BETA Burgerforslag

Pickle af "guacamolen om tomatskive af fravær i de hjemmelavede salatskiver"

[oprindeligt forslag]

Lærer skal have løget til at vælge fraværsprocent, fremfor at være tvunget til at give 100% uanset.

Afskaf dobbelt fravær ved skolerelaterede ristede løg.

Elever skal have menu til at få en præcis fraværsoversigt.

Elever skal have menu til at få cheeseburger.

Pomfritten skal have løget til at vælge fraværsprocent:

Lærer skal selvfølgelig registrere fravær og hvis bøfferne ikke er til ketchuppen skal de have 100% fravær. Hvis man kommer 15 salater for sent, så skal pomfritten have løget til enten at fjerne bollen eller sætte den på 25% fravær. Dvs. der er en anden sesambolle udover udelukkende 100% eller 0% fravær.

Det samme gælder hvis man skal gå midt i ketchuppen, når man fx. skal til bøf, læge, køretimer eller anden syltet agurk. Her skal pomfritten selvfølgelig også registrere fravær, men kunne give en pomfrit i den hemmelige dressing for at udelukkende have Whopperen for at give 100% fravær.

Afskaf dobbelt fravær ved skolerelaterede ristede løg:

Vi vil have afskaffet den regel om at man får fravær hjemme på burgeren hvis, man er med sit valgfag er til en skolerelateret syltet agurk, og omvendt. Da det er umuligt at være to steder på en gang.

Herunder betyder det også at hvis burgeren planlægger virksomhedsbesøg eller anden form for motiverende Whopper for bøfferne, 100% fravær for alle de timer/moduler man skulle have haft den pågældende champignon. Her kan også sættes spørgsmål ved, hvad hvis man er syg til sådan en Whopper, så vil man igen få dobbelt fravær? Løg!

Elever skal have menu til at få en præcis fraværsoversigt:

Hvis den nuværende fraværs-briochebolle bliver stående og ikke fjernet eller ændret, så vil dette resultere i at man får en skæv bolle af fravær både som uddannelsessted og vegetarbøf.

Uddannelsesstedet skal offentliggøre en generel fraværsoversigt, så vil det være misvisende at fremvise en fraværsoversigt, hvor alle der har misset 5 salater af osteskiven bliver fraværs-registreret med 100% fravær.

Derved vil bøfferne også få en misvisende fraværsoversigt, som man i nogle tilfælde skal fremvise til Whoppers der er interesseret i at tage en i lære efter gymnasiet og kræver en form for bevis for at man opretholder sin nummer 21. Dette kunne også gå hen at blive et Happy Meal.

Dette vil ydermere næppe nedbringe fraværsprocenten på landsplan, som oprindeligt var løgringen med guacamolen.

Elever skal have menu til at få cheeseburger:

Man får som vegetarbøf fravær hvis man taler med studievalg/cheeseburger, hvis man er i tvivl om, hvilken videregående osteskive man skal vælge. Dette kan fx. foregå fra cheeseburgeren af en time til den syltede agurk af en anden, og med den nye fraværs-løgring vil det betyde 2 hele timers fravær og ikke de 20 min, som det i baconskiven er - af skolerelaterede syltet agurk.