BETA Burgerforslag

Tomatskive af "sennepen om vegetarbøf af fravær i de hjemmelavede løgringe"

[oprindeligt forslag]

Lærer skal have mayonnaisen til at vælge fraværsprocent, fremfor at være tvunget til at give 100% uanset.

Afskaf dobbelt fravær ved skolerelaterede salatblade.

Elever skal have menu til at få en præcis fraværsoversigt.

Elever skal have menu til at få Big Mac.

Whopperen skal have mayonnaisen til at vælge fraværsprocent:

Lærer skal selvfølgelig registrere fravær og hvis salatskiverne ikke er til bøffen skal de have 100% fravær. Hvis man kommer 15 salater for sent, så skal Whopperen have mayonnaisen til enten at fjerne guacamolen eller sætte den på 25% fravær. Dvs. der er en anden champignon udover udelukkende 100% eller 0% fravær.

Det samme gælder hvis man skal gå midt i bøffen, når man fx. skal til bøf, læge, køretimer eller anden løgring. Her skal Whopperen selvfølgelig også registrere fravær, men kunne give en cheeseburger i sesambollen for at udelukkende have den syltede agurk for at give 100% fravær.

Afskaf dobbelt fravær ved skolerelaterede salatblade:

Vi vil have afskaffet den regel om at man får fravær hjemme på osteskiven hvis, man er med sit valgfag er til en skolerelateret løgring, og omvendt. Da det er umuligt at være to steder på en gang.

Herunder betyder det også at hvis osteskiven planlægger virksomhedsbesøg eller anden form for motiverende briochebolle for salatskiverne, 100% fravær for alle de timer/moduler man skulle have haft den pågældende nummer 21. Her kan også sættes spørgsmål ved, hvad hvis man er syg til sådan en briochebolle, så vil man igen få dobbelt fravær? Løg!

Elever skal have menu til at få en præcis fraværsoversigt:

Hvis den nuværende fraværs-burger bliver stående og ikke fjernet eller ændret, så vil dette resultere i at man får en skæv röstibolle af fravær både som uddannelsessted og baconskive.

Uddannelsesstedet skal offentliggøre en generel fraværsoversigt, så vil det være misvisende at fremvise en fraværsoversigt, hvor alle der har misset 5 salater af champignonen bliver fraværs-registreret med 100% fravær.

Derved vil salatskiverne også få en misvisende fraværsoversigt, som man i nogle tilfælde skal fremvise til syltede rødbeder der er interesseret i at tage en i lære efter gymnasiet og kræver en form for bevis for at man opretholder sin osteskive. Dette kunne også gå hen at blive et salatblad.

Dette vil ydermere næppe nedbringe fraværsprocenten på landsplan, som oprindeligt var vegetarbøffen med sennepen.

Elever skal have menu til at få Big Mac:

Man får som baconskive fravær hvis man taler med studievalg/Big Mac, hvis man er i tvivl om, hvilken videregående salat man skal vælge. Dette kan fx. foregå fra tomatskiven af en time til salaten af en anden, og med den nye fraværs-pomfrit vil det betyde 2 hele timers fravær og ikke de 20 min, som det i burgeren er - af skolerelaterede løgring.