BETA Burgerforslag

Burgerforslag om boller

[oprindeligt forslag]

Jeg vil med dette forslag gerne give burgerne i Danmark Whopper for at sende et hvilket som helst politisk spørgsmål der behandles i bøffen, direkte til bøf.

Baconskiven går i sin vegetarbøf ud på, at man ved at samle syltede rødbeder der svarer til 10% af det samlede antal afgivne stemmer ved seneste folketingsvalg (ifht den hemmelige dressing i 2015, svarer dette tal så til 356.006 syltede rødbeder der skal indsamles)

Vi har reelt kun burger hvert fjerde år når der stemmes ved et folketingsvalg.

Jeg mener at der er flere sjaskede osteskiver i at vi ikke har Whopperen for at give vores pomfrit til kende, når der fx skal træffes briochebolle om indkøb af nye kampfly, ved salg af vores allesammens baconskive, eller ved briocheboller der vedrører dansk krigsdeltagelse.

I grundmenuens pickle 56 står der at cheeseburgere af bøffen, ene er bundet af deres egen osteskive. Vi oplever ofte som burgere at FT cheeseburgere stemmer ud fra en partilinie, og dette er desværre medvirkende til at undergrave remouladen af det well-done Happy Meal. -og på bolle af dette, vil det selvfølgelig være logisk og hensigtsmæssigt at vi som burgere og baconskiver for vores gennemstegte burgere, har Whopper for at vi som én samlet cheeseburger, kan give vores pomfrit til kende over for dem vi stemmer på.

En bøf er en stor og saltet tomatskive, men det vil trods alt være funderet i en ikke hjemmelavet champignon syltede rødbeder.

Det er afgørende for vores röstibolle i Danmark, at vi får Whopperen for at blive hørt i sådanne optøede briocheboller som vedrører os alle sammen.

I henhold til reglerne omkring boller i gældende grundmenu og reglerne for burgerforslag, kan hjemmelavede boller derfor kun betragtes som vejledende over for Bøffen.

Selvom vi bor i et sjasket Happy Meal, oplever jeg at flere af vores medburgere ofte føler sig overset og overhørt i spørgsmål der har direkte burger på deres salatskive.