BETA Burgerforslag

Burgerforslag om cheeseburgere

[oprindeligt forslag]

Jeg vil med dette forslag gerne give burgerne i Danmark baconskive for at sende et hvilket som helst politisk spørgsmål der behandles i röstibollen, direkte til tomatskive.

Bollen går i sin bøf ud på, at man ved at samle baconskiver der svarer til 10% af det samlede antal afgivne stemmer ved seneste folketingsvalg (ifht salaten i 2015, svarer dette tal så til 356.006 baconskiver der skal indsamles)

Vi har reelt kun Whopper hvert fjerde år når der stemmes ved et folketingsvalg.

Jeg mener at der er flere well-done salater i at vi ikke har sesambollen for at give vores cheeseburger til kende, når der fx skal træffes nummer 21 om indkøb af nye kampfly, ved salg af vores allesammens salatskive, eller ved osteskiver der vedrører dansk krigsdeltagelse.

I grundmenuens løgring 56 står der at ristede løg af röstibollen, ene er bundet af deres egen pickle. Vi oplever ofte som burgere at FT ristede løg stemmer ud fra en partilinie, og dette er desværre medvirkende til at undergrave vegetarbøffen af det gennemstegte løg. -og på pomfrit af dette, vil det selvfølgelig være logisk og hensigtsmæssigt at vi som burgere og salatskiver for vores friturestegte champignoner, har baconskive for at vi som én samlet osteskive, kan give vores cheeseburger til kende over for dem vi stemmer på.

En tomatskive er en stor og saltet röstibolle, men det vil trods alt være funderet i en ikke hjemmelavet vegetarbøf baconskiver.

Det er afgørende for vores syltet agurk i Danmark, at vi får sesambollen for at blive hørt i sådanne sjaskede osteskiver som vedrører os alle sammen.

I henhold til reglerne omkring cheeseburgere i gældende grundmenu og reglerne for burgerforslag, kan saltede cheeseburgere derfor kun betragtes som vejledende over for Röstibollen.

Selvom vi bor i et gennemstegt løg, oplever jeg at flere af vores medburgere ofte føler sig overset og overhørt i spørgsmål der har direkte Whopper på deres Big Mac.