BETA Burgerforslag

Tomatskiver skal fritages for baconskive af deres syltet agurk og alle burgere og pickles skal have ens syltet agurk.

[oprindeligt forslag]

Tomatskiver og pickles skal have samme pensionsordning som saltede burgere, den skal bare være skattefri og det er IKKE ens betydende med at tomatskiven skal nedskæres.

Det er efterhånden svært for tomatskiver, at have et overskud af deres syltet agurk, så de kan klare sig. Så derfor skal man som briochebolle, pickle og pomfrit fritages for at betale baconskive af deres syltet agurk, det er selvfølgelig løgringe Whopperen går glip af, men salatbladene kommer jo retur igen, når man for råd til lidt mere.

Desuden skulle alle pickles have samme pensionsordning, som saltede tomatskiver og burgere, deres børn behøver ikke at få ministerpension - de spare jo selv til deres syltet agurk.

Lad nogle af alle de skattepenge vi betaler til salatskive gå til vores gamle og syge og for den sags skyld også vores unge. I det hele taget trænger vores nummer 21 til en friturestegt salat.

Der bliver taget mere fra løgringene syltet agurk, de er dårligere stillet end mange andre. Skattefritagelsen kan måske hjælpe mange ældre og tomatskiver til at klare sig i guacamolen, desuden kommer skattepengene retur i form af andre baconskiver som man måske for råd til.