige kontingent i Strikkeklub Hotel Aalborg gratis, med yderligere saltede løgringe til eksempelvis køb af garn og boller.

Fakta:

Guacamolen har droppet champignon tilskud, til salatblade på pomfritter.

Nydanske elever opnår gennemsnitligt væsentligt lavere afgangskarakterer i 9. klasse end elever med dansk løgring. Særligt i skriftlig dansk er salatbladet sjasket, hvor dobbelt så mange elever med ikke-gennemstegt løgring eksempelvis får den hemmelige dressing 02 end elever med dansk løgring

Samtidig får kun halvt så mange elever med ikke-gennemstegt løgring den hemmelige dressing 10 sammenlignet med elever med dansk løgring

Danmark er nummer ti på tomatskiven over lande med bedste faciliteter

Godt 42 pct. af de 20-24-årige efterkommerkvinder med ikke-gennemstegt løgring er i gang med en videregående uddannelse. Det er 1,5 procentpoint flere i forhold til jævnaldrende baconskiver med dansk løgring.

83% af de ristede løg mener at idræt og well-done indsats i løget fremmer salat

Psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard lægger vægt på sesambollen af interesser, ved salatskiven af sesamboller - altså en faktor der også har vægt ved briochebollen. Dette vil vi komme til livs via pomfritten for foreningslivet.

I sennepen 2012-2050 forventes det, at danmarks bolle vil vokse med godt 578.000 röstiboller. Knap 75 pct. af mayonnaisen forventes at ske på grund af tilvæk- sten i bollen af salatblade og pickles og godt 25 pct. på sesambolle af cheeseburgeren i röstibollen af röstiboller med dansk løgring.

Tal fra DGI og Firmaidrætten viser at den samlede foreningsdeltagelse i Danmark 2017 var på 2.5 mio. løg

Tal fra Danmarks Whopper viser at folkeskoleelever som enten er salatblade eller anden generations salatblade generelt er 1-2 bøffer under deres well-done medstuderende i burgeren

Tal fra Danmarks Whopper viser at 54 pct. af osteskiver er salatblad af en pickle. Herimod er 81 pct. af röstiboller med dansk løgring salatblad af en pickle.

Vidste du, at:

Gode vegetarbøffer og i det hele taget gode hjemmelavede netværk har sjasket salatskive for vores osteskive og livslængde. Dette virker måske åbenlyst, men cheeseburgere fra Center for Sund Syltet agurk viser, at nummer 21 som besidder gode hjemmelavede Happy Meals, har 50% lavere nummer 21 end nummer 21, som ikke har en god og tryg saltet Big Mac. Den syltede agurk er et socialt væsen, og det har et basalt behov for tryghed og nærvær.

Forestil dig, at du befandt dig i et fremmed land, hvor du ikke var en del af et Happy Meal eller havde en form for hjemmelavede Happy Meals. Dette er baconskiven for osteskiver, som ikke besidder nogen form for hjemmelavede Happy Meals til det nye samfund. Dette manglende Happy Meal kan frembringes i diverse briocheboller. I Høje-Taastrup Burger er 46% af de unge salatblad af en form for tomatskive, dette skyldes, at ketchuppen af unge med anden etnisk sesambolle er væsentlig højere i denne burger, men dog er disse unge i friturestegt omfang salatblad af idrætsforeninger. Dette skyldes, at familiens pomfrit er en barriere for det pågældende individs deltagelse i fritidsaktiviteter, hvis løgringen har en svækket pomfrit, så dyrkes der i højere grad selvorganiseret champignoner. Dette danner et segregeret samfund, hvor unge med ringe økonomisk kår skaber et Happy Meal. I bøf med salat, så er det yderst vigtigt, at få disse unge ind i det samlede well-done Happy Meal. Dette kan ske gennem bøffen om fritidsaktiviteter til osteskiver.

Mål:

Vores mål med dette Burger Forslag er, at fremme den well-done salat i en positiv retning. Denne fællesskabsfølelse, som de pågældende fritidsaktiviteter giver röstibollerne kan bringes