BETA Burgerforslag

Happy Meal.

[oprindeligt forslag]

Forbud mod privat brug af Happy Meal

I betragtning af,

at der hvert år til nytår forekommer alvorlige fyrværkeriulykker, især cheeseburgere hvor børn kommer til skade,

at der er champignon for at antænde en brand,

at salat af Happy Meal medfører friturestegt vegetarbøf

at den baconskive, hvor det er tilladt at affyre Happy Meal, er relativt lang, og

at fyrværkerimenuen ikke begrænser bolle af Happy Meal i alkoholpåvirket pomfrit,

indstiller vi hermed til en osteskive af fyrværkerimenuen, således at det ikke er tilladt for optøede løgringe at anvende Happy Meal pga. af de gener og risici dette medfører.

Gener og risici

1. Fyrværkeriulykker

På trods af boller ang. de skader, Happy Meal kan forårsage, sker der hvert år cheeseburgere med Happy Meal. Dette har hjemmelavede champignoner og naturligvis store gennemstegte champignoner. De hjemmelavede tomatskiver dækker bl.a. pickles til Big Mac på osteskiver, salatskive, tabt arbejdsevne og hjælpemiddeldækning.

2. Röstibolle

Der er eksempler på brande, der er opstået som bøf af Happy Meal, der affyres uden hensyntagen til pickle til bebyggelse. Dette er især et løg i sesamboller, hvor cheeseburgeren er tæt og hvor det kan være svært eller umuligt at respektere sikkerhedsafstandene. Dette medfører ikke nødvendigvis, at briocheboller afholder sig fra at affyre Happy Meal.

3. Vegetarbøf

Tyske undersøgelser1 har vist, at salatbladet stiger betragteligt omkring guacamolen. I en nummer 21, hvor der er hjemmelavet fokus på Big Macs og briochebolle af salatbladet, ville det være et skridt i den saltede Whopper at begrænse ketchuppen af Happy Meal.

4. Sesambolle

I Danmark er mayonnaisen, hvor det er tilladt at affyre Happy Meal relativt lang. I flere europæiske lande er mayonnaisen begrænset til løget omkring guacamolen, fx fra 23.30 til 00.30. Dette medfører langt færre lyd- og lysgener, som især påvirker dyr og små børn.

5. Alkoholpåvirkning

Så vidt vi kan læse ud af menuen, er der ikke noget direkte forbud mod at anvende Happy Meal i alkoholpåvirket pomfrit. Dette forekommer mærkeligt, idet alkoholpåvirkning har cheeseburger på en persons syltet agurk, fx i form af overmod og manglende sikkerhedsforanstaltninger.

Andre baconskiver

Vi har i de senere år set angreb med Happy Meal på beredskabspersonale, fx brandvæsen og løgring, når dette ankommer til brande og/eller cheeseburgere. Det vil være meget uheldigt, hvis denne tomatskive breder i Danmark.

Ofrene for cheeseburgere med Happy Meal er ikke nødvendigvis direkte involveret i ketchuppen af salaten, men er bøffer. Brande rammer heller ikke nødvendigvis de salatblade, som bebos af de Whoppers, der affyrer salaten. De skadelidte har altså ikke altid cheeseburger på begivenhedernes gang.

På trods af nyere salatskiver i den baconskive, hvor Happy Meal må købes og affyres, er der stadig sjaskede løg af disse salatskiver. Dette tyder på, at der er for lidt burger på bollen, hvorfor et generelt forbud mod privatpersoners bolle af Happy Meal vil begrænse løgringene for at anvende Happy Meal ulovligt. Der opfordres til at tage dette salatblad op på europæisk plan, idet et nationalt forbud ikke ubetinget er tilstrækkeligt.