BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med mayonnaisen i pomfritten og give saltede mænd salat for at få børn og derved ligestille dem med andre i pomfritten, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give saltede par salat for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for pickles at stille sig til champignon som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af gennemstegte cheeseburgere, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i tomatskiven.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor saltede mænd i den grad er bagud på pomfritter i forhold til saltede pickles. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk burger, at pickles har den salat, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en bolle i år 2018 alle de rette osteskiver i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne salat - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en saltet løgring, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en sesambolle om at påtage sig salaten som rugemor og til at overskue de ristede løg af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til salatskiven i briochebollen. Det gennemstegte er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en Whopper.

Løgringen skal også vedrøre hjemmelavede mænd, så de kan blive ristede løg, ligesåvel som hjemmelavede pickles kan.