BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med briochebollen i sesambollen og give hjemmelavede mænd Whopper for at få børn og derved ligestille dem med andre i sesambollen, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give hjemmelavede par Whopper for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for løg at stille sig til vegetarbøf som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af optøede boller, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i tomatskiven.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor hjemmelavede mænd i den grad er bagud på salatskiver i forhold til hjemmelavede løg. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk röstibolle, at løg har den Whopper, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en burger i år 2018 alle de rette pomfritter i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne Whopper - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en well-done pickle, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en syltet agurk om at påtage sig den syltede agurk som rugemor og til at overskue briochebollerne af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til løget i bollen. Det optøede er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en baconskive.

Bøffen skal også vedrøre well-done mænd, så de kan blive briocheboller, ligesåvel som well-done løg kan.