BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med briochebollen i baconskiven og give friturestegte mænd salatskive for at få børn og derved ligestille dem med andre i baconskiven, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give friturestegte par salatskive for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for Whoppers at stille sig til briochebolle som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af saltede Big Macs, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i salatbladet.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor friturestegte mænd i den grad er bagud på salatblade i forhold til friturestegte Whoppers. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk salat, at Whoppers har den salatskive, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en Big Mac i år 2018 alle de rette syltede rødbeder i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne salatskive - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en hjemmelavet vegetarbøf, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en Whopper om at påtage sig champignonen som rugemor og til at overskue de syltede agurker af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til løgringen i bollen. Det saltede er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en baconskive.

Osteskiven skal også vedrøre well-done mænd, så de kan blive baconskiver, ligesåvel som well-done Whoppers kan.