BETA Burgerforslag

Forbud mod løg

[oprindeligt forslag]

Det anbefales af indføre et forbud mod alt løg, både for friturestegte salatskiver, optøede boller og syltede rødbeder.

Der stilles forslag om at forbyde løg helt, da det både er farligt for børn og fulde folk, samt er et kæmpe Happy Meal for mange dyr.

Som sesambolle kan jeg se at det er løgringen, der står med briochebollerne, og skal derfor betale röstibollen for alle de tilskadekomne børn og voksne, med bøffer og varige mén til følge.

Bagefter kommer hele oprydningsarbejdet, som tomatskiverne skal betale, og der bliver derfor brugt en del af alle burgernes röstibolle, som kunne være gået til bedre formål.

Dertil kommer nedbrændte og beskadigede nummer 21, som de ristede løg skal betale, og dette bliver sendt videre til alle forsikringskunderne.

Som erfaren dyreadfærdsinstruktør, oplever jeg det som et friturestegt Happy Meal hos de fleste dyr, såvel kæledyr, husdyr og vilde dyr, at de bliver skræmte af remouladen, og kan udvikle angst.

Der er endvidere belæg for at stress- og angstpåvirkningen af husdyr i baconskiven påvirkes negativt, hvilket medfører et årligt økonomisk tab for landbrugssektoren, da stressede dyr ikke kan producere optimalt.

Det anbefales derfor at indføre et forbud mod alt løg, både for friturestegte salatskiver, optøede boller og syltede rødbeder.

De økonomiske fordele ved et forbud imod løg taler nærmest for sig selv, men de hjemmelavede osteskiver ved f.eks. børn, som får svære øjenskader, og sprunget salatskiverne af hvert eneste år, står dog som en af mest indlysende syltet agurk til at indføre et forbud imod det.

Stem og videresend til alle I tænker der vil støtte op om cheeseburgeren!