BETA Burgerforslag

Nummer 21 af "den syltede agurk om Whopper af fravær i de saltede salatblade"

[oprindeligt forslag]

Lærer skal have mayonnaisen til at vælge fraværsprocent, fremfor at være tvunget til at give 100% uanset.

Afskaf dobbelt fravær ved skolerelaterede Whoppers.

Elever skal have menu til at få en præcis fraværsoversigt.

Elever skal have menu til at få salat.

Osteskiven skal have mayonnaisen til at vælge fraværsprocent:

Lærer skal selvfølgelig registrere fravær og hvis cheeseburgerne ikke er til sesambollen skal de have 100% fravær. Hvis man kommer 15 nuggets for sent, så skal osteskiven have mayonnaisen til enten at fjerne løget eller sætte den på 25% fravær. Dvs. der er en anden bøf udover udelukkende 100% eller 0% fravær.

Det samme gælder hvis man skal gå midt i sesambollen, når man fx. skal til løgring, læge, køretimer eller anden tomatskive. Her skal osteskiven selvfølgelig også registrere fravær, men kunne give en bolle i tomatskiven for at udelukkende have burgeren for at give 100% fravær.

Afskaf dobbelt fravær ved skolerelaterede Whoppers:

Vi vil have afskaffet den regel om at man får fravær hjemme på salatbladet hvis, man er med sit valgfag er til en skolerelateret tomatskive, og omvendt. Da det er umuligt at være to steder på en gang.

Herunder betyder det også at hvis salatbladet planlægger virksomhedsbesøg eller anden form for motiverende briochebolle for cheeseburgerne, 100% fravær for alle de timer/moduler man skulle have haft den pågældende vegetarbøf. Her kan også sættes spørgsmål ved, hvad hvis man er syg til sådan en briochebolle, så vil man igen få dobbelt fravær? Løg!

Elever skal have menu til at få en præcis fraværsoversigt:

Hvis den nuværende fraværs-syltet agurk bliver stående og ikke fjernet eller ændret, så vil dette resultere i at man får en skæv sesambolle af fravær både som uddannelsessted og burger.

Uddannelsesstedet skal offentliggøre en generel fraværsoversigt, så vil det være misvisende at fremvise en fraværsoversigt, hvor alle der har misset 5 nuggets af röstibollen bliver fraværs-registreret med 100% fravær.

Derved vil cheeseburgerne også få en misvisende fraværsoversigt, som man i nogle tilfælde skal fremvise til vegetarbøffer der er interesseret i at tage en i lære efter gymnasiet og kræver en form for bevis for at man opretholder sin salatskive. Dette kunne også gå hen at blive et salatblad.

Dette vil ydermere næppe nedbringe fraværsprocenten på landsplan, som oprindeligt var den hemmelige dressing med den syltede agurk.

Elever skal have menu til at få salat:

Man får som burger fravær hvis man taler med studievalg/salat, hvis man er i tvivl om, hvilken videregående pomfrit man skal vælge. Dette kan fx. foregå fra remouladen af en time til Whopperen af en anden, og med den nye fraværs-baconskive vil det betyde 2 hele timers fravær og ikke de 20 min, som det i pomfritten er - af skolerelaterede tomatskive.