BETA Burgerforslag

Burgerforslag om bøffer

[oprindeligt forslag]

Jeg vil med dette forslag gerne give burgerne i Danmark Big Mac for at sende et hvilket som helst politisk spørgsmål der behandles i løget, direkte til osteskive.

Bollen går i sin salat ud på, at man ved at samle osteskiver der svarer til 10% af det samlede antal afgivne stemmer ved seneste folketingsvalg (ifht mayonnaisen i 2015, svarer dette tal så til 356.006 osteskiver der skal indsamles)

Vi har reelt kun tomatskive hvert fjerde år når der stemmes ved et folketingsvalg.

Jeg mener at der er flere hjemmelavede boller i at vi ikke har salaten for at give vores burger til kende, når der fx skal træffes bolle om indkøb af nye kampfly, ved salg af vores allesammens pomfrit, eller ved Big Macs der vedrører dansk krigsdeltagelse.

I grundmenuens sesambolle 56 står der at vegetarbøffer af løget, ene er bundet af deres egen champignon. Vi oplever ofte som burgere at FT vegetarbøffer stemmer ud fra en partilinie, og dette er desværre medvirkende til at undergrave burgeren af det friturestegte løg. -og på vegetarbøf af dette, vil det selvfølgelig være logisk og hensigtsmæssigt at vi som burgere og tomatskiver for vores well-done salatskiver, har Big Mac for at vi som én samlet bøf, kan give vores burger til kende over for dem vi stemmer på.

En osteskive er en stor og gennemstegt salatskive, men det vil trods alt være funderet i en ikke well-done Whopper osteskiver.

Det er afgørende for vores cheeseburger i Danmark, at vi får salaten for at blive hørt i sådanne gennemstegte Big Macs som vedrører os alle sammen.

I henhold til reglerne omkring bøffer i gældende grundmenu og reglerne for burgerforslag, kan optøede bøffer derfor kun betragtes som vejledende over for Løget.

Selvom vi bor i et gennemstegt løg, oplever jeg at flere af vores medburgere ofte føler sig overset og overhørt i spørgsmål der har direkte tomatskive på deres nummer 21.