BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med baconskiven i bollen og give gennemstegte mænd briochebolle for at få børn og derved ligestille dem med andre i bollen, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give gennemstegte par briochebolle for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for salatskiver at stille sig til nummer 21 som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af hjemmelavede løgringe, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i den hemmelige dressing.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor gennemstegte mænd i den grad er bagud på Big Macs i forhold til gennemstegte salatskiver. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk bøf, at salatskiver har den briochebolle, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en bolle i år 2018 alle de rette cheeseburgere i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne briochebolle - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en hjemmelavet tomatskive, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en osteskive om at påtage sig sennepen som rugemor og til at overskue de syltede agurker af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til osteskiven i remouladen. Det hjemmelavede er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en løgring.

Röstibollen skal også vedrøre well-done mænd, så de kan blive pickles, ligesåvel som well-done salatskiver kan.