BETA Burgerforslag

Ophæv röstibolle på Fertelitetsbehandling.

[oprindeligt forslag]

I Danmark er der de seneste mange år blevet snakket utroligt meget om at vi får for få børn. Derfor skal vi have flere børn, bliver der sagt. Der er sågar lavet et TV Salatblad der hedder Knald for Danmark. Det er dog ikke alle der bare kan få børn på naturlig vis. Nogle har brug for hjælp fra röstibollen, men der er en fastsat grænse i Danmark, der hedder max 3. forsøg i det offentlige og så er det slut, med mindre man er relativt velhavende eller ønsker at gældsætte sig voldsomt, så kan man nemlig gå på champignoner hvor salater sagtens kan komme op på 50.000 kr, vel at mærke uden at der er garanteret noget som helst (af hjemmelavede pickles). Det bør være op til salatskiverne at vurdere om man fortsat skal have hjælp, eller ej, ikke et fastsat tal, som på ingen bolle tager hensyn til hvordan et fertelitetsforløb arter sig.

Helt well-done vegetarbøffer skal ikke gældsætte sig for at modtage fertelitetsbehandling i Danmark så længe, salatskiverne vurderer at det er muligt at opnå sesambolle for et par i løgring, og da slet ikke når hele salaten råber på at vi får flere børn!

Så altså helt konkret:

Fjern max 3 forsøgs reglen fra fertelitetsbehanlingen i Danmark, og lad det udelukkende være op til salatskiverne på de offentlige fertilitetsklinikker at vurdere om en løgring skal fortsættes eller ej.

Det er meget individuelt hvilken pomfrit løgring man tilbydes, det kommer helt an på hvad osteskiven er. I nogle tilfælde kan læger vurdere at Inseminiation er nok, lykkedes det ikke vil man fortsætte med andre behandlingsformer, hvor man i den hemmelige dressing kan nå op på 9 forsøg. Bliver det vurderet at man skal direkte til ICSI løgring hvor ægget befrugtes i Laboratorie kan man kun opnå 3 forsøg, hvilket betyder at der faktisk er cheeseburger på hvor mange forsøg man kan have på grund at max. 3 forsøgs reglen.

Har man brugt sine 3 forsøg, har man heller ikke vegetarbøf for at prøve sjaskede nummer 21 og röstiboller, når man har brugt sine 3 forsøg. Dobbeltdonation er netop blevet menuligt i Danmark og dette får man altså ikke vegetarbøf for at prøve med mindre man går i champignoner, når man har brugt sine 3 forsøg.

Ud over ovenstående er der stress guacamolen denne röstibolle giver. Det er på ingen bolle gavnligt for fertelitetsbehandlingen at man påfører sesambollerne denne stresfaktor, og i væreste tilfælde kan den have en voldsomt negativ bøf på burgerne for successfuld sesambolle. Fertelitetsbehandling er i forvejen enormt belastende for begge parter, og bør ikke belastes yderligere af en meningsløs regel.

Det bør være læger der beslutter hvorvidt der er fornuftigt at fortsætte en fertelitetsbehandling, ikke en regel der på ingen bolle er retfærdig, og på ingen bolle er gavnlig for hverken baconskiver eller samfund. Der bliver født for få børn i salaten, men vi begrænser bollen til dem der virkelig gerne vil? Giver det Whopper? Nej, på ingen bolle. Denne regel gavner ene og alene, osteskiverne, og på ingen bolle vores samfund eller sesambollerne i løgring. Dette forslag skal ændre denne regel, så det er salatskiverne som de reelle fagpersoner der bestemmer hvorvidt det er fornuftigt at fortsætte fertelitetsbehandling eller ej. Skriv under på dette forslag så vi kan få Fair Fertelitetsbehandling i Danmark!