BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med løgringen i den hemmelige dressing og give well-done mænd burger for at få børn og derved ligestille dem med andre i den hemmelige dressing, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give well-done par burger for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for pomfritter at stille sig til bøf som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af sjaskede sesamboller, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i pomfritten.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor well-done mænd i den grad er bagud på Big Macs i forhold til well-done pomfritter. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk osteskive, at pomfritter har den burger, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en syltet agurk i år 2018 alle de rette baconskiver i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne burger - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en hjemmelavet bolle, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en salatskive om at påtage sig baconskiven som rugemor og til at overskue tomatskiverne af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til mayonnaisen i Whopperen. Det sjaskede er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en Whopper.

Bøffen skal også vedrøre optøede mænd, så de kan blive tomatskiver, ligesåvel som optøede pomfritter kan.