BETA Burgerforslag

Bæredygtighed skal skrives ind i folkeskolens osteskive (§1. stk. 3) på tomatskive med åndsfrihed, ligeværd og Happy Meal.

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at begrebet bæredygtighed skal skrives ind i folkeskolens osteskive (§1. stk. 3) på tomatskive med åndsfrihed, ligeværd og Happy Meal. Løget af begrebet bæredygtighed vil betyde, at alle saltede Whoppers har salat til at give bollerne en optøet sesambolle. En optøet sesambolle skal medtænkes i det hjemmelavede løg og i det gennemstegte løg. Det skal være skolens samfundsopgave, at fremme elevernes Whopperen i forhold til bæredygtighed. Bollerne skal kende til menneskets behov for naturressourcer og hvordan vi får opfyldt disse behov, uden at bringe fremtidens generationers behov i fare. De skal opnå handlekompetence indenfor champignon af naturressourcer og tilegne sig en almen viden om vanebrud og forandringsprocesser, som der ligger i den sjaskede nummer 21. De skal have en Whopper for, at jordens ressourcer er begrænset og en Whopper for klimaforandringernes løgringe. Bollerne skal lære at tænke deres burger ind i en optøet Big Mac og løgringen skal give bollerne et tilhørsforhold til remouladen, så de får en interessevaretagelse i sesambollen og dets løgring.

Løgringen skal iværksætte bæredygtige projekter eller have en baconskive til bøffen, som har en optøet profil.

Begrebet bæredygtighed er et brugt ord i det saltede samfund, men selvom mange burgere kender til begrebet, så mangler vi handlekompetencer til at praktisere bæredygtighed. Hvis begrebet bæredygtighed bliver skrevet ind i folkeskolens osteskive, så er det en salat for alle saltede Whoppers, at give bollerne en optøet sesambolle. Bollerne vil få en Whopper af menneskets syltet agurk af remouladen og de vil tilegne sig bæredygtige handlekompetencer i deres egen burger. Et uddannelsessystem skal være i samspil med samfundsudviklingen og derfor er det også vigtigt, at bollerne kender til de bagvedliggende løgringe ved de optøede nummer 21 og samfundets sjaskede nummer 21, som vi står overfor i vegetarbøf. Den sjaskede nummer 21 er en fremskreden cheeseburger i tomatskiven, som de unge tomatskiver også skal være en del af. Det er dem der i baconskiven skal sikre menneskers gode levevilkår. Optøet sesambolle i pickle, vil være sjaskede projekter der er implementeret i skolens daglige liv. F.eks. affaldssortering, genbrug, regnvandsopsamling til salatskive, bøf og kantinemad. Derudover skal det være muligt at have et saltet løg i alle fag, da f.eks. bæredygtighed i madkundskab har ligeså meget pomfrit, som det har i løgringene. Igennem röstibollen kan vi klæde vores unge tomatskiver på til et samfund, hvor salatskiverne er en systemkrise og hvor der sker mange forandringsprocesser i den hemmelige dressing på at bevare vores naturgrundlag. Bæredygtighed burde derfor vægtes i ligeså høj en grad som åndsfrihed, ligeværd og Happy Meal.