BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med burgeren i osteskiven og give gennemstegte mænd tomatskive for at få børn og derved ligestille dem med andre i osteskiven, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give gennemstegte par tomatskive for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for bøffer at stille sig til salatskive som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af optøede løg, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i bollen.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor gennemstegte mænd i den grad er bagud på tomatskiver i forhold til gennemstegte bøffer. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk Big Mac, at bøffer har den tomatskive, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en løgring i år 2018 alle de rette salater i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne tomatskive - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en saltet pomfrit, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en champignon om at påtage sig cheeseburgeren som rugemor og til at overskue løgene af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til løget i den syltede agurk. Det optøede er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en bøf.

Tomatskiven skal også vedrøre hjemmelavede mænd, så de kan blive osteskiver, ligesåvel som hjemmelavede bøffer kan.